Profile cover photo
Profile photo
Nor Hazwani
26 followers -
Usah risau andai manusia tidak sayang, risaulah andai ALLAH tidak pandang.
Usah risau andai manusia tidak sayang, risaulah andai ALLAH tidak pandang.

26 followers
About
Nor's posts

Post has attachment
Majlis Sebulan Lalu~
بسم الله الرحمن الرحيم Alhamdulillah segala puji bagi Allah Untuk semua nikmat yang diberikan kepada hamba-hambaNya 18 Mac 2017 - 18 April 2017 Sebulan sudah bergelar Puan Yang setiap wanita impikan Yang setiap wanita inginkan Alhamdulillah Jodoh ini tidak ...

Post has attachment
**


Post has attachment
One Step Closer
بسم الله الرحمن الرحيم I have died every day Waiting for you Darlin' dont be afraid I have loved your for a Thousand more 4 Dec 2016 6 bulan yang lepas Tak diimpikan apatah lagi diangankan Akan hadirnya hari ini 6 bulan yang lepas Tak pernah diharapkan Akan...

Post has attachment
Permohonan Master
Assalamualaikum semua.. Dah lama kan tak update blog ni. kekangan masa itu yang menyebabkan blog ini terbiar lama. hehehehe, ok update kali ini nak cerita tentang kronologi permohonan master aku dan sedikit pengalaman dalam pengajian maste ni. Jom~ First se...

Post has attachment
Si Pencuri
Aku tidak tahu bila dan bagaimana Yang mampu aku katakan  Ini semua Aturan Tuhan yang paling indah Tidak pernah terdetik dalam diri  Apatah lagi merancang untuk punya teman  Yang ada suka dan duka Susah dan senang Setelah semua kepahitan yang aku lalui itu ...

Post has attachment
PENAMAT CERITA SEMESTER AKHIR
Assalamualaikum semua ! Hai apa khabar? semoga semua dalam keadaan yang sihat dalam bulan yang mulia ini maaflah sis x sempat nak update cerita2 sis dalam blog almaklumlah semester akhir ni dugaan dia lain macam sikit ditambah dengan sibuk yang memanjang *w...

Post has attachment
UPIN IPIN TERBARU
KLIK SINI

Post has attachment
**


Post has attachment
SENDIRI
Saat kau berjalan sendiri Bukan bererti kau sunyi Hakikatnya kau sedang belajar Cara seperti apa mahu berdikari Tanpa mengharap ada Yang datang tolong kat tepi Luka berdarah pun Kau harus balut sendiri Kadang sendiri itu, Lebih rasa nyaman dari kebanyakkan ...

Post has attachment
Carpal Tunnel Syndrom (CTS)
Dah lama rasanya tak menconteng conteng disini sejak habis praktikal haritu kan... mari nak sembang sikit... tajuk pun mcm amende laaa cikgu hazwani nk membebel ni kan kan? okeyh first pernah tahu x apa sakit CARPAL TUNNEL SYNDROM??? tak tahu? haaaa cuba la...
Wait while more posts are being loaded