Profile cover photo
Profile photo
SuperLemon.fi
5 followers -
Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä verkkokauppa. Laadukkaat superfoodit, urheiluravinteet, lisäravinteet, urheiluvaatteet ja keittiötarvikkeet
Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä verkkokauppa. Laadukkaat superfoodit, urheiluravinteet, lisäravinteet, urheiluvaatteet ja keittiötarvikkeet

5 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
SuperLemon.fi

Laadukaat superfoodit, urheiluravinteet, lisäravinteet, urheiluvaatteet ja keittiövarusteet.
Photo

Post has attachment
KOKONAISVALTAISEEN HYVINVOINTIIN KESKITTYVÄ VERKKOKAUPPA, JONKA TUOTEPORTFOLIO KATTAA LAADUKKAAT SUPERFOODIT, URHEILURAVINTEET, LISÄRAVINTEET, NAISTEN JA MIESTEN URHEILUVAATTEET, KEITTIÖTARVIKKEET JA KEITTOKIRJAT

SuperLemon.fi on uusi, vuonna 2014 avattu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä verkkokauppa. Olemme pieni perheyritys, joka tekee työtä suurella sydämellä. Tarjoamme superlaadukkaita superfoodeja, urheiluravinteita, urheiluvaatteita ja keittiötarvikkeita edulliseen hintaan, ilman turhia välikäsiä. Valtaosa myynnissä olevista tuotteista on omaa maahantuontia, mistä syystä tuotteiden alennetut myyntihinnat ovat todella kilpailukykyiset. Tuotevalikoimamme on suunniteltu siten, että tuotteita löytyy niin kotiäideille kuin myös huippu-urheilijoille. Meiltä löytyy useita tuotteita raaka-ruokailijoille.

Tavoitteenamme on tarjota tasokas, monipuolinen ja koko ajan kasvava tuotevalikoima, sillä etsimme jatkuvasti uutta superia elämään. Tuotevalikoimassamme on aluksi seitsemän laadukasta tuotemerkkiä, mutta valikoimamme lisääntyy vuoden 2014 aikana. Tuotemerkkimme ovat Chef'n, Dr. Goerg, Evolution, Jaco, Lékué, SuperLemon ja Victorinox.

Pyrimme tarjoamaan jokaiselle asiakkaallemme asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua. Toimitamme asiakkaidemme tekemät tilaukset postiin yleensä jo tilauspäivänä. Maksuvälineinä käyvät lähes kaikki Suomen verkkopankit, Jousto, Everyday, Visa, Mastercard ja Eurocard. PayPal -maksutavan otamme käyttöön kesä-syksy 2014 aikana.

Mikäli sinulla on ihan mitä tahansa kysymyksiä liittyen verkkokauppaamme tai tuotevalikoimaamme, niin saat meidät parhaiten kiinni sähköpostitse osoitteesta info(at)eas.fi

Kaikki uudet ideat, toiveet ja kehitysehdotukset ovat tervetulleita.


SuperLemon
PL 23
02321 Espoo
info(at)eas.fi
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä verkkokauppa
10 Photos - View album

Post has attachment
SuperLemon / Laadukkaat superfoodit edullisesti
Idea omaan SuperLemon-tuotelinjaan sai alkunsa reilu vuosi sitten pienen perheemme yhteisestä kiinnostuksesta ravitsemukseen ja puhtaaseen ravintoon, mitä oli jatkunut jo monta vuotta. Toisella meistä oli takanaan yli 18 vuoden kokemus erilaisten elintarvikkeiden maahantuonnin ja jakelun osalta. Toisella taas oli useiden vuosien kokemus erilaisista oman kehon toimintaa edistävistä, energiaa antavista sekä kehoa ja mieltä puhdistavista ruokavalioista. Superfoodeja olimme molemmat käyttäneet ruokavalion tueksi jo useamman vuoden ajan ja huomasimmekin, että niiden laadussa ja hinnoissa oli suuria eroja.

Vuoden 2013 alussa käynnistimme yhteisen hankkeemme ja aloitimme SuperLemon superfood-tuotesarjan suunnittelun ja raaka-aineiden hankkimisen. Päätimme yksinkertaisesti saada myyntiin maailman parhaimmat alan tuotteet. Kävimme useilla eri messuilla ja tutustumassa niin pieniin viljelytuotantotiloihin kuin suurten yritysten tehtaisiin ja niiden erilaisiin tasokkaisiin tuotantotapoihin. Halusimme ehdottomasti tuntea henkilökohtaisesti kaikki tuottajamme ja sen, että tuotteen koko reitti viljelijältä ja tuottajalta asiakkaallemme asti tapahtuu eettisesti ja ekologisesti. Vuosi vierähtikin nopeasti ennen kuin saimme ensimmäiset tuotteet myyntiin. Emme tarjoa lainkaan Kiinasta tulevia raaka-aineita, sillä tunnetusti kiinalaisiin raaka-aineisin ei ole panostettu laadun eikä eettisyyden osalta samalla tavoin kuin monissa muissa maissa. Tarjoamme markkinoiden parhaat superfoodit edullisesti sekä myös edullisia ja laadukkaita perustuotteita.

Valikoimamme kattaakin tällä hetkellä vasta suppean määrän superfoodeja, kuten edulliset kahdelta pieneltä tuottajalta Dominikaanisesta tasavallasta saatavat raa'at luomulaatuiset kaakaopavut, kaakaonibsit, kaakaomassan, kaakaovoin ja kaakaojauheen. Asiakkaidemme saatavilla on myös Cyanotech Corporationin patentoitu Spirulina Pacifica® jauhe sekä maailman arvostetuin Yaeyama Shokusanin valmistama klorella-jauhe. Hinnaltaan nämä molemmat jauheet ovat edullisempia kuin millään muulla superruokien tuotesarjalla Suomessa. Uutuutena saimme valikoimiimme Perusta tulevan lucuma-jauheen ja luomulaatuisen gelatinoidun maca-jauheen. Valikoimassamme on myös Vietnamista saatava luomulaatuinen riisiproteiinijauhe, joka on ensimmäinen laatuaan Suomessa.

Odotukset superfoodien laadun osalta ovat tällä hetkellä yhä suuremmat, sillä markkinoilta löytyy jo melkoinen kirjo erilaisia tuotteita ja tuotemerkkejä. Useilla näillä tuotteilla ja tuotemerkeillä on ainakin yksi yhteinen tekijä – se on kallis hinta. Ostamme kaikki SuperLemonin tuotteissa käytettävät raaka-aineet suoraan tuottajilta, ilman välikäsiä, toisin kuin valtaosa muista toimijoista. Tuomme tuotteet Suomeen hitailla mutta ekologisesti paremmilla tavoilla eli laivarahtina. Myös myynti tapahtuu pelkästään verkkokauppamme kautta ilman turhia välikäsiä, mistä syystä hintatasomme onkin markkinoiden edullisin tuotteiden tasoon nähden. Useissa tuotteissamme on käytössä markkinoiden parhaat raaka-aineet, vaikka myyntihintamme ovat jopa edullisempia kuin markkinoilla olevilla halvoilla kiinalaisilla, taiwanilaisilla ja intialaisilla raaka-aineilla. Valikoimamme kattaa myös edullisemmat mutta samalla kuitenkin laadukkaat perustuotteet, joita tarjoamme erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Tällä valitsemallamme tiellä tulemme olemaan jatkossakin.

SuperLemon-tuotesarja on tällä hetkellä vielä melkoisen suppea, mutta tuoteportfoliomme tulee kasvamaan seuraavan vuoden aikana vähintäänkin kaksinkertaiseksi. Tarjolla tulee olemaan niin luomutuotteita kuin myös muita puhtaita luonnonmukaisesti tuotettuja raaka-aineita, joilla ei välttämättä ole vielä luomusertifiointia. Pyrimme löytämään parhaat mahdolliset raaka-aineet eri puolilta maapalloa ja tarjoamaan nämä edullisesti juuri sinulle.

Kaikissa jo myytävissä ja tulevissa tuotteissa ainoana kriteerinä on ja tulee olemaan tuotteiden ehdoton puhtaus ja ensiluokkainen laatu. Otamme tuotevalikoimaamme vain arvostetuimpia ja maukkaimpia lajikkeita korkeasta laadustaan tunnetuilta toimittajilta. Valmistusmenetelmissä suosimme laadukasta kylmäprosessointia ja erilaisia raakavalmistusmenetelmiä, joissa raaka-aineet säilyvät koskemattomina, mitään niistä poistamatta ja mitään niihin lisäämättä. Tämän vuoden aikana saamme myyntiin muun muassa Ecuadorista saatavia Arriba Nacional-lajikkeesta valmistettuja luomusertifioituja raakakaakaotuotteita, luomusertifioituja vehnän ja ohranorasmehujauheita, alfalfa- ja stevia-jauheen sekä useita eri luomusertifioituja marjoja.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
SuperLemon Superfoodit
10 Photos - View album

Post has attachment
Laadukkaat SuperLemon Superfoodit
Photo
Wait while more posts are being loaded