Profile cover photo
Profile photo
DatinWowhh Najah
198 followers -
Enjoy my youth life :)
Enjoy my youth life :)

198 followers
About
Posts

Post has attachment
TOKYO Part 3 : SHINJUKU - HIGASHI-IKEBUKURO-EUNO
Day 4 : SHINJUKU Plan sebenarnya hari keempat nak ke Mt.Fuji. Terpaksa cancel sebab cuaca waktu tu sangat teruk untuk kami kesana. CCTV pon tunjuk hujan sangat lebat sampai laut lintas jalan raya. Tak nak tanggung risiko, kami ke area berdekatan yang bebas ...
Add a comment...

Post has attachment
TOKYO Part 2 : ( Komagome-Asakusa Temple (Sensoji)-Tokyo Skytree)
Day 3: KOMAGOME- SENSOJI TEMPLE SENSOJI TEMPLE Yeay hari ketiga kami explore dua tempat. Kita mula dengan Sensoji Temple yang terletak di Asakusa guys! Kalau you all nak kesini dari kediaman you all, contohnya macam kami Komagome so kami menggunakan apps Ja...
Add a comment...

Post has attachment
TOKYO ( Haneda Airport - Akihabara - Komagome) : PART 1
 Assalamualaikum, Nak masuk setahun baru nak update pasal Tokyo! Najah ke sana bersama kawan. So trip kami ke Tokyo, 4 orang. Musim kami kesana adalah musim panas ( 9-16 Sept 2017). Seronok tak payah cakap, semua enjoy! Lagi enjoy kalau Najah mulakan trip T...
Add a comment...

Post has attachment
TOKYO ( Haneda Airport - Akihabara - Komagome) PART 1
 Assalamualaikum, Nak masuk setahun baru nak update pasal Tokyo! Najah ke sana bersama kawan. So trip kami ke Tokyo, 4 orang. Musim kami kesana adalah musim panas ( 9-16 Sept 2017). Seronok tak payah cakap, semua enjoy! Lagi enjoy kalau Najah mulakan trip T...
Add a comment...

Post has attachment
MY DESSERTS FROM DESSERTS FREAK!
Assalamualaikum guys! Harini rajin betul nak share you guys antara desserts best yang saya pernah cuba. Sekarang nak order desserts bukan macam dulu , nak ke kedai, survey sample dan lain lain. Sekarang, saya hanya perlu search di Internet.  Kebetulan waktu...
MY DESSERTS FROM DESSERTS FREAK!
MY DESSERTS FROM DESSERTS FREAK!
permaisurimon.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
MELAKA 2018
Assalamualaikum ! Santai santai haritu, kami ke Melaka. Kebetulan memang nak jalan jalan berdekatan sahaja. Wady pon ajak pegi Melaka. Yeay! Happy tu tak lah berapa happy sangat sebab dok fikir dah jalan bandar raya Melaka last year so nak kemana. Mood nak ...
MELAKA 2018
MELAKA 2018
permaisurimon.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kalau you all visit Penang, boleh visit Penang Chew Jetty ok!
Penang Chew Jetty, Penang 2018!
Penang Chew Jetty, Penang 2018!
permaisurimon.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Penang Chew Jetty, Penang 2018!
Assalamualaikum Guys! Penang . Ada apa di Penang ? You all jalan- jalan di Penang, you all confirm cari tempat menarik, betul?  Kedua, you all jalan - jalan you all confirm explore tempat makan yang sedap, betul? Yes, bulan lepas I explore Penang for my sho...
Penang Chew Jetty, Penang 2018!
Penang Chew Jetty, Penang 2018!
permaisurimon.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
OSAKA 2018
Hi Guys, Haritu Najah dan Wady ke Tokyo, kali ni ke Osaka pulak :’) Seronoknya alahai, Allah shj yang tahu.  Percutian 7 hari 6 malam ni tak rancang
sungguh tapi percutian ni adalah hadiah dari Abah, kami seronok anak beranak.
Abah teringin nak bercuti dan ...
OSAKA 2018
OSAKA 2018
permaisurimon.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
RAMADHAN 2017 : SOALAN SENSITIF MASA RAYA!
Salam Ramadhan.. Ada lagi ke follower kite >.< #thankyoutaw Ramadhan ni bulan baik kan so nak update yang baik baik jugak .  Pejam celik pejam celik Ramadhan ke-18 dah hari ini. Esok lusa ulang balik perkara sama dah nak raya TAPI berat aku kenapa tak turun...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded