Profile

Cover photo
Doc Hana
Worked at sebagai Hamba ALLAH
Attended University of Malaya
Lived in Malaysia
39 followers|170,584 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Doc Hana

Shared publicly  - 
 
Cara saya atasi masalah kulit berminyak. 100% berkesan!
Assalamualaikum. Apa khabar? Apa perasaan bila muka berminyak masa keluar. Bedak dah jadi bercapuk. Eye liner dah cair. Touch up balik pun 30 minit lepas tu berminyak pulak! Macam tak sudah.. Perasaan rasa nak marah kan, rasa nak menyorok bawah kerusi, rasa...
 ·  Translate
Assalamualaikum. Apa khabar? Apa perasaan bila muka berminyak masa keluar. Bedak dah jadi bercapuk. Eye liner dah cair. Touch up balik pun 30 minit lepas tu berminyak pulak! Macam tak sudah.. Perasaan rasa nak marah kan, rasa...
1
Add a comment...

Doc Hana

Shared publicly  - 
 
Jumpa 3 orang doktor pakar, akhirnya produk ini yang paling sesuai dengan kulit muka.
Assalamualaikum Hari ni nak share cerita dulu2.. mase sebelum jumpa produk muka yang sesuai. Asyik tukar2 produk, orang yang mengalami masalah kulit je yang akan faham situasi menukar-nukar produk ni sebab kami nak cari produk yang paling sesuai. Lebih2 lag...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Doc Hana

Shared publicly  - 
 
Kepada yang masih lagi tercari-cari produk muka yang sesuai, Whatsapp saya di 013-9585 104 untuk maklumat lanjut tentang produk zarraz paramedical. 
 ·  Translate
Assalamualaikum Hari ni 29 Mac 2015, rasa bersyukur sebab dapat testimoni meletops daripada salah seorang pengguna baru produk Zarraz paramedical. Akak ni contact saya minggu lepas untuk tanye pasal produk zarraz ni, so lepas...
1
Add a comment...

Doc Hana

Shared publicly  - 
 
Sering bertukar2 produk kecantikan? Konfius nak pilih yang mana? Kite geng! Tapi saya dah jumpe produk yang menjadi dengan saya. Alhamdulillah. 
 ·  Translate
Assalamualaikum Sekarang ni dah terlalu banyak produk2 kecantikan kat pasaran kan. Ada yang menjanjikan gebu dalam masa 7 hari, halus dalam masa 3 hari, putih dalam masa sehari dan macam2 lagi. Pening nak pilih yang mana. Kon...
1
Add a comment...

Doc Hana

Shared publicly  - 
 
Sape suke masak, suke blajar masak dan suke kongsi ilmu masakan? Jom daftar di Lets masak dan berpeluang menang iphone 6. =) 
 ·  Translate
Assalamualaikum Nak tanye korang la kan,, kalau cuti2 biase korang suke buat ape? kalau saya,, memang kejenye masak, masak, dann masak.. Boring2 asyik resepi same je saya cuba cari resepi kat Let's Masak. Macam2 resepi kat...
1
Add a comment...

Doc Hana

Shared publicly  - 
 
Sesiapa yang masih lagi tercari-cari produk muka yang sesuai, 100% natural, selamat dan halal. Boleh Whatsapp sy di 011-2607 9311. 

Jadilah pengguna bijak,, pilih produk yang dijamin halal dan selamat. Jangan terlalu taksub dengan produk yang menjanjikan kesan terlalu cepat tetapi mengandungi bahan kimia yang tinggi sebab bahan kimia ini sangat merbahaya dan akan memberi kesan negatif dalam jangka masa panjang. 

"Beauty is responsibility" 
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have her in circles
39 people
miza zahra's profile photo
Mastura Jalil's profile photo
Ummu WaraQah's profile photo
Robin Cemerlang's profile photo
Mawar Yang Harum's profile photo
hudzaifah mohd phuat's profile photo
Nurul Iman's profile photo
Sweetnyer Tarbiyyah's profile photo
Wan Reduan Andak's profile photo

Doc Hana

Shared publicly  - 
 
Hilang bau badan dalam masa 3 saat selama 3 hari dengan hanya guna 3 titik!
Assalamualaikum. Sape ade masalah bau badan yang ketara? Angkat tangan pleaseeeee... (Confirm tak nak angkat kan sebab nanti tuuuuuutttttttt). Ok censored sikit di situ ye. Hari ni saya nak cerita sikit tentang tips hilangkan bau badan. Tak kira la ketiak k...
 ·  Translate
Assalamualaikum. Sape ade masalah bau badan yang ketara? Angkat tangan pleaseeeee... (Confirm tak nak angkat kan sebab nanti tuuuuuutttttttt). Ok censored sikit di situ ye. Hari ni saya nak cerita sikit tentang tips hilangkan...
1
Add a comment...

Doc Hana

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Too fast n kaler tudung gelap.. so sgt x jelas.. buat skali lg pleasee :p sbb canteq sgt
 ·  Translate

Doc Hana

Shared publicly  - 
 
Testimoni terbaru produk kulit paling berkesan
Assalamualaikum Hari ni 29 Mac 2015, rasa bersyukur sebab dapat testimoni meletops daripada salah seorang pengguna baru produk Zarraz paramedical. Akak ni contact saya minggu lepas untuk tanye pasal produk zarraz ni, so lepas saya terangkan segala kebaikan ...
 ·  Translate
Assalamualaikum Hari ni 29 Mac 2015, rasa bersyukur sebab dapat testimoni meletops daripada salah seorang pengguna baru produk Zarraz paramedical. Akak ni contact saya minggu lepas untuk tanye pasal produk zarraz ni, so lepas...
1
Add a comment...

Doc Hana

Shared publicly  - 
 
Bahaya sering bertukar-tukar produk kecantikan
Assalamualaikum Sekarang ni dah terlalu banyak produk2 kecantikan kat pasaran kan. Ada yang menjanjikan gebu dalam masa 7 hari, halus dalam masa 3 hari, putih dalam masa sehari dan macam2 lagi. Pening nak pilih yang mana. Konfiusssss....... Sape konfius? Ki...
 ·  Translate
Assalamualaikum Sekarang ni dah terlalu banyak produk2 kecantikan kat pasaran kan. Ada yang menjanjikan gebu dalam masa 7 hari, halus dalam masa 3 hari, putih dalam masa sehari dan macam2 lagi. Pening nak pilih yang mana. Kon...
1
Add a comment...

Doc Hana

Shared publicly  - 
 
Duit Masyukkkk hanya dengan kongsi resepi !!!
Assalamualaikum Nak tanye korang la kan,, kalau cuti2 biase korang suke buat ape? kalau saya,, memang kejenye masak, masak, dann masak.. Boring2 asyik resepi same je saya cuba cari resepi kat Let's Masak. Macam2 resepi kat situ taw. Saya ni bukan lah pro po...
 ·  Translate
Assalamualaikum Nak tanye korang la kan,, kalau cuti2 biase korang suke buat ape? kalau saya,, memang kejenye masak, masak, dann masak.. Boring2 asyik resepi same je saya cuba cari resepi kat Let's Masak. Macam2 resepi kat ...
1
Add a comment...

Doc Hana

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
your video getting better and better.. keep it up bro :D
People
Have her in circles
39 people
miza zahra's profile photo
Mastura Jalil's profile photo
Ummu WaraQah's profile photo
Robin Cemerlang's profile photo
Mawar Yang Harum's profile photo
hudzaifah mohd phuat's profile photo
Nurul Iman's profile photo
Sweetnyer Tarbiyyah's profile photo
Wan Reduan Andak's profile photo
Work
Occupation
student.....n now holiday!!
Employment
  • sebagai Hamba ALLAH
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Malaysia - Kelantan
Links
YouTube
Contributor to
Story
Tagline
Dimana jua kita berada, Islam tetap di hati.
Introduction
Nama diberi Farhana Ruslan. 

Bragging rights
Allah is enough for me.
Education
  • University of Malaya
  • Kolej Matrikulasi Perak
  • SMKANL
  • SKSW
Basic Information
Gender
Female