Profile

Cover photo
Doc Hana
Worked at sebagai Hamba ALLAH
Attended University of Malaya
Lived in Malaysia
34 followers|67,927 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Doc Hana

Shared publicly  - 
 
Sape suke masak, suke blajar masak dan suke kongsi ilmu masakan? Jom daftar di Lets masak dan berpeluang menang iphone 6. =) 
 ·  Translate
Assalamualaikum Nak tanye korang la kan,, kalau cuti2 biase korang suke buat ape? kalau saya,, memang kejenye masak, masak, dann masak.. Boring2 asyik resepi same je saya cuba cari resepi kat Let's Masak. Macam2 resepi kat...
1
Add a comment...

Doc Hana

Shared publicly  - 
 
Sesiapa yang masih lagi tercari-cari produk muka yang sesuai, 100% natural, selamat dan halal. Boleh Whatsapp sy di 011-2607 9311. 

Jadilah pengguna bijak,, pilih produk yang dijamin halal dan selamat. Jangan terlalu taksub dengan produk yang menjanjikan kesan terlalu cepat tetapi mengandungi bahan kimia yang tinggi sebab bahan kimia ini sangat merbahaya dan akan memberi kesan negatif dalam jangka masa panjang. 

"Beauty is responsibility" 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Doc Hana

Shared publicly  - 
 
Subhanallah.. Hebatnya Islam.. Allah Maha Pencipta =) 
 ·  Translate
1
Czueka Zulaikha's profile photo
 
thanks for sharing . good info dear :)
Add a comment...

Doc Hana

Shared publicly  - 
 السلام عليكم  بسم الله الرحمن الرحيم Keluarga tercinta <3 =)
1
Add a comment...

Doc Hana

Shared publicly  - 
 السلام عليكم  بسم الله الرحمن الرحيم Salam Ramadhan,  Kali ni saya nak tulis tentang kisah dua nelayan. Saya dengar kisah ini dalam radio dan kisah ni memang memberi kesan pada saya supaya jangan berputus asa dan ber...
1
Doc Hana's profile photoMuhammad Izzat's profile photo
3 comments
 
hehe hai terbatuk lak
Add a comment...
In her circles
51 people
Have her in circles
34 people
Reduan Jinhoon's profile photo
Normizan Nordin's profile photo
Nur Fatihah Razali's profile photo
IDAH RASHID's profile photo
fara aqula's profile photo
abdul asri's profile photo
Sweetnyer Tarbiyyah's profile photo
Mawar Yang Harum's profile photo
miza zahra's profile photo

Doc Hana

Shared publicly  - 
 
Duit Masyukkkk hanya dengan kongsi resepi !!!
Assalamualaikum Nak tanye korang la kan,, kalau cuti2 biase korang suke buat ape? kalau saya,, memang kejenye masak, masak, dann masak.. Boring2 asyik resepi same je saya cuba cari resepi kat Let's Masak. Macam2 resepi kat situ taw. Saya ni bukan lah pro po...
 ·  Translate
Assalamualaikum Nak tanye korang la kan,, kalau cuti2 biase korang suke buat ape? kalau saya,, memang kejenye masak, masak, dann masak.. Boring2 asyik resepi same je saya cuba cari resepi kat Let's Masak. Macam2 resepi kat ...
1
Add a comment...

Doc Hana

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
your video getting better and better.. keep it up bro :D
1
Izzat Roslan's profile photo
 
In shaa Allah. May Allah make me istiqamah~
Add a comment...

Doc Hana

Shared publicly  - 
 
Pendakwah yang berkesan adalah kata2 nya mengalir seperti air dan meresap seperti asap. =) semoga berjaya untuk kita sebagai khalifah di bumi Allah ini. 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Doc Hana

Shared publicly  - 
 
Cute! >_<
1
Add a comment...
People
In her circles
51 people
Have her in circles
34 people
Reduan Jinhoon's profile photo
Normizan Nordin's profile photo
Nur Fatihah Razali's profile photo
IDAH RASHID's profile photo
fara aqula's profile photo
abdul asri's profile photo
Sweetnyer Tarbiyyah's profile photo
Mawar Yang Harum's profile photo
miza zahra's profile photo
Work
Occupation
student.....n now holiday!!
Employment
  • sebagai Hamba ALLAH
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Malaysia - Kelantan
Links
YouTube
Contributor to
Story
Tagline
Dimana jua kita berada, Islam tetap di hati.
Introduction
Nama diberi Farhana Ruslan. 

Bragging rights
Allah is enough for me.
Education
  • University of Malaya
  • Kolej Matrikulasi Perak
  • SMKANL
  • SKSW
Basic Information
Gender
Female