Profile

Cover photo
Doc Hana
Worked at sebagai Hamba ALLAH
Attended University of Malaya
Lived in Malaysia
37 followers|81,459 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Doc Hana

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Too fast n kaler tudung gelap.. so sgt x jelas.. buat skali lg pleasee :p sbb canteq sgt
 ·  Translate
1
Add a comment...

Doc Hana

Shared publicly  - 
 
Testimoni terbaru produk kulit paling berkesan
Assalamualaikum Hari ni 29 Mac 2015, rasa bersyukur sebab dapat testimoni meletops daripada salah seorang pengguna baru produk Zarraz paramedical. Akak ni contact saya minggu lepas untuk tanye pasal produk zarraz ni, so lepas saya terangkan segala kebaikan ...
 ·  Translate
Assalamualaikum Hari ni 29 Mac 2015, rasa bersyukur sebab dapat testimoni meletops daripada salah seorang pengguna baru produk Zarraz paramedical. Akak ni contact saya minggu lepas untuk tanye pasal produk zarraz ni, so lepas...
1
Add a comment...

Doc Hana

Shared publicly  - 
 
Bahaya sering bertukar-tukar produk kecantikan
Assalamualaikum Sekarang ni dah terlalu banyak produk2 kecantikan kat pasaran kan. Ada yang menjanjikan gebu dalam masa 7 hari, halus dalam masa 3 hari, putih dalam masa sehari dan macam2 lagi. Pening nak pilih yang mana. Konfiusssss....... Sape konfius? Ki...
 ·  Translate
Assalamualaikum Sekarang ni dah terlalu banyak produk2 kecantikan kat pasaran kan. Ada yang menjanjikan gebu dalam masa 7 hari, halus dalam masa 3 hari, putih dalam masa sehari dan macam2 lagi. Pening nak pilih yang mana. Kon...
1
Add a comment...

Doc Hana

Shared publicly  - 
 
Duit Masyukkkk hanya dengan kongsi resepi !!!
Assalamualaikum Nak tanye korang la kan,, kalau cuti2 biase korang suke buat ape? kalau saya,, memang kejenye masak, masak, dann masak.. Boring2 asyik resepi same je saya cuba cari resepi kat Let's Masak. Macam2 resepi kat situ taw. Saya ni bukan lah pro po...
 ·  Translate
Assalamualaikum Nak tanye korang la kan,, kalau cuti2 biase korang suke buat ape? kalau saya,, memang kejenye masak, masak, dann masak.. Boring2 asyik resepi same je saya cuba cari resepi kat Let's Masak. Macam2 resepi kat ...
1
Add a comment...

Doc Hana

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
your video getting better and better.. keep it up bro :D
1
Izzat Roslan's profile photo
 
In shaa Allah. May Allah make me istiqamah~
Add a comment...
Have her in circles
37 people
Sweetnyer Tarbiyyah's profile photo
Ayie Abas's profile photo
IDAH RASHID's profile photo
Reduan Jinhoon's profile photo
Kasut Jepon's profile photo
rose mini's profile photo
maslynda amir's profile photo
Nor Azman Abd Ghani (UstazSundal)'s profile photo
Mawar Yang Harum's profile photo

Doc Hana

Shared publicly  - 
 
Kepada yang masih lagi tercari-cari produk muka yang sesuai, Whatsapp saya di 013-9585 104 untuk maklumat lanjut tentang produk zarraz paramedical. 
 ·  Translate
Assalamualaikum Hari ni 29 Mac 2015, rasa bersyukur sebab dapat testimoni meletops daripada salah seorang pengguna baru produk Zarraz paramedical. Akak ni contact saya minggu lepas untuk tanye pasal produk zarraz ni, so lepas...
1
Add a comment...

Doc Hana

Shared publicly  - 
 
Sering bertukar2 produk kecantikan? Konfius nak pilih yang mana? Kite geng! Tapi saya dah jumpe produk yang menjadi dengan saya. Alhamdulillah. 
 ·  Translate
Assalamualaikum Sekarang ni dah terlalu banyak produk2 kecantikan kat pasaran kan. Ada yang menjanjikan gebu dalam masa 7 hari, halus dalam masa 3 hari, putih dalam masa sehari dan macam2 lagi. Pening nak pilih yang mana. Kon...
1
Add a comment...

Doc Hana

Shared publicly  - 
 
Sape suke masak, suke blajar masak dan suke kongsi ilmu masakan? Jom daftar di Lets masak dan berpeluang menang iphone 6. =) 
 ·  Translate
Assalamualaikum Nak tanye korang la kan,, kalau cuti2 biase korang suke buat ape? kalau saya,, memang kejenye masak, masak, dann masak.. Boring2 asyik resepi same je saya cuba cari resepi kat Let's Masak. Macam2 resepi kat...
1
Add a comment...

Doc Hana

Shared publicly  - 
 
Sesiapa yang masih lagi tercari-cari produk muka yang sesuai, 100% natural, selamat dan halal. Boleh Whatsapp sy di 011-2607 9311. 

Jadilah pengguna bijak,, pilih produk yang dijamin halal dan selamat. Jangan terlalu taksub dengan produk yang menjanjikan kesan terlalu cepat tetapi mengandungi bahan kimia yang tinggi sebab bahan kimia ini sangat merbahaya dan akan memberi kesan negatif dalam jangka masa panjang. 

"Beauty is responsibility" 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Doc Hana

Shared publicly  - 
 
Subhanallah.. Hebatnya Islam.. Allah Maha Pencipta =) 
 ·  Translate
1
Czueka Zulaikha's profile photo
 
thanks for sharing . good info dear :)
Add a comment...
People
Have her in circles
37 people
Sweetnyer Tarbiyyah's profile photo
Ayie Abas's profile photo
IDAH RASHID's profile photo
Reduan Jinhoon's profile photo
Kasut Jepon's profile photo
rose mini's profile photo
maslynda amir's profile photo
Nor Azman Abd Ghani (UstazSundal)'s profile photo
Mawar Yang Harum's profile photo
Work
Occupation
student.....n now holiday!!
Employment
  • sebagai Hamba ALLAH
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Malaysia - Kelantan
Links
YouTube
Contributor to
Story
Tagline
Dimana jua kita berada, Islam tetap di hati.
Introduction
Nama diberi Farhana Ruslan. 

Bragging rights
Allah is enough for me.
Education
  • University of Malaya
  • Kolej Matrikulasi Perak
  • SMKANL
  • SKSW
Basic Information
Gender
Female