Profile cover photo
Profile photo
Doc Hana
37 followers -
Dimana jua kita berada, Islam tetap di hati.
Dimana jua kita berada, Islam tetap di hati.

37 followers
About
Doc's posts

Post has attachment
Cara saya atasi masalah kulit berminyak. 100% berkesan!
Assalamualaikum. Apa khabar? Apa perasaan bila muka berminyak masa keluar. Bedak dah jadi bercapuk. Eye liner dah cair. Touch up balik pun 30 minit lepas tu berminyak pulak! Macam tak sudah.. Perasaan rasa nak marah kan, rasa nak menyorok bawah kerusi, rasa...

Post has attachment
Hilang bau badan dalam masa 3 saat selama 3 hari dengan hanya guna 3 titik!
Assalamualaikum. Sape ade masalah bau badan yang ketara? Angkat tangan pleaseeeee... (Confirm tak nak angkat kan sebab nanti tuuuuuutttttttt). Ok censored sikit di situ ye. Hari ni saya nak cerita sikit tentang tips hilangkan bau badan. Tak kira la ketiak k...

Post has attachment
Jumpa 3 orang doktor pakar, akhirnya produk ini yang paling sesuai dengan kulit muka.
Assalamualaikum Hari ni nak share cerita dulu2.. mase sebelum jumpa produk muka yang sesuai. Asyik tukar2 produk, orang yang mengalami masalah kulit je yang akan faham situasi menukar-nukar produk ni sebab kami nak cari produk yang paling sesuai. Lebih2 lag...

Post has attachment
Kepada yang masih lagi tercari-cari produk muka yang sesuai, Whatsapp saya di 013-9585 104 untuk maklumat lanjut tentang produk zarraz paramedical. 

Post has attachment
Testimoni terbaru produk kulit paling berkesan
Assalamualaikum Hari ni 29 Mac 2015, rasa bersyukur sebab dapat testimoni meletops daripada salah seorang pengguna baru produk Zarraz paramedical. Akak ni contact saya minggu lepas untuk tanye pasal produk zarraz ni, so lepas saya terangkan segala kebaikan ...

Post has attachment
Sering bertukar2 produk kecantikan? Konfius nak pilih yang mana? Kite geng! Tapi saya dah jumpe produk yang menjadi dengan saya. Alhamdulillah. 

Post has attachment
Bahaya sering bertukar-tukar produk kecantikan
Assalamualaikum Sekarang ni dah terlalu banyak produk2 kecantikan kat pasaran kan. Ada yang menjanjikan gebu dalam masa 7 hari, halus dalam masa 3 hari, putih dalam masa sehari dan macam2 lagi. Pening nak pilih yang mana. Konfiusssss....... Sape konfius? Ki...

Post has attachment
Sape suke masak, suke blajar masak dan suke kongsi ilmu masakan? Jom daftar di Lets masak dan berpeluang menang iphone 6. =) 

Post has attachment
Duit Masyukkkk hanya dengan kongsi resepi !!!
Assalamualaikum Nak tanye korang la kan,, kalau cuti2 biase korang suke buat ape? kalau saya,, memang kejenye masak, masak, dann masak.. Boring2 asyik resepi same je saya cuba cari resepi kat Let's Masak. Macam2 resepi kat situ taw. Saya ni bukan lah pro po...
Wait while more posts are being loaded