Profile cover photo
Profile photo
ziana eunos
435 followers -
just do it! never give up!
just do it! never give up!

435 followers
About
Posts

Post has attachment
6 Tip Cara Mengatasi Perut Kembung Semasa Berpuasa
Kalini saya ingin berkongsi tip cara atasi perut kembung masa berpuasa. Masalah perut kembung atau tak sedap perut kerap terjadi pada awal awal berpuasa. Apa perlu anda buat? Tip cara atasi perut kembung semasa berpuasa: 1- Minum teh herba yang hangat atau ...
Add a comment...

Post has attachment
Vitamin C Shaklee: Keistimewaan, Kebaikan dan Testimoni
Dalam entri ini gee akan kongsikan apakah keistimewaan vitamin C shaklee, kebaikan vitamin C shaklee dan testimoni vitamin C shaklee. Vitamin C Shaklee antara produk Shaklee yang paling laris dan juga antara "hot" produk Shaklee bagi customer gee sendiri. V...
Add a comment...

Post has attachment
Pilihan Minuman Terbaik untuk Sahur. Mudah dan Cepat!
Minuman sahur yang terbaik, mudah dan cepat disediakan. Bulan puasa ni memang ramai nak minuman / makanan yang mudah disediakan masa sahur. Jimat masa. Tambah lagi jenis tak suka makan berat pagi. Yang pelajar atau bujang tu lagi lah kan, tak nak masak dan ...
Add a comment...

Post has attachment
Tip Untuk Cergas Bertenaga Di Bulan Puasa
Ingin cergas bertenaga walaupun di bulan puasa? Apakah rahsia? Dalam entri ini, Gee akan kongsikan apakah tips untuk kekal cergas bertenaga di bulan puasa. Dan juga set ramadhan / set puasa dari Shaklee berserta dengan testimoni set puasa shaklee. Tip Untuk...
Add a comment...

Post has attachment
Tip Lelaki: 10 Cara Meningkatkan Kecergasan Dengan Mudah dan Berkesan
Tip untuk lelaki bagaimana cara untuk meningkatkan kecergasan dengan mudah dan berkesan. Ada beberapa tip dan cara yang anda boleh amalkan dan praktikkan. 1. Tingkatkan pengambilan protein Anda boleh mengambil protein yang sihat seperti produk tenusu yang r...
Add a comment...

Post has attachment
Promosi Shaklee Mei 2018
Promosi shaklee bulan Mei 2018 kalini lebih menarik. Promosi shaklee mei ini sesuai untuk persediaan menghadapi bulan Ramadhan / bulan puasa yang tak lama lagi akan tiba. Promosi Shaklee Mei 2018 1.Promosi Ramadhan Promosi ini untuk membantu anda kekal cerg...
Add a comment...

Post has attachment
Segmen Bloglist Blog #CeritaMak
Klik sini untuk join Segmen tamat 30 April 2018
Add a comment...

Post has attachment
Segmen Bloglist by Zati
   Klik baner untuk join segmen😃
Add a comment...

Post has attachment
5 Tip Mengelak Garam Dan Gula Berlebihan Semasa Bulan Puasa
5 Tip Mengelak Garam Dan Gula Berlebihan Semasa Bulan Puasa 1.Gunakan rempah ratus dan herba untuk menggantikan gula dan garam apabila memasak. 2.Hadkan menggunakan perencah makanan seperti kicap, sos, atau makanan dalam tin. Contohnya gantikan sos tomato d...
Add a comment...

Post has attachment
8 Tip Makan Secara Sihat Dalam Bulan Puasa
Tip makan secara sihat dalam bulan puasa. Memandangkan bulan puasa akan tiba tak lama lagi, anda boleh mengamalkan tip-tip ini nanti. Boleh buat persediaan awal sebelum bulan puasa tiba. 8 Tip Makan Secara Sihat Dalam Bulan Puasa  1. Melewatkan waktu sahur ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded