Profile cover photo
Profile photo
Nasha Naim
111 followers
111 followers
About
Nasha Naim's posts

Post has attachment
Color Match!
::6 June 2017 - 8:30pagi:: ::Selasa:: ::Hi korang!Dah ready nak raya?Ada dua minggu lagi nak prepared segalanya untuk raya. Ok kali ni Sis update entry about 'COLOR MATCH' !Info ni Sis dapat dari pakar imej Puan Mary di Facebook . Kalau korang google nama k...

Post has attachment
Jom Masak!
::1.06.17-11:40malam:: ::Khamis:: ::Hari ni masak lauk kesukkan mydear.Dah berapa hari duk request 'Udang Masak Sambal + PETAI'..Hahahha..Saja jer aku highlight PETAI tu..Sedap wei makan..yerlah dah lama tak makan time puasa ni teringin lain macam sikit!Kal...

Post has attachment
Biskut Raya MIAQIBKITCHEN
::31.05.2017-1:40ptg:: ::Rabu:: ::Hari ni dah masuk 5 Ramadhan.Sekejap jer rasanya dah nak masuk seminggu. Macam mana puasa uolls semua?Sis ok jer tapi dah mula tak menang tangan terima tempahan kuih raya.Tahun ni Sis amik dua jenis kuih raya Semperit dan K...

Post has attachment
My Brother Nikah Day
::15 Februari 2017 - 9:30pagi:: ::Rabu:: ::Assallammualaikum..minggu ni sis bz sikit..bz adik lelaki kahwin..lama tak buat kerja kawen..macam-macam lah nak kena readykan..sejak jadi surirumah ni sis jer lah yang bonda sis harapkan..teman pergi sana sini..mi...

Post has attachment
MEEYA 2017
::07 Mac 2017 - 8:00pagi:: ::Selasa:: ::Finally we are launced our new collection for 2017!Asyik tertangguh jer sampai ramai tanya bila MEEYA nak kuarkan 2017 punya koleksi..Maaf yer terlalu banyak agenda sampai kami tak sempat nak reveal koleksi baju terba...

Post has attachment
Kerja Kahwin
::23 Feb 2017 - 10:05 pagi:: ::Khamis:: ::Penat tak habis lagi..Dah lama tak buat kerja kahwin..Dari pagi sampai petang duk layan tetamu..habis cramp kaki sis!!Tapi dalam masa yang sama happy lah..time ni semua berkumpul..walaupun tak sempat nak borak panja...

Post has attachment
**
::15 Februari 2017 - 9:30pagi:: ::Rabu:: ::Assallammualaikum..minggu ni sis bz sikit..bz adik lelaki kahwin..lama tak buat kerja kawen..macam-macam lah nak kena readykan..sejak jadi surirumah ni sis jer lah yang bonda sis harapkan..teman pergi sana sini..mi...

Post has attachment
Salam 2017
::06.02.17 - 8:45pagi:: ::Isnin:: ::Assallamualaikum..Kejap.dah masuk.bulan 2 2017!Rindu wei nak mengomel kat blog yang bersawang..hahaha..ayat sama jer kan bila lama tak update..Kadang terpikir gak masih relevan ker blog ni?tapi tu rr..minat kan..macam man...

Post has attachment
Salam 2017
::06.02.17 - 8:45pagi:: ::Isnin:: ::Assallamualaikum..Kejap.dah masuk.bulan 2 2017!Rindu wei nak mengomel kat blog yang bersawang..hahaha..ayat sama jer kan bila lama tak update..Kadang terpikir gak masih relevan ker blog ni?tapi tu rr..minat kan..macam man...

Post has attachment
Ladies Day Out!
::27.08.2016 - 9:11pagi:: ::Sabtu:: :: Hai ladies!!Kena dengan tajuk kan!!Baru ni facebook kasi ingat memory setahun yang lepas.First dating setelah sekian lama kita orang jadi bini orang..Hoi setahun ok..Lepas tu memasing jumpa masa berbuka puasa baru ni.....
Wait while more posts are being loaded