Profile cover photo
Profile photo
Mohd Ashraf
About
Mohd's posts

Post has attachment
Cuppiesholic Temporarily Closed


Post has attachment
Red Velvet
Mint & Green theme for my friend’s daughter wedding.... Kek Baldu merah buat hantaran untuk suami tercinta. TQ Kak Maria @ Geng Erl buddies  @ kak long....

Post has attachment
Cream Puff
Thank you Kak Hassina.

Post has attachment
Donat Gojes
Yg ni plak order yang sama drpd Heliah juga...dorang ade potluck kat dept.. Saya buat campur2 topingnya...memeriahkan suasana... Saiz mini...xde la besar mcm Big Apple ke...Dunkin Donut tuuu Senang makan..tak muak... Bagi yg dah merasa donat gojes Cuppiesho...

Post has attachment
Eclairs
Eclairs ni sepupu rapat Cream Puff..yg membezakannya ialah Eclairs dgn bentuk dia yg memanjang dan dia pakai masker coklat .. hihihi.. Rasanya? Insyaallah sedap mcm Cream Puff juga.... 40pcs altogether...Terima kasih Heliah  J

Post has attachment
Layannnnn...
Order sempena hari Jumaat ini..... Malasnya nak menulis utk hari ini..... Layannnnnn je la ketiga2 gambar ni ye...uhuk uhuk

Post has attachment
Butterscotch
Yg ni pulak utk sambutan Harijadi Family Rose ..my ERL buddy juge... Jalan jauh gi ke Janda Baik kek Cuppiesholic kali ni...

Post has attachment
Barbie Cake
Pinkish Barbie.....Princess bg yg obses...biasalah budak2 pompuan mmg suka segalanya ttg Barbie... Tp masa aku kecik2 dulu tak merasa la kan. tapi...skang ni...ok juge...sbb berpeluang menzahirkan apa yg aku tak penah rasa dulu...itu pun melalui kegembiraan...

Post has attachment
Main masak2.....Nasi Mandy Kambing
Alkisahnya....... Kelas memasak ni dilakukan pada waktu rehat 2 jam pada hari Jumaat... Ini kerana, salah seorang ‘ahli mesy.pintu’ ni dah beli Periuk Noxxa Amway yg glamer skang ni... Ni nak promote niii....nak masak nasi...tak yah remeh temeh pakai 2 -3 p...

Post has attachment
Cream Puff
My fluffy cream puff....nom nom nom.... Sangat ringan...sangat creamy...and sangat asyiiikkkkkkk.... Melt in your mouth!
Wait while more posts are being loaded