Profile cover photo
Profile photo
NE M
1 follower -
A person who loved books.
A person who loved books.

1 follower
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Public
Kain Songket Cotton Terbaru 2017
Songket Cotton  ❄️  Corak motif songket tanpa tenun ❄️  Material 100% cotton ❄️  Fabrik tidak mudah renyuk ❄️  Fabrik mudah digosok ❄️  Fabrik lembut dan sejuk ❄️  Tekstur kain yg tampak mewah ❄️  Bidang 45 inci, 2 meter Songket Cotton(SC) + German Plain Co...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Pesta Lelong Buku Online 2016
Hi guys, Hari ni aku nak inform korang yang kedai  Kedai Buku Online  ada buat PESTA LELONG BUKU ONLINE 2016. Dorang ada tawarkan pelbagai offer yang sangat menarik. Jom tengok! TAWARAN UNTUK AND A: . 1. Diskaun 85% @ RM5 Senaskah (STOK TERHAD) 2. Diskaun 6...
Pesta Lelong Buku Online 2016
Pesta Lelong Buku Online 2016
rantaibiru.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Buku Matluthfi Kisah 25 Filsuf Barat
Assalamualaikum semua! Saya harap korang sihat sihat je :) Hari ni hari terkahir bulan November. Esok dah bulan Disember. And 1 month to go before 2017. Korang mesti da set target untuk tahun baru kan. Apa apa pun aku doakan korang  dapat achieve target ata...
Add a comment...

Post has attachment
Review buku Mat Jenin Sebenarnya Hero
Hello peeps :) Bulan lepas aku tak update langsung blog aku ni. Sorry tau. In case korang rindu aku ke? perasan. K lah aku nak cer sikit pasal buku yang aku beli bulan lepas gak tapi baru hari ni aku dapat review. Korang kenal tak SAIFUL NANG? kalau koran...
Add a comment...

Post has attachment
Diskaun Buku Gila-Gila!!
Hi my lovely readers, How was your day? Still in raya mood? Well, aku ada berita gembira ni ;o !khusus untuk peminat tegar pembaca buku. Kedai buku online Bookcafe akan mengadakan #MyCyberSale!! No idea what it is ?? Ok. Macam ni, #MyCyberSale ialah satu JU...
Add a comment...

Post has attachment
**
Hi lovely readers! I just wanna wish u all Happy Eid Mubarak guys! Pic from Google
storybehindthescene
storybehindthescene
withmystory.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
**
Pernah tak korang rasa down? atau rasa sunyi ? . Untuk aku, aku pernah rasa down dan sunyi. Dan bila perasaan ini datang , aku akan cari ketenangan. Salah satu cara ialah dengan baca buku. Buku- buku yang aku baca ialah buku-buku agama. Kita , manusia biasa...
storybehindthescene
storybehindthescene
withmystory.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
UPSR dah dekat??
Hi my lovely readers, Siapa sini yang ada anak, adik ke anak saudara yang nak amek UPSR tahun ni, 2016? Macam mana dengan persediaan peperiksaan? Semua ok? Saya harap semua ok saja ;) Tapikan rasanya it's never too late untuk buat latihan dan ulang kaji lag...
UPSR dah dekat??
UPSR dah dekat??
withmystory.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Coretan HAMKA
Sebenarnya aku tak pernah pun baca buku Hamka tapi kali ni aku baru habiskan satu buku Hamka bertajuk #MERANTAU KE DELI. Aku biasa tengok filem Di bawah Lindungan Kaabah dan Tenggelamnya kapal Van der wijck saja... Jalan ceritanya memang menarik, bagi akula...
Coretan HAMKA
Coretan HAMKA
withmystory.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded