Profile cover photo
Profile photo
Hazirah Hasan
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
MYKAD SMARTSHOPPER
💥Assalamulaikum wbt Salam Hijrah 🌟 Hari ini nak kongsi 1 makluman penting kpd korg sebagai rakyat Malaysia KEMPEN KESEDARAN MYKAD SMART SHOPPER Jom Daftar Sebagai Ahli Mykad Smart Shopper hari ini secara PERCUMA seumur hidup. Korg akan MENERIMA Rebet Tuna...

Post has attachment
♥ KEK RED VELVET YANG SEDAP DAN GEBU ♥
        Siapa tak pernah makan atau tengok kek red velvet/ cupcakes red velvet ke ? Haaa, konfem tipu 200% ! hahaha..Ok, harini aku nak share resepi kek red velvet..Senang sikit lepas ni kalu aku mengidam nak makan kek ni ke boleh je refer kat blog aku tgk ...

Post has attachment
♥ PANCAKES MUDAH ♥
   Lama tak share resepi dengan korang..Haritu rasa macam nak makan pancakes, lepas tu godek punya godek dalam en goggle terjumpa lar satu resepi pancakes yang sangat mudah dan sedap..hehe, aku rasa korang pun boleh buat jugak..kacang je nih Okey, let's us ...

Post has attachment
♥ CONGRATULATION AND WELCOME TO THE UITM PUNCAK ALAM ♥
ASSALAMUALAIKUM     Salam. Sekarang nih tengah hot dengan keputusan UPU, penuh di timeline facebook aku post tentang tawaran Universiti dan kos yang bakal dipelajari..  Tahniah diucapkan kepada yang dapat melanjutkan pelajaran ke universiti. Kepada yang tid...

Post has attachment
♥ SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI SEMUA ♥
ASSALAMUALAIKUM     Apa khabar semua ? Sihat ke ? Alhamdulillah, harini dapat jugak nak menaip dekat blog tersayang..eh eh eh, tersayang ape ke bendanya lama giler idok post new entry..Maaf ibuk bapak, haritu netbook I punah jahanam..Al-maklum lar netbook 1...

Post has attachment
♥ HELLO HELLO HELLO ! ♥
ASSALAMUALAIKUM Lama gilerrr tak menaip blog..Rasa janggal sikit,hehe..Maaf lar den tak sempat nak update new entry sebab baru je sebulan lebih masuk sem 2..Busy yang teramat-amat busy ! Assignment yang bertengket-tengket,presentation yang buat jantung meng...

Post has attachment
♥ PUDING TRIFLE @ PUDING TRIPLE ♥
ASSALAMUALAIKUM SELAMAT SEJAHTERA Kali ini, I nak share dengan U alls resepi puding trifle @ puding triple gedik (gaya mintak pelempang)..Sebab apa puding ni nama triple ? Sebabnya ada 3 lapisan.First time aku buat puding trifle masa sem break baru-baru n...

Post has attachment
♥ PUASA HARI ASYURA' ♥
ASSALAMUALAIKUM PUASA HARI ASYURA' ﻋﻦ ﻋﺎﺋﺸﺔ ﺭﺿﻲ اﻟﻠﻪ ﻋﻨﻬﺎ، ﻗﺎﻟﺖ: ﻛﺎﻧﺖ ﻗﺮﻳﺶ ﺗﺼﻮﻡ ﻋﺎﺷﻮﺭاء ﻓﻲ اﻟﺠﺎﻫﻠﻴﺔ، ﻭﻛﺎﻥ ﺭﺳﻮل اﻟﻠﻪ ﺻﻠﻰ اﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭﺳﻠﻢ ﻳﺼﻮﻣﻪ، ﻓﻠﻤﺎ ﻫﺎﺟﺮ ﺇﻟﻰ اﻟﻤﺪﻳﻨﺔ، ﺻﺎﻣﻪ ﻭﺃﻣﺮ ﺑﺼﻴﺎﻣﻪ، ﻓﻠﻤﺎ ﻓﺮﺽ ﺷﻬﺮ ﺭﻣﻀﺎﻥ ﻗﺎﻝ: «ﻣﻦ ﺷﺎء ﺻﺎﻣﻪ ﻭﻣﻦ ﺷﺎء ﺗﺮﻛﻪ» Daripada Aisyah RH berk...

Post has attachment
♥ BENDA YANG PALING SUSAH NAK JAGA --> HATI ORANG ♥
ASSALAMUALAIKUM Susah kan nak jaga hati orang ? kalau buat macam ni takut orang tu terasa hati dengan kita, kalu buat macam ni takut dia marah..Kadang-kadang aku terfikir , "pernah ke orang tu pikir nak jaga hati kita macam mana kita jaga hati dia,tak nak d...
Wait while more posts are being loaded