Profile cover photo
Profile photo
Halfdan Timm
2,017 followers -
Just doing it.
Just doing it.

2,017 followers
About
Posts

Post has shared content
Vigtigt at huske. :-)
Midt i al snakken om de økonomiske konsekvenser af et muligt Brexit, graver vi lige den her gamle snack frem fra arkivet.
Add a comment...

Post has shared content
Tak fordi jeg måtte være med +Sander Grønlund​!
Jeg har haft en snak med Halfdan Timm. En 24-årig gut, der allerede nu ejer flere lejligheder, har solgt en af sine virksomheder for et mindre millionbeløb med sine to partnere, og som nu skal i gang med at erobre bureau-markedet med det nye Obsidian Digital sammen med tre øvrige partnere.

Det blev en fantastisk spændende snak, og jeg sad personligt bagefter sprængfyldt med energi, motivation og lyst til at kaste mig over det ene fede projekt efter det andet.

Jeg håber, at du vil få samme oplevelse. Om ikke andet håber jeg i hvert fald bare, at du vil føle dig godt underholdt og inspireret. Og det er både egnet til dig, der allerede er i gang med at tjene penge på nettet, og dig, der lurer på at komme i gang! :-)

God fornøjelse :-)

http://sanderg.dk/halfdantimm/
Add a comment...

Post has attachment
Jeg vil gerne ranke på "billige hoteller" med billigeflybilletter.dk.

For bedre at matche user intent, så er der nu lagt tabeller ind med de 5 billigste hoteller i 6 populære europæiske storbyer på landingssiden:

https://www.billigeflybilletter.dk/hotel/

På hver enkelte bys landingsside (https://www.billigeflybilletter.dk/hoteller/berlin) er der også lagt en tabel med de 10 billigste.

Jeg håber, Googl.. brugerne synes godt om mit nye tiltag :-)

Priserne hentes ind vhja. API koblet op mod hotels.com og caches i en python-baseret backend separeret fra Wordpress-frontenden. Jeg forstår det ikke, men +Lars Holdgaard siger, det er the shit!
Add a comment...

Post has attachment
Jeg har en fuld arbejdsdag med +David Bjørn Bograd i dag.

Han er i gang med at designe en landingsside til en kommende e-bog, min ven Søren Sneftrup har skrevet om jobsøgning.

Landingssiden bliver super cool - og måske den bedste, David har lavet indtil nu. Og det er ikke første gang, vi samarbejder.

David har også lavet https://faa12.dk, https://15pct.dk og mange andre sider for mig.

Skal du have lavet en landingsside, der konverterer, så er David et rigtigt godt bud - han har lovet snart at lave flere videoer, hvor du i høj hastighed kan følge designprocessen fra start.

Jeg glæder mig til at vise den nye bog frem - har en lille finger med i spillet også q:o)
Add a comment...

Post has shared content
Arbejder du eller en bekendt med AdWords?
Jeg har skrevet den måske mest omfattende danske guide i blogform på over 9.000 ord, hvor jeg bryder hele Search-delen ned. Det er lige før, at bureauer og konsulenter ikke længere er nødvendige ;-)
Add a comment...

Post has attachment
Jeg har lavet en guide til opsætning af retargeting på Facebook for nybegyndere:

http://facebookretargeting.dk/

Retargeting virker altid, og jeg anbefaler alle at sætte det op. Men det tager lidt tid at forklare hvordan. Jeg havde lavet guiden til eget netværk, men har lagt den online nu, så alle kan få glæde af den. q:o)
Add a comment...

Post has shared content
Spændende program. +Jonas Krogslund​ står bag og kan helt sikkert hjælpe, hvis du har den rigtige målgruppe.
NYT: HappyHello - Samarbejdsprogram (nye kunder) ( https://happyhello.dk/ ) (står under Baby, børn og teenager). HappyHello A/S leverer månedlige oplevelsespakker til mødre og deres børn i alder 0-4 år. Alle pakker er tilpasset barnets alder, køn og udviklingsstadie og alle produkter er med til at styrke barnets udvikling. HappyHello A/S er en abonnementservice. Fast beløb pr. salg: 150 kr.
Add a comment...

Post has attachment
Har blogget:

http://halfdantimm.dk/trovaerdig-affiliate-side/

Emnet: At øge troværdigheden (i Googles øjne) for dit affiliate site.
Add a comment...

Post has attachment
BilligeFlybilletter.dk - https://www.billigeflybilletter.dk/ - har omsat knap 2.500 kroner i januar. Det er væsentligt mindre end der er i smidt i den, men det er fint.

4700 kliks på søgeformularen har givet 29 konverteringer. Alle 29 er flybilletter.

I dag, 1. februar, har jeg allerede fået månedens første konvertering og det er et hotel (22 euro). Super godt, for meget af sidste måned er brugt på at klargøre hoteller til siden.

Satser på en 5-dobling i februar og holder jer opdateret :-)
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded