Profile cover photo
Profile photo
Loes Hofstede (Gewoon iets met Loes)
11 followers -
Op mijn blog vind je gewoon leuke dingen. Ik hoop je te inspireren tot creatieve dingen, en laat je zien dat creatief zijn niet moeilijk is!
Op mijn blog vind je gewoon leuke dingen. Ik hoop je te inspireren tot creatieve dingen, en laat je zien dat creatief zijn niet moeilijk is!

11 followers
About
Posts

Zo, weer rijkelijk laat deze week, maar ik heb een momentje gevonden hoor. Tijd om nog even terug te blikken op vorige week. Een week met niet zulke hele hoge temperaturen, maar dat vond ik niet zo erg: in huis weer lekker koel. We kregen wat wijzigingen in ons wagenpark en waren dus veel op pad om het ‘nieuwe materieel’ te testen. Zaterdag bezochten we food Food Truck Festival Trek in Enschede en gelukkig hielden we het droog die dag. Ben je klaar voor de foto’s van Gewoon de week door 25?

http://gewoonietsmetloes.nl/gewoon-de-week-door-25/

Post has attachment
Zo, ein-de-lijk is het tijd voor de foto’s van Gewoon de week door 20. Door Tweede Pinksterdag en een boel drukte thuis en op het werk lukte het niet om het eerder online te krijgen. Soms vraag ik me af of er echt wel 24 uren in een dag zitten. En waarom moeten we eigenlijk zoveel slapen? Anyway, het was een heerlijke week. School begon weer gewoon, en gelukkig was het nog weer heerlijk weer. In het weekend gingen we op zoek naar een fiets voor Pepijn zijn verjaardag en hij verbaasde iedereen weer met zijn vaardigheden. Ben je klaar voor de foto’s van afgelopen week?

http://gewoonietsmetloes.nl/gewoon-de-week-door-20/

Post has attachment
Tja, een recept wil ik dit eigenlijk niet eens noemen, want het is zo verschrikkelijk makkelijk om te maken. En tegelijk ook zo lekker, dat ik het wel met je wilde delen. Chiazaadjes vind ik eigenlijk een beetje gekke dingen: ik weet nooit zo goed wat ik er mee moet doen. Totdat ik op kantoor bij de Albert Heijn To Go een bakje chiapudding met kokosmelk en blauwe bessen (en aardbeien) tegenkwam. Helemaal niet moeilijk, eigenlijk alles wat je nodig hebt, is een beetje tijd.

http://gewoonietsmetloes.nl/chiapudding-met-kokosmelk-en-blauwe-bessen-recept/

Post has attachment
Ken je dat? Als je hoofd vol zit, lijkt het wel of alles nog meer energie kost. Het levert stress op en je kunt even niet meer relativeren. Je ergert je aan de kleinste dingen, terwijl je dat eigenlijk niet wilt. Hoe zorg je er voor dat je meer rust en ruimte creëert, en liever gisteren dan vandaag? Met deze 6 manieren om je hoofd leeg te maken is er binnen no time weer ‘plek’ in je hoofd.

http://gewoonietsmetloes.nl/6-snelle-manieren-om-je-hoofd-leeg-te-maken/

Post has attachment
Het is weer het seizoen van het heerlijke rode fruit. Hier in huis hebben we al de nodige aardbeien en frambozen opgesmikkeld. Gewoon zo, vers uit het bakje, of lekker in de havermout. De aardbeien uit eigen tuin laten nog even op zich wachten, maar ook die laten we ons smaken. Er is alleen 1 nadeel aan dat rode fruit: ze geven zulke lelijke vlekken in de kleding. Geen paniek, want vandaag vertel ik je mijn truc: aardbeienvlekken en frambozenvlekken verwijderen doe je zo!

http://gewoonietsmetloes.nl/aardbeienvlekken-en-frambozenvlekken-verwijderen/

Post has attachment
Nu ik de foto’s zo bij elkaar zet, besef ik eigenlijk pas hoeveel we gedaan hebben afgelopen week. De eerste week van de meivakantie gooide ons reguliere schema behoorlijk om: ik werkte op andere dagen, en was dus ook op andere dagen dan normaal vrij. En wat was het lekker dat het zonnetje weer flink begon te schijnen. Ik zou die ene regenachtige ochtend bijna vergeten. Het weekend was zo lekker! Toen we ook nog eens landgoed Singraven bezochten, werd het vakantiegevoel compleet. Ben je klaar voor de foto’s van Gewoon de week door 18?

http://gewoonietsmetloes.nl/gewoon-de-week-door-18/

Post has attachment
29 paar schoenen heb ik. En dan heb ik mijn sportschoenen niet meegeteld. Nu hoor ik je denken: dat is schandalig veel. De meningen zullen er over verdeeld zijn, maar ik vind het best een flink aantal. Ik weet dat er mensen zijn met nog veel meer schoenen, maar mijn moeder bijvoorbeeld begrijpt het niet. Want waarom heb je nou zoveel schoenen nodig? Tja, en daar sla je de spijker op zijn kop, want nodig, dat is het natuurlijk niet echt. Vandaag vertel ik je over het leed dat grote voeten heet, en hoe dat zorgt voor mijn ‘uitgebreide’ schoenencollectie.

http://gewoonietsmetloes.nl/het-leed-dat-grote-voeten-heet/
Het leed dat grote voeten heet
Het leed dat grote voeten heet
gewoonietsmetloes.nl

Post has attachment
Nog niet zo heel lang geleden haakte Margot al een deel voor de (kinder)boerderij: kippetjes! Vandaag komt er uitbreiding op de boerderij. Met een paar kippetjes heb je natuurlijk nog niet zoveel. Daar kan nog een heleboel meer bij. En dus ging Margot aan de slag met een varken haken. Het patroon deelde ze weer met mij, zodat jullie deze schattige roze diertjes ook kunnen maken!


http://gewoonietsmetloes.nl/een-varken-haken-gastblog/


Een varken haken | Gastblog
Een varken haken | Gastblog
gewoonietsmetloes.nl

Post has attachment
Het was me het weekje wel weer: Pepijn nog steeds niet beter, hij blijft een beetje kwakkelen met koorts en alles en dus was hij veel thuis. Ik werkte weer andere dagen dan ‘normaal’ en het werd al best een beetje warm (heerlijk!). Vrienden van ons uit Frankrijk waren in Nederland en we gingen heerlijk uit eten, een avond vol ‘mmmh!’. En in het weekend gingen we eindelijk op bezoek bij de panda’s in Ouwehands Dierenpark. Ben je klaar voor een boel foto’s van gewoon de week door 15?

http://gewoonietsmetloes.nl/gewoon-de-week-door-15-zieke-pepijn-lekker-eten-en-pandas-kijken/

Anno 2018 zijn mensen steeds bewuster bezig met de balans tussen eten, bewegen en (mentale) rust. Verschillende dingen zijn van belang om je lichaam gezond te houden. Daarnaast is het natuurlijk fijn om lekker in je vel te zitten. Gezond eten en met enige regelmaat sporten kunnen helpen om je beste versie van jezelf te worden. Als aanvulling op een goede levensstijl kun je soms wat (natuurlijke) ondersteuning gebruiken. Ken jij de beautysupplementen van Oenobiol al?

http://gewoonietsmetloes.nl/beautysupplementen-van-oenobiol/
Wait while more posts are being loaded