Profile cover photo
Profile photo
Ct Roxalynna NH
128 followers -
Dalam hidup, tak semuanya indah. Kitalah yang kena berusaha membentuknya menjadi indah...
Dalam hidup, tak semuanya indah. Kitalah yang kena berusaha membentuknya menjadi indah...

128 followers
About
Posts

Post has attachment
Assalamu'alaikum, Annyeong!

Hi, Cik roxa nak bagitau ni...

Novel Blog : Jalinan Cinta Kita Bab 2 kembali ke blog...

3 bab pertama sahaja yg bakal menemui y'allz panjang2 mcmni... ^^

Lepas ni bab pendek2 je~^^

Ok, sekian... Selamat membaca bagi #booslover   #novellover  ^^
NOVEL | Jalinan Cinta Kita (Bab 2)
NOVEL | Jalinan Cinta Kita (Bab 2)
duniactroxalynna.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
#JalinanCintaKita  menggantikan #PenghalangBahagia  

Kembali dikongsikan di dunia blog penulisan kreatif saya =)
-Dunia Ct Roxalynna-

Jemput baca, dengan klik link di pautan ^^

Sekian, terima kasih.
Add a comment...

Post has attachment
Saya klef, dan saya akui itu dan saya berbangga diberi peluang melalui semua ini =)
Clefty Me =)
Clefty Me =)
duniactroxalynna.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
teringat zaman baru belajar menulis reviu... sungguh kelaut yg...teramat dalam! T_T
Add a comment...

Post has attachment
8 SHARE | Jana Side Income Paling Mudah dan Menghiburkan !
Side Income : 8Share | Assalamualaikum WBT~ 안녕하세요! :) Hehehe ok kali ni Cik Ct nak lah kongsi satu tutorial untuk kengkawan yang dah duk tanya macam mana Cik Ct jana side income melalui blog dan juga laman sosial CIk Ct yang lain seperti Facebook dan juga T...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
PEMENANG GiveAway YES 2017 by Roxalynne
PEMENANG GIVEAWAY YES2017 BY ROXALYNNE | Assalamualaikum n hai~ Fiuu, agak terlambat juga aku nak umumkan pemenang bagi GiveAway YES2017 by Roxalynne kali ini... Cik Ct minta maaf atas keterlewatan ini. Ada beberapa urusan yang hendak diselesaikan segera. M...
Add a comment...

Post has attachment
Jom Kenal HNorisa Boutique | #2 Sponsor GiveAway YES 2017 by Roxalynne
SENARAI HADIAH & SPONSOR GiveAway YES 2017 by Roxalynne   |  #2 -   HNorisa Boutique   ( @hnorisaboutique ) - Bersempena dengan GiveAway yang masih berbaki beberapa hari lagi ni, naklah Cik Ct share serba-sedikit mengenai mereka yang dah begitu bermurah hat...
Add a comment...

Post has attachment
Lazada Online Blogger Contest... Nak lah menang hadiah tuuu huhuhu

Post has attachment
Lazada Online Blogger Contest... Nak lah menang hadiah tuuu huhuhu
Wait while more posts are being loaded