Profile cover photo
Profile photo
Apollo Zuhanykabin Shop
3 followers -
Zuhanykabin, hidromasszázs zuhanykabin, zuhanyajtó, kád, fürdőszobabútor és egyéb szaniter webshop és szerviz. Vásároljon szakértőktől!
Zuhanykabin, hidromasszázs zuhanykabin, zuhanyajtó, kád, fürdőszobabútor és egyéb szaniter webshop és szerviz. Vásároljon szakértőktől!

3 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Értékesítés a vásárlók szemszögéből, szakértők által!
Kedves Látogató!
A webáruházak legnagyobb hátránya, hogy az ügyfél nem találkozik személyesen az eladóval és a termékkel, az eladók nem ismerik az általuk forgalmazott zuhanykabinokat, kádakat és fürdőszobabútorokat. Ezzel szemben az Apollo Zuhanykabin Shop az ország legnagyobb és legtapasztaltabb szervizhálózatára épül melyet 10 év alatt építettünk fel. Rengeteg visszajelzést kaptunk a zuhanykabin, zuhanyajtó, hidromasszázs kabin stb. beszerelések során vásárlóink igényeiről és alkalmunk volt a termékeket megismerni a legapróbb részletekig. A telefonhívásokra és e-mailekre is több éves zuhanykabin, kád és egyéb szaniterek szervizelésében szerzett tapasztalattal rendelkező kollégáink válaszolnak, így valóban pontos és hiteles tájékoztatást tudunk nyújtani önnek. Kínálatunk összeállításához is ezt a tömérdek tudást használtuk fel, hogy valóban a legjobb terméket kapja meg a pénzéért.
Konkurenciáink kínálatát böngészve valószínűleg szembesült már azzal, hogy egy zuhanykabin vagy hidromasszázs zuhanykabin kiválasztása különösen nehéz feladat, hiszen a termékfotókon gyakorlatilag ugyanúgy festenek ezek a tuskabinok, árban mégis nagy a különbség köztük. Szerviztapasztalataink alapján azonban az ár gyakran nincs összefüggésben a minőséggel, rengeteg a túlárazott termék ahol 30-40%-ban a márkanevet fizeti meg és akad a legolcsóbb termékek között is olyan, ami meglepően jó minőségű. Nagyon fontos szempont továbbá, hogy olyan termékeket értékesítünk, melyek megfelelő alkatrész utánpótlással és szervizzel rendelkeznek. Fürdőszoba szervizhálózatunk sajnos rengeteg magára hagyott vásárlót segített már ki az évek során. Hitelességünk garanciája, hogy a megbízható gyártók zöme is zuhanykabin szakértőink szolgáltatásival elégíti ki ügyfelei igényeit.
Kínálatunkban csak olyan termékeket talál:
Melyekkel a szerelések során meg voltunk elégedve
Minőségük, ár-érték arányuk kiváló
Megfelelő alkatrész utánpótlással és szervizzel rendelkezzenek
Melyeket saját fürdőszobámba is beépíteném
Kérdésével keressen bátran az info@apollozuhanykabinshop.hués 0630/446-1653 as elérhetőségeken.
Üdvözlettel:
Ár Zsombor Online értékesítési igazgató 
http://www.apollozuhanykabinshop.hu/
Add a comment...

Post has attachment
Apollo Zuhanykabin Shop
Vásároljon szakértőktől!
http://www.apollozuhanykabinshop.hu/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded