Profile cover photo
Profile photo
LijnDiensten - online marketing
10 followers
10 followers
About
LijnDiensten - online marketing's posts

Post has attachment
Handig, als je het ooit nodig hebt: Paginanaam op Facebook veranderen bij meer dan 200 likes, in drie eenvoudige stappen.

Post has attachment
Nu kun je Google Analytics events (klikken, downloads, formulieren) op je site meten, zonder in de code op je site te hoeven rommelen.

Zelfs al weet je niets van programmeren, meten van events gaat nu als een zonnetje. Lees http://goo.gl/Uo0BXI over hoe dat in zijn werk gaat, met #googletagmanager  en #googleanalytics.

Post has attachment
+Google Partners  zijn online marketingbureaus die Google's producten - zoals +Google Ads - door en door kennen.

LijnDiensten is zo'n Google Partner. Ik zeg het niet om stoer te doen, maar dan weet je dat je goed zit.
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Jippie, geslaagd! Eerlijkheid gebied te zeggen, als je er dagelijks mee werkt is de test niet heel moeilijk.

Je kunt zelf ook meer leren over +Google Analytics op https://analyticsacademy.withgoogle.com.
Photo

Post has attachment
Optimaliseer voor gebruikers, niet voor zoekmachines. Dat was de boodschap in de workshop over online marketing 11 oktober, in de prachtige Zuiderkapel van de +Stevenskerk te Nijmegen tijdens de eerste Co-work Friday aldaar.

De presentatie is ook te vinden op Slideshare: http://goo.gl/bteFMj

Post has attachment
Een laptop met internetverbinding waar dan ook ter wereld is voor freelancers vaak genoeg om er kantoor te houden. Daarom wat simpele tips en tools voor #freelancen  in de #cloud, met +Asana, Toggl, Wave, Google Apps en meer.

Post has attachment
Het internet is een enorme winkelstraat die dagelijks door miljoenen wordt bezocht om informatie te vinden over producten en diensten. Als bedrijf wil je er graag gevonden worden door potentiële klanten. In deze #workshop leer je wat je kunt doen om je vindbaarheid online te vergroten: 

1. Meer relevant verkeer naar je website leiden.

2. Websitebezoekers aanspreken en overtuigen.

3. Meten, analyseren en verbeteren. 

Stuur een e-mail naar ivan@lijndiensten.com om je te verzekeren van een plaats. Geef in de mail aan wat je hoopt te leren, zodat daar in de workshop op kan worden ingegaan!

Post has attachment
Packt Publishing heeft afgelopen maand "Advertising on Google: The High Performance Cookbook" gepubliceerd, geschreven door Kristina Cutura (Google, KristinaCutura.com), ondergetekende was reviewer.

Het boek biedt een schat aan informatie, zowel voor marketeers die een enkele AdWords-account beheren als voor AdWords-professionals. 

Post has attachment
Een gastblog bij ScanYours van +Ivan Beemster: Google's Universal Analytics laat klanten meten, in plaats van bezoeken. 

Zijn nieuwe functies als apparaatpaden en handmatige sessieduur interessant voor jouw organisatie, of kijk je nog altijd alleen naar aantal bezoeken?
Wait while more posts are being loaded