Profile cover photo
Profile photo
Cilindru.ro
53 followers -
Magazin online de cilindri, butuci, chei de siguranță, chei cu amprentă, cilindri ovali, cilindri de garaj sau pentru mobilier, cu buton și multe sisteme profesionale de securitate sporită.
Magazin online de cilindri, butuci, chei de siguranță, chei cu amprentă, cilindri ovali, cilindri de garaj sau pentru mobilier, cu buton și multe sisteme profesionale de securitate sporită.

53 followers
About
Posts

Post has attachment
Un sistem deosebit de securizat pentru uși la clădiri de birouri, hale de producție sau hoteluri este Grand Master Key. Acesta presupune ca fiecare ușă din imobil are propria cheie și apoi traseul pentru accesul într-o ușă anume este predefinit.
La cerere, se poate realiza orice sistem de cilindri master key.
Detalii aici: http://www.cilindru.ro/sistem-master-key/
www.cilindru.ro
Add a comment...

Post has attachment
Încuietorile cu camă se folosesc la închiderea dulapurilor și a diverselor piese de mobilier din lemn sau din metal, ca de exemplu cutiile poștale, sertarele și dulapurile cabinetelor medicale, dulapurile din vestiarele cluburilor sportive, arhivele spitalelor, dar și la mobilierul din hypermarket-uri, unde clienții își pot lăsa bagajele înainte de intrarea în centrele comerciale.
Detalii aici: http://www.cilindru.ro/cilindri-cu-cheie-frezata/incuietori-cu-cama-111.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
HomeTec CFT 1000 este un sistem complex și convenabil de a bloca și debloca ușile prin intermediul unității de disc radio Comfort, folosind tastatura radio. Recomandat pentru ușile de intrare în clădiri, uși de apartament, uși de birouri sau camere de serviciu, HomeTec CFT 1000 premite accesul la sistemul de control la până 20 de utilizatori. În ceea ce privește codificarea, HomeTec CFT 1000 are un sistem de cod alternativ (cod de fier) cu mai mult de 18 miliarde de posibilități.

Detalii aici:http://www.cilindru.ro/cilindri-usa-electronici/hometec-cft-1000.html
Video de prezentare: https://www.youtube.com/watch?v=-8PdgoEaNsU
https://www.youtube.com/watch?v=xmWyDpj4_RM
Photo
Photo
2016-03-25
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Butucul de uşa cu buton şi cheie reversibilă de la Idella dispune de un sistem ce conţine până la 19 elemente de blocare pe o parte a butucului, cea fără buton. Butucul de uşa beneficiază şi de protecţie împotriva metodei prin percuţie. Cheile acestui sistem sunt concepute din aliaj cupru-nichel-zinc. Butonul acestuia este foarte uşor de mânuit şi oferă o senzaţie plăcută la atingere. Butucul are şi un canal de ghidare prin miez pentru repartizarea uniformă a forţei la acţionarea cheii.
Add a comment...

Post has attachment
Butucii ovali sunt folosiţi de cele mai multe ori la dulapurile metalice, uneori la seifuri sau case de bani. Acest tip de butuci sunt butuci care se folosesc mai rar pentru că sunt destinaţi numai anumitor tipuri de încuietori precum ar fi încuietorile pentru fişete metalice sau vestiare.
Detalii cilindru oval Viro: http://www.cilindru.ro/cilindri-ovali/cilindru-oval-viro.html.
www.cilindru.ro
Add a comment...

Post has attachment
Cilindrii de yală patentați au avantajul de a avea un profil de chei care nu se pot copia, deci contrafacerea lor nu este o problemă. Cheia brută nu se găsește în comerț, ea fiind disponibilă numai la producător, aceasta având o serie unică. Prestația cilindrilor patentați, dar și necesitatea acestora se poate regăsi cu precădere în cadrul clădirilor business, în hoteluri, în spitale, locuri în care siguranța este mai presus de orice. De asemenea, tot aici se folosesc foarte des sistemele de master-key și grand master-key. Calitatea acestora se observă și în standardele conform cărora sunt construite: DIN 18252/EN 1303.
Add a comment...

Post has attachment
Puţini sunt acei care, atunci când achiziţionează butuci, se gândesc la altceva în afară de preţ. Totuşi, trebuie să ştiţi că hoţii se gândesc şi la smulgere, lovire, găurire cu bormaşina sau la spray care îngheaţă instant.
Butucii de calitate rezistă la toate acestea, dar şi la sistemele inteligente de spargere. Ce mai trebuie să ştiţi e că acum aveţi la dispoziţie o mulţime de modele din care să-l alegeţi pe cel mai potrivit, pe www.cilindru.ro.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Pe www.cilindru.ro se poate realiza, la cerere, orice sistem de cilindri master key: cilindri cu cheie cu amprentă, cu cheie frezată sau sistem master key care sa poată deschide yale, cilindri, lacăte universale, cabluri de biciclete sau antifurturi pentru motociclete.

Variantele de sisteme master key sunt practic nelimitate. Se realizează pentru orice obiectiv (hotel, birouri, hale), pentru orice tip de cheie cât și pentru oricâte niveluri de siguranță.

http://www.cilindru.ro/sistem-master-key/master-key.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Cilindru universal pentru mobilier cu corp din alamă masivă, total filetat, frezat pe cele două laturi opuse ale corpului pentru a evita rotirea acestuia și pentru a substitui cele mai difuze încuietori universale utilizate pentru cutiile poștale. Prezintă scobituri laterale pentru o eventuală fixare.

Detalii și preț aici: http://www.cilindru.ro/cilindri-pentru-mobilier/cilindru-universal-pentru-mobilier.html
Add a comment...

Post has attachment
Cilindrul seria 900 cu buton prezintă corpul din alamă masivă, trefiletat și decapat. Acesta dispune de un rotitor din alamă cu 4 sau cu 5 pistoane. Cilindrul are în dotare 3 chei frezate din alamă nichelată.
Detalii și preț mai jos.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded