Profile cover photo
Profile photo
Hafsah Mardhiah
57 followers
57 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
YES! Saya sudah, anda bila lagi?
Assalamualaikum.. Dah heboh kan duk tengok orang tulis tentang YES. Tapi YES tu apa? Bukan Year-End-Sales. Ni program yang lebih best. Jemput baca semua.. YES (Young Entrepreneur System) Sistem baru yang Shaklee perkenalkan untuk membantu ramai usahawan ber...
Add a comment...

Post has attachment
Perjalanan Hafsah Menggapai Bintang (Bahagian 4)
Assalamualaikum semua.. Lama betul saya tak menulis kan.. Ingat lagi tak dulu saya ada menulis post  "Perjalanan Hafsah Menggapai Bintang (Bahagian 1-3).. Kesian pembaca saya yang mungkin tertunggu-tunggu bahagian ke-4. Ada yang mungkin dah jemu menunggu? H...
Add a comment...

Post has attachment
Pengedar Shaklee Kota Bharu
Assalamualaikum Saya Master Hafsah Mardhiah. Saya adalah pengedar Shaklee Kota Bharu efektif pada bulan Mac 2015. Kalau lihat sebelum ni, saya bermula di Bintulu Sarawak, kemudian menetap di Setapak Kuala Lumpur, kini saya telah berpindah ke Kota Bharu. Say...
Add a comment...

Post has attachment
Pengedar Shaklee Wangsamaju
Assalamualaikum semua... Akhir-akhir ini ramai sungguh yang menghubungi saya untuk penghantaran COD (cash on delivery) Vitamin Shaklee ke sekitar area rumah saya Setapak. Apa yang best bila buat penghantaran terus ke rumah ni, pastinya JIMAT KOS POS. Lagi p...
Add a comment...

Post has attachment
Kulit yang Kekurangan Kolagen ibarat Kek Bantat
Assalamualaikum... Gurau kasar nampak tajuk tu.. Hehe. Betul.. Apabila usia kita mencapai 25 tahun, kolagen dalam badan kita mula menyusut. Semakin usia meningkat, kadar penyusutan kolagen juga semakin meningkat. Perumpamaannya macam kek bantat akibat kuran...
Add a comment...

Post has attachment
[MY STORY] 3 Tahun Tanpa Ubat dan Panadol
Assalamualaikum... Kesyukuran yang paling besar setiap hari sebab diri sihat.. anak-anak dan suami pun sihat. Alhamdulillah. Kalau jadi jutawan sekalipun tak dapat nak beli kesihatan kat kedai. Saya ni bukanlah jenis orang yang cepat alert sangat dengan per...
Add a comment...

Post has attachment
Alamak.. Malunya Kulit Kusam!
Assalamualaikum.. Selalu orang sebut kulit kusam tak bermaya.. Macam mana yer kulit kusam tu? Saya sendiri pun ada mindset yang orang kulit putih selalunya tak ada masalah. Yang kulit gelap je yang selalu bermasalah.. kusam, comot, tak bermaya.. Tambah pula...
Add a comment...

Post has attachment
Collagen Anda Tak Berkesan??
Assalamualaikum Bercerita tentang kecantikan, Shaklee telah bermurah hati nak bagi OFFER TERBAIK. Serius.. Ni first time Shaklee bagi OFFER PROMO Shaklee COLLAGEN POWDER BUY 3 FREE 1. Biasa beli 6 baru dapat percuma 1. Betul... bukan dugaan! Mungkin ada yan...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded