Profile cover photo
Profile photo
Miere Brașov
1 follower -
Cea mai bună miere. De la munte.
Cea mai bună miere. De la munte.

1 follower
About
Posts

Mierea, are calitati deosebite in bolile de cai respiratorii si in alergii, fiind o insumare de substante nutritive si curative. Mierea este un remediu eficient in diferite boli interne si ale pielii – un excelent tonic pentru copii, convalescenti, pentru intarirea sistemului imunitar si pentru gravide.
Add a comment...

Post has attachment
Miere Brașov. Cea mai bună miere. De la munte

Miere sănătoasă, 100% naturală, din inima munților

Miere de salcâm, miere polifloră, miere din rapiță, miere de tei, miere din floarea soarelui.

http://www.miere-brasov.ro/
Add a comment...

Post has attachment
100% Naturală

Toată mierea pe care o comercializăm, este 100% naturală. Albinele nu sunt, nu au fost și nici nu vor fi vreodată tratate cu antibiotice. Toată mierea comercializată trece prin teste foarte amănunțite, privind atât calitatea cât și conținutul natural.

Suntem producători de miere, cu stupină proprie. Nu cumpărăm și revindem, nu împrumutăm, nu vindem altceva decât produsele noastre. Iar acest lucru ar trebui să stea mărturie asupra calității produselor și a seriozității noastre. Vă așteptăm pe la noi!

http://www.miere-brasov.ro/
Add a comment...

Post has attachment
Echipa ”Miere Brașov” rămâne în strânsă legătură cu clienții și potențialii clienți. Nu ezitați să ne contactați pentru orice fel de informație de care ați avea nevoie. Suntem aici pentru dumneavoastră.

Răspundem la următoarele indicative, atât telefonic cât și pe online:

Telefon: 0742-064-295
Email: office@miere-brasov.ro
Web: www.miere-brasov.ro

Pentru informații legate de produsele noastre, comenzi sau orice alt fel de curiozitate, nu ezitați sa folosiți și formularul de contact atașat în această pagină. Răspundem.
Add a comment...

Cum stim daca mierea este naturala


Mierea este un aliment valoros format din substante zaharoase, produse de albine prin transformarea enzimatica a nectarului floral sau a sucurilor extraflorale, urmata de depozitarea ei in celulele fagurilor. Mierea poate fi clasificata dupa originea nectarului si dupa modul de prelucrare.

Dupa originea nectarului sau a sucului intalnim miere florala sau extraflorala. Cea florala poate sa fie monoflorala, cand provine de la o specie (floarea soarelui) sau poliflorala, cand provine de la mai multe specii melifere (faneata).
Add a comment...

Post has attachment
Multiplele intrebuintari
Cateva din intrebuintarile mierii


Medicina populara recomanda mierea in tratamentul bolilor de inima, dar nu in cantitati mari si cu ceai fierbinte. Cel mai bine este ca mierea sa fie luata in cantitati mici (1-2 lingurite, de doua-trei ori pe zi) cu lapte, fructe sau alte produse.

Folosirea zilnica, timp de una-doua luni a mierii de albine va duce la imbunatatirea generala a bolnavilor, la normalizarea compozitiei singelui si la cresterea hemoglobinei.

In stenocardie, bolnavii vor lua, de trei ori pe zi, cite o lingura din urmatorul amestec: 100g suc de aloe, 300g miere, 500g nuci pisate si sucul de la una-doua lamai. In hipertonie, medicina populara recomanda ca mierea sa fie luata cu suc de legume: sfecla, morcovi, hrean (acesta va fi dat pe razatoare si se va lasa 36 de ore, dupa care se va stoarce) si lamaie.

Se ia, timp de doua luni, cite o lingura, de doua-trei ori pe zi, cu o ora inainte de masa sau la doua-trei ore dupa masa. O alta reteta include suc de morcovi, hrean (acesta va fi tinut in prealabil in apa), miere si suc de lamaie. Amestecul va fi tinut intr-un borcan de sticla bine acoperit.

http://www.miere-brasov.ro/intrebuintari-miere/
Add a comment...

Post has attachment
Produsele epocii contemporane
Lumea evolueaza si nici mierea nu sta in loc


In epoca moderna, prin stuparitul rational, au fost puse in valoare si celelalte produse apicole: laptisorul de matca, polenul, veninul de albine, ajungindu-se la clasificarea lor in produse apicole naturale directe (mierea, ceara, propolisul, polenul, pastura, laptisorul de matca) si produse apicole derivate (cremele cosmetice cu ceara, unguente, tincturi, drageuri).

Cum sa ne folosim de miere ca sa fim sanatosi?! Din vremuri stravechi, omul a descoperit mierea si produsele stupului de albine nu numai ca aliment, ci si ca medicament.

Produsele apicole contribuie la intarirea organismului, astfel incit persoanele care le consuma reusesc sa evite aproape in totalitate orice afectiune.

http://www.miere-brasov.ro/produse-din-miere/
Add a comment...

Post has attachment
Faguri si extragerea mierii
Cum se extrag fagurii si mierea naturalaInainte de extragere, fagurii sunt grupati dupa culoare, penru a obtine diferite soiuri de miere in functie de culoare. Dupa sortare, fagurii se decopacesc cu cutite bine incalzite si se intoduc intr-un extractor.

Fagurii se transporta cu multa grija intr-o camera calda (35 grade C) si care favorizeaza extragerea mierii.

Camere simple de extractie trebuie sa fie izolate pentru a impiedica patrunderea albinelor inauntru si trebuie sa contina: extractor mecanic sau electric; cutite pentru descopacire (care se pot incalzii electric sau in apa fierbinte); un vas descapacitor cu sita pentru separarea capacelelor de miere, un vas pentru recoltarea mierii, vase pentru depozitare.

http://www.miere-brasov.ro/faguri-de-miere/
Add a comment...

Fagurii de miere se recolteaza in momentul cand sunt suficieti de maturati, si cand se observa prezenta coroanei cu miere copacita in portiunea superioara.

Indepartarea albinelor de pe faguri se face prin scuturare in stupinele mici si prin intermediul unor substante (acid fenic) in stupinele de tip industrial.
Add a comment...

Post has attachment
Mierea de salcam
Proprietati, indicatii si alte informatii


Mierea de salcam: calmant al tusei, antiseptic, tratamentul asteniei, tratamentul nevrozelor. Mierea de albine contine enzime: invertaza, amilază, catalază, acizi organici: lactic, gluconic, saruri minerale :fier, potasiu, calciu, fosfor.

Stimuleaza pofta de mâncare si faciliteaza digestia, imbunătăţeşte activitatea inimii, ficatului, creste procentul de hemoglobina din sange. Are proprietăţi antibacteriene. Conţinut energetic:3000 Kcal/kg.

Datorita naturaletii sale, mierea de albinecristalizeaza in timp. Aceasta nu îi afecteaza calitatile. Daca se prefera lichida, se va incalzi moderat (max 40 gr), pe baie de apa. Iata cum se poate verifica daca mierea este sau nu contrafacuta:

Luati cateva bete de chibrit si introduceti-le cu gamalia in miere. Lasati-le cateva minute in miere si apoi incercati sa le aprindeti. Daca se aprind atunci mierea este buna. Daca nu, mierea este contrafacuta. Atentie insa: exista producatori care chiar mentioneaza pe ambalaj faptul ca produsul respectiv este miere cu glucoza. Cititi cu atentie ambalajul si nu cumparati acest produs.

http://www.miere-brasov.ro/mierea-de-salcam/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded