Profile cover photo
Profile photo
Teixint Connexions
Les entitats de la Vila de Gràcia fem xarxa, fem barri
Les entitats de la Vila de Gràcia fem xarxa, fem barri
About
Posts

Post has attachment
Aquest migdia ens hem trobat amb l'Irene Cervera d'Animal Latitude. Ens vam conèixer a la reunió amb les entitats del mes de novembre a Can Musons. Avui hem conegut millor la seva entitat i ens ha ajudat a preparar la reunió del #grupmotor que farem demà a l'escola @noupatufet. Un luxe. Gràcies Irene, de tot cor!
Photo

Post has attachment
Aquest matí hem anat a Amics de la Gent Gran per conèixer l'Arantxa Sáez, responsable de projectes intergeneracionals de l'entitat. Li hem explicat la nostra iniciativa, els projectes intergeneracionals que estem impulsant amb l'Espai de Gent Gran de la Violeta de Gràcia i les escoles i entitats del barri. També la idea de IAIESIAIUS 5.0 que encaixa i comparteix objectius amb la seva iniciativa #bufandadelaiaia. Molts punts en comú, especialment compartim la idea de fer propostes a llarg termini que generin vincles i xarxa real. Molt contents!!!
Photo

Post has attachment
Contentíssims! Quina creativitat les famílies de l'escola Josep Maria Sagarra. Han sortit unes titelles espectaculars. Però el millor, hem tingut la oportunitat d'interactuar amb pares, mares i infants. Hem parlat, construit, rigut, escoltat, compartit... I tot, en el marc de les activitats de dinamització educativa del programa de Patis Escolars Oberts al Barri de l'Ajuntament de Barcelona.
Photo

Post has attachment
Aquesta tarda hem estat a Can Musons on ens hem trobat amb en Josep Antoni Torralba i l'Eulàlia Dòria de les #CollesdeCulturaPopular i #SantMedir. Amb ganes d'aportar i sumar a la iniciativa que, des de la #VioletadeGracia, estan treballant per apropar la #culturapopular a les escoles.
Photo

Post has attachment
Trobades de les que ens agraden! Hem anat al Mercat de Lesseps per conèixer la Silvia Manzano. Hem parlat, escoltat, rigut, explicat i, en definitiva, connectat. El Mercat, un magnífic espai de proximitat on #texirconnexions. Gràcies pel teu temps i per la bona energia. Ganes de xarxa i sinergies!
Photo

Post has attachment
I després dels Gegants de Gràcia els de #teixintconnexions hem fet tallers de titelles a la plaça de la Vila per celebrar, amb la companyia de Nexe Fundació, el Dia Internacional de la Infància. Han sortit unes "Gresques" i uns "Torradets" espectaculars!
Photo

Post has attachment
Arribarem a les 40 entitats? De moment, seguim sumant! I ens fa molta il·lusió incorporar a Gràcia amb el Sahara. Perquè tenim moltes ganes de fer xarxa i projectes amb elles. I perquè valorem molt l'esforç de participar a la 4a Festa #TeixintConnexions per #LaMaratóTV3 el mateix cap de setmana de la festa que organitzen les entitats de Gràcia Solidària. Gràcies, de tot cor!
Photo

Post has attachment
Arribem a les 30! I ho fem de la mà de +Mamistarsblog i +Mis chic@s y yo Perquè els veïns i les veïnes també fan xarxa, participen i s'estimen el barri. I ens encanta! Un autèntic plaer, de veritat! Gràcies!!
Photo

Post has attachment
Coses que passen quan et dediques a #teixirconnexions. Ahir, connectats per l'Alex de l'Espai de Gent Gran #violetadegracia, vam anar a conèixer la proposta i l'equip d'Espai Focus al carrer de Milà i Fontanals que treballen el joc com a eina educativa. Contents, no. Contentíssims! Objectius, idees, mirades, plantejaments i visions compartides! Equip jove, potent i amb ganes. Trobades de les que ens agraden. No sabem que en sortirà de la trobada. Però sí sabem que, més tard o més d'hora, alguna cosa en sortirà.
Photo

Post has attachment
A punt d'arribar a la trentena! I seguim amb propostes literàries. Llibre Solidari es suma a la 4a Festa Teixint Connexions per La Marató TV3. Per Sant Jordi van fer xarxa amb VerdidelMig Gràcia i ens fa molta il·lusió que participin de la festa. Gràcies!
Photo
Wait while more posts are being loaded