Profile cover photo
Profile photo
Tommie Hanson
23 followers
23 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Jag håller med Wennerholm om att Boustedt och Mårts beteende inte inger något större förtroende. Jag tycker också att vissa av anklagelserna är tämligen bisarra och borde naturligtvis bes om ursäkt för. DOCK tycker jag att IOK ska ha en REJÄL känga för att detta drog ut på tiden. Att tajmingen är olycklig är ju ett understatement som heter duga. Dock är det inte tajmingen som sådan som är det värsta, det är naturligtvis att det ska behöva ta nästan 4(!!) dagar att få ett prov testat när det i vanliga fall tar 24 timmar! Wennerholm skriver " Men vad skulle man göra, när man fick ett positivt dopningprov i knät?" Ja du, Mats, man kanske skulle börjat ifrågasätta varför i hela friden provet inte kommit på lördagen? Hade detta uppdagats i den tid det borde hade Bäckis fått en varning, sett till att hamna under gränsvärdena och allt hade varit helt annorlunda. Precis så hanterades ett liknande fall i Vancouver. 

De ansvariga i Sverige ska absolut stå upp och ta sitt ansvar och sluta komma med larviga anklagelser. Men IOK och deras dopningsorganisation måste också stå upp och ta sitt!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/kronikorer/wennerholm/article18433232.ab
Add a comment...

Mitt statement kring det här med bäckis: sluta hacka på både bäckis och ledarna!!! Dom hade koll på vad han tog, läkarna är överens om att en tablett är OK, internationella hockeyförbundet säger samma sak, NHL och NHLPA är på bäckis sida. Detta är ju bara larvigt och oerhört klantigt skött att man kan må illa. För det första, varför vänta till timmen innan finalen? För det andra, varför avstängning när varning är det normala straffet? Lider med bäckis och övriga laget och jag hoppas att han får upprättning fort som fan!!
Add a comment...

Post has shared content
Add a comment...

Post has shared content
Well, I like......!
Originally shared by ****
Cant believe Springsteen covered Highway to Hell by AC/DC. Its an awesome version. Its still a little weird seeing Tom Morello of Rage Against the Machine playing guitar.
Add a comment...

Post has shared content
Man, this is cool.....
Good guy Adam Courchaine showing how to hook a teammate up! In the NHL this would have been whistled as a penalty (rule 10.3), but in the German DEL league, getting a teammate his hockey stick any way you can is evidently considered just as awesome as it looks here!

#Hockey   #IceHockey   #Greatest  
Animated Photo
Add a comment...

Post has attachment
"Hennes kamp handlar inte om att kvinnor varje år i genomsnitt tjänar 63 900 kronor mindre än män på grund av nuvarande regeringspolitik."

Ovan är ett direkt citat från Daniel Swedins ledare i dagens Aftonbladet. Att påstå att det är nuvarande regeringspolitik som gjort att kvinnor tjänar sämre än män är ju direkt lögn. Under ALLA år som sossarna regerat har kvinnorna tjänat mindre än männen. Att vinkla sina artiklar är en sak, att rakt upp och ner hitta på sin egen sanning en annan. Daniel, skärpning!

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/danielswedin/article18188030.ab

För övrigt tycker jag att Aftonbladet borde sluta diskriminera oss som inte använder Facebook!
Add a comment...

Post has attachment
Ibland undrar man om vi verkligen är på 2000-talet.....

Misshandlad av polis – för att hon körde bil http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18093896.ab
Add a comment...

Post has attachment
Och någonstans får man väl ändå dra gränsen mellan att stödja apartheid och att inte vara för alla former av sanktioner. I tant åsas värld är det uppenbarligen samma sak.

På två dagar har denna skribent trampat i klaveret fler gånger än dom flesta gör på ett år........

Historieförfalskarna vägrar be om ursäkt http://www.aftonbladet.se/kultur/article17997839.ab
Add a comment...

Post has attachment
Jag vet fan inte om jag ska skratta eller gråta. Tydligen skall svensk höger be om ursäkt för varje oförrätt som är begången med svensk vänster slipper undan ALL form av kritik. Och att kalla Lena Melins artikel för högerförsvar är ju bara larvigt, hon försökte ju ärligt talat bara nyansera bilden lite......


Historieförfalskarna vägrar be om ursäkt http://www.aftonbladet.se/kultur/article17997839.ab
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded