Profile cover photo
Profile photo
Slotenmaker WGF Delft
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
Raambeveiliging, een belangrijke manier van beveiligen om inbrekers buiten uw deur te houden. Bijna ieder huis heeft goed beveiligde deuren, terwijl inbrekers vaak makkelijk via de ramen van een huis binnenkomen. Zorg daarom dat uw raambeveiliging voorzien is van zowel voorkomende maatregelen als inbraakdetectie om echt veilig te wonen. http://delftslotenmakers.nl/de-slotenmaker-over-raambeveiliging
Add a comment...

Wanneer je sleutel al een tijd moeilijk draait in het slot dan is dit een voorbode voor problemen. Vaak is het een indicatie dat de sleutel die je gebruikt versleten is. Het beste kan je daarom een nieuwe kopie laten maken van een originele sleutel. Veel mensen handelen echter niet meteen en ervaren hierdoor later een groter probleem. Zo kan bijvoorbeeld de sleutel in het slot afbreken. Dit komt doordat je steeds meer kracht op de sleutel moet zetten om deze te draaien. Daarbij was de sleutel al versleten en kan dus ook makkelijker afbreken. Wanneer dit gebeurt dan kan je het volgende doen.

http://delftslotenmakers.nl/moet-afgebroken-sleutel
Add a comment...

Post has attachment
Een slotenmaker doet veel meer dan alleen het plaatsen van nieuwe sloten op deuren en ramen van een woning. Zo hoort bijvoorbeeld ook advies geven hoe je de beste sloten voor je woning kunt kiezen tot de taken van een slotenmaker. De vakman kan je adviseren met welke sloten je inbrekers langer buiten kunt houden.
Add a comment...

Post has attachment
Wanneer iedereen op vakantie gaat, gaan inbrekers aan het werk! Laat uw inbraakbeveiliging controleren en ga met een veilig gevoel op vakantie. Klik op de link en lees hier meer over.
Add a comment...

Post has attachment
Het zou zomaar kunnen gebeuren dat u thuiskomt en ontdekt dat het slot van uw deur kapot is. Wij hebben voor u een aantal stappen opgesteld om een dergelijke situatie soepel te laten eindigen. Lees de stappen in het onderstaande artikel.
Add a comment...

Post has attachment
Beveilig uw huis met een brandwerende tussendeur. Naast dat een brandwerende deur u meer tijd geeft bij een brand beveiligd het uw huis ook nog tegen inbrekers. Een inbreker heeft dan namelijk meer tijd nodig om overal binnen te komen. Lees het bericht voor meer informatie. 
Add a comment...

Heeft u te veel sleutels? U kunt hierdoor het overzicht kwijt raken en niet meer precies weten welke sleutel waarvoor is. Zo kunt u de verkeerde sleutel meenemen en uzelf buitensluiten. Zorg daarom voor één sleutel voor al uw sloten, op deze manier raak u het overzicht niet kwijt. 
Add a comment...

Post has attachment
Toegang tot uw huis zonder een sleutel. Met draadloos toegangsbeheer is dit mogelijk! Momenteel maken alleen bedrijven hier gebruik van, maar dat zal de komende jaren veranderen. Lees onderstaand artikel voor meer informatie. 
Add a comment...

Post has attachment
Problemen met je sloten zijn erg vervelend. Dit betekent vaak dat je je slot moet laten vervangen. Wil je meer weten over problemen die kunnen ontstaan met pensloten? Lees dan snel onderstaand artikel: http://delftslotenmakers.nl/wat-te-doen-bij-problemen-met-een-penslot
Add a comment...

Veiligheid is natuurlijk het belangrijkst in de keuze voor hang- en sluitwerk, maar als dit gecombineerd kan worden met een mooi design maakt dat het uitzoeken wel een stuk leuker. Wij adviseren u eens goed te kijken naar de mogelijkheden om uw huis te beveiligen. Tegenwoordig zijn er steeds meer sloten op de markt met een aantrekkelijk design. 
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded