Profile cover photo
Profile photo
gegey academy
5 followers
5 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
"15 MAGIC WORDS UNTUK TINGKATKAN LAGI SKILL CLOSED SALE.."
.
.
"Saya frust laaa kak.. Dah promote kaw-kaw.. tanya bukan main banyak.. kita layan bukan main baek & pantas, tapi krik krik je lepas tu..."
.
Ramai ye melalui adengan-adengan macam ni?
Ni bukan faktor minyak naik harga, tol naik harga semua ye..
Ni semua salah sendiri je sebenanya..
.
Tak yah la ko nak gi point jari kat Kak Mah laa.. Boros laa.. Abg Jebb la.. salah sendiri, sila ngaku.. Sudah2 ler beri alasan..
.
.
Ni dia Perkataan yg selalu team kami gunakan dlm closing.. Dan sudah terbukti ianya berkesan.. Jadi kali ni kami nk share pada anda plaks..
.
Sy ada explain secara details pd setiap gambar. Share jugak pd yg lain jgn kedekut yerr.. Semoga bermanfaat..
Add a comment...

Post has attachment
"7 TEKNIK MUDAH CLOSED SALE DI WHATSAPP..."
.
.
Ramai yg beritahu masalah susah nk closed sale, PM msuk bnyk tp krik2 jer lps bgthu hrga, tggu gaji msuk la, xder respons bila follow up & lain2 lagi.. Majoriti yg dtg group coaching mengadu msalah yg sama..
.
.
Jd hari ni sy SHARE serba sdikit cara yg team #GegeyAcademy buat utk closing prospek yg whatsapp.. Tiada sbarang jaminan cara ni bakal gandakan sale anda TETAPI berdasarkan Client kami teknik ni paling EFEKTIF.. Insyaallah..
.
.
Sebelum tu, TANAM DALAM MINDA bhawa SATU SKRIP XBOLEH GUNA UTK SEMUA ORANG.. Anda kena prepare skrip closed sale kpd bberapa jenis supaya kita dpt tahu yg mana boleh convert.. Try adjust ikut kesesuaian produk/servis anda..
.
.
Sy ada explain Step by Step di setiap gambar
Add a comment...

Post has attachment
Bacaan untuk pedoman bisnes anda.
90% usahawan xkan baca sebab dah selesa & rasa pandai..
.
Jadi lah 10% yg serius dlm bisnes kerana ikhlas nak membantu org rmai & membahagiakan org tersayang. Usah hanya mulut yg pandai berbicara tapi tindakan entah kemana.
.
.
Semoga bermanfaat.
.
Share jugak pd yang lain.. Saling ingat2 kan yer.. Kesian kat rakan2 atau sedara mara korang yg berniaga tanpa sedar kesilapan.. Mana tahu dgn post ni diorang juga berjaya.. Besar tu pahala korang dapat..
.
Kredit : Akmal Fitri #gegeyacademy
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded