Profile cover photo
Profile photo
Farah Izzuan
12 followers
12 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Groovy Mangroving at KILIM Geopark
fuhh... tgk gambar dah teruja ke belom..  well kami dah pergi.. dan ramai yang bagi review, for family visit ke langkawi mangroving ni lebih menyeronokkan daripada island hopping apa yg ada while mangrove ni? terpulang kepada kalian nak tour yang macam mana...
Groovy Mangroving at KILIM Geopark
Groovy Mangroving at KILIM Geopark
asyurahomestay.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Percutian Keluarga
Percutian Keluarga
asyurahomestay.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Intro Entry
Intro Entry
asyurahomestay.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Melty Charcoal
Tada.. resepinya sama dengan charcoal cake dulu2... ingat kan tapi yg ni ada orang order for RM15 per pack.. dgn tiramisu sekali..
Melty Charcoal
Melty Charcoal
daridapurku.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ayam Masak Kicap
assalam..assalam... ya ukhtie..  dah lama sungguh saya tak update blog ni ye.. update2 sikit2 je nak bagitau yg owner blog ni masih ujud di alam maya.. busy di alam nyata benarnya.. ihihi ok.. hari ni nak share resepi yg simple mimple yang anak2 suka yang s...
Add a comment...

Post has attachment
BIG GIRL DON'T CRY
BIG GIRL DON'T CRY
farahizzuan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
I Miss You Truly
I Miss You Truly
farahizzuan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded