Profile cover photo
Profile photo
Joburi Limbi Straine
7 followers -
angajare, resurse umane, portaluri web, joburi, ejobs, bestjobs, limbi straine
angajare, resurse umane, portaluri web, joburi, ejobs, bestjobs, limbi straine

7 followers
About
Posts

Post has attachment
Cauți sau dai meditații la limbi străine? Un site de anunțuri dedicat acestui lucru.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
În cazul în care v-ar plăcea să lucrați în proiecte finanțate de Uniunea Europeană avem un job pentru voi. Nu necesită experiență ci cunoașterea francezei și englezei.
Ne puteți lăsa pe Google+ mesaj cu C.V-ul vostru sau aplica direct de pe site până pe data de 10 martie. Succes!
http://joburilimbistraine.ro/job/junior-project-assistant/
Add a comment...

Știi franceză, spaniolă, rusă, maghiară, italiană, greacă, ebraică sau engleză? Dacă te interesează jobul descris mai jos ne poți lăsa mesaj cu C.V-ul tău. Succes!

Stefanini este o firmă multinațională de origine braziliană, prezentă pe toate continentele care oferă externalizare de servicii IT-helpdesk, dezvoltare de software, suport onsite, consultanță sau implementări de aplicații. Cu peste 800 de angajați în România, Stefanini recrutează acum vorbitori de limbi străine (franceză, spaniolă, rusă, maghiară, italiană, greacă, ebraică și engleză) pentru posturile de Helpdesk Travel Agent.

Cu ajutorul cursurilor specializate oferite de către departamentul nostru de Training, în rolul de Helpdesk Travel Agent vei avea ocazia să devii expert în cele mai frecvent utilizate aplicații din zona turismului- Worldspan, Galileo și Apollo. Vei interacționa cu agenții de turism, hoteluri și linii aeriene din toată lumea, telefonic ți prin email. Europa, Statele Unite, Canada, America de Sud vor deveni instrumentele tale de lucru. Vei face parte din echipa de suport a celui mai mare furnizor din industria turismului- Travelport, care oferă servicii în peste 170 de țări.

Mai mult, Stefanini nu este doar un loc în care îți poți începe cariera, ci unul în care te poți dezvolta pe zona ta de interes: Trainer, Quality Specialist, Technical Writer, Survey Specialist, Universal Desktop Specialist, Data Migration Specialist, Team Leader, Program Manager.
Add a comment...

Wait while more posts are being loaded