Profile cover photo
Profile photo
Aina Misha
24 followers
24 followers
About
Aina's posts

Post has attachment
Holiday with result PT3
    OMG! sumpah nervous gila nak ambil result isnin depan (14 Disember 2015) hahahaha actually dah tau dah pun keputusannya tapi taknaklah share sini tunggu isnin nanti aku tangkap gambar slip pt3,upload kat blog.Btw,for me..result aku taklah teruk sangat.A...

Post has attachment
FREEDOM!
    Freedom lah sangat kan..hahaha okay serious harini tadi kat sekolah baru habis paper Geo PT3 .Sumpah lega gila bila benda dah settle.Btw kesian kat kengkawan yang lupa bawa bahan tadi :'( Tula,cikgu dah cakap bawa je bahan setiap hari cause takut ada bu...

Post has attachment
Hobi Baru! Doodle Girl with Hijab
      Yeah,Its been a long day.. since I made the doodles.. okay just nak share may new doodle ^^ lama tak buat sebab paint tool sai expired burr..Then tetiba rasa nak buat :D Then I download baru ,So here we go!!                 JengJeng,sesapa yang tertar...

Post has attachment
Benci Sakit Hati!
First sekali...aku rase bengang! Menyampah! And aku dah lame sabar.. please jangan nak berdrama..secara public!!  Aku sentiasa jaga hati korang..kat wechat, setiap kali msg masuk..aku akan bukak and layan korang..tapi korang boleh borak sesama yang lain..me...

Post has attachment
Luahan hati saya..
Sudah sekian lama ku tak menulis post2..susah nak cerita pasal <3 <3<3..sebab dengar cerita ada yang suka stalk blog kita..sebab nak dengar lagu.. Haha.. Tahulah best kan!  And lagi 2 ..orang tu..orang yang aku kenal..so sad!! Btw jom follow my ig Ayna_misha

Post has attachment
...Cerita Saya ...
     Hari ini,ada dua perkara yang aku sangat gembirakan..   1.Dapat jadi calon pengawas sekolah,happy gile,tak kisahla orang asyik cakap pengawas sakai la..ramai    hatersla and what everla!     Yang pastinya suka gile,sebab dari sekolah rendah lagi,aku me...

Post has attachment
haha lawa siot..

Post has attachment
jom tengok,hihihi

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded