Profile

Cover photo
Nur Misnan
Lives in Kuala Lumpur
1,827 followers|4,125,698 views
AboutPostsPhotosYouTube+1's

Stream

Nur Misnan

Shared publicly  - 
 
Minggu Media Sosial Malaysia 2015 - MSMW
Assalaualaikum. Minggu Media Sosial Malaysia 2015 atau MSMW2015 memang dinanti2kan oleh penggemar tegar media sosial kerana kali ini Mantan Perdana Menteri Malaysia Tun Dr. Mahathir Mohamad akan bersama2 berkongsikan idea dan pendapat yang lebih inovasi Tun...
 ·  Translate
Assalaualaikum. Minggu Media Sosial Malaysia 2015 atau MSMW2015 memang dinanti2kan oleh penggemar tegar media sosial kerana kali ini Mantan Perdana Menteri Malaysia Tun Dr. Mahathir Mohamad akan bersama2 berkongsikan idea dan...
1
Add a comment...

Nur Misnan

Shared publicly  - 
 
Raikan hari ibu anda dengan makan malam amal bersama Dato Siti Nurhaliza
Assalamualaikum. Hari ibu mak ummi mama mami adalah hari yang paling bersejarah buat kita semua. Meraikan hari ibu dan memberi hadiah kepada satu2nya bidadari kita yang selama ini kita sanjungi dan hormati ini lebih menguatkan lagi ikatan kasih sayang antar...
 ·  Translate
2
Add a comment...

Nur Misnan

Shared publicly  - 
 
Senarai peserta yang berjaya memasuki Contest Petua dan Herba Kongsibersamanora
Assalamualaikum. Alhamdulillah.. syukur pada Allah Contest Petua dan Herba Kongsibersamanora sudah pun berakhir pada 10hb April 2015 jam 11.59pm kelmarin. Sambutan alhamdulillah menggalakkan dari semua blogger2 yang sudi menghantar penyertaan mengenai perko...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nur Misnan

Shared publicly  - 
 
Pengumuman terbaru Contest Petua dan Herba Kongsibersamanora
Assalamualaikum. Contest Petua dan Herba Kongsibersamanora telah pun berjalan dengan baik dan lancar. Alhamdulillah.. semakin hampir tarikh penutupan contest akan berakhir pada 31 March 2015 semakin ada lagi peserta2 yang menghantar penyertaan. Jadi untuk a...
 ·  Translate
Assalamualaikum. Contest Petua dan Herba Kongsibersamanora telah pun berjalan dengan baik dan lancar. Alhamdulillah.. semakin hampir tarikh penutupan contest akan berakhir pada 31 March 2015 semakin ada lagi peserta2 yang men...
1
Add a comment...

Nur Misnan

Shared publicly  - 
 
Kenali sponsor contest petua dan herba kongsibersamanora
Assalamualaikum. Masih ada lagi antara anda yang belum menyertai contest petua dan herba kongsibersamanora? Jika belum marilah sama2 kita kongsikan petua dan herba apa yang anda ada dirumah dan kongsikan pada pembaca anda. Ilmu petua dan herba ini sangat2 d...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nur Misnan

Shared publicly  - 
 
Karnival Tahun Baru Cina 2015 - Mydin Mall USJ
Assalamualaikum. Pada 27 februari 2015,  Mydin Mall USJ meneruskan kerjasama erat selama 3 tahun bersama SJ ECHO, akhbar tempatan komunitii Subang Jaya untuk menjayakan Karnival Tahu Baru Cina 2015. Begitu ramai pengunjung2 dan pelanggan2 Mydin USJ Subang J...
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have her in circles
1,827 people
Hazmanabdwahab manwahab (man)'s profile photo
Nur Hidayah's profile photo
Zainal Abidin Yahaya's profile photo
Hairul Nizam's profile photo
Kete Baru's profile photo
sahab khan's profile photo
Kuda Laut's profile photo
Joe WeNi's profile photo
Squadra Motos's profile photo

Nur Misnan

Shared publicly  - 
 
Mother's Day Miracle Night with Dato Siti Nurhaliza
Assalamualaikum. Mother's day atau hari ibu mak ummi mama mami adalah hari yang paling bersejarah buat kita semua. Meraikan hari ibu dan memberi hadiah kepada satu2nya bidadari kita yang selama ini kita sanjungi dan hormati ini lebih menguatkan lagi ikatan ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nur Misnan

Shared publicly  - 
 
Senarai peserta-peserta yang berjaya terpilih memasuki Contest Petua dan Herba Kongsibersamanora
Assalamualaikum. Alhamdulillah.. syukur pada Allah Contest Petua dan Herba Kongsibersamanora sudah pun berakhir pada 10hb April 2015 jam 11.59pm kelmarin. Sambutan alhamdulillah menggalakkan dari semua blogger2 yang sudi menghantar penyertaan mengenai perko...
 ·  Translate
2
Add a comment...

Nur Misnan

Shared publicly  - 
 
Kekal Harum dengan minyak wangi De'Xandra
Assalamualaikum. Bila sebut saja minyak wangi sudah tentu sudah menjadi kegilaan kita semua. Baik lelaki ahupun perempuan semuanya memang taksub tentang minyak wangi tidak kira dari pelbagai jenama mana sekalipun. Citarasa masing2 berbeza. Ada yang sukakan ...
 ·  Translate
Assalamualaikum. Bila sebut saja minyak wangi sudah tentu sudah menjadi kegilaan kita semua. Baik lelaki ahupun perempuan semuanya memang taksub tentang minyak wangi tidak kira dari pelbagai jenama mana sekalipun. Citarasa ma...
1
Lawal Monsurat's profile photo
 
Walaikun sallam warahmatulah wabarakatu
Add a comment...

Nur Misnan

Shared publicly  - 
 
**
Assalamualaikum. Contest Petua dan Herba Kongsibersamanora telah pun berjalan dengan baik dan lancar. Alhamdulillah.. semakin hampir tarikh penutupan contest akan berakhir pada 31 March 2015 semakin ada lagi peserta2 yang menghantar penyertaan. Jadi untuk a...
 ·  Translate
Assalamualaikum. Contest Petua dan Herba Kongsibersamanora telah pun berjalan dengan baik dan lancar. Alhamdulillah.. semakin hampir tarikh penutupan contest akan berakhir pada 31 March 2015 semakin ada lagi peserta2 yang men...
1
Add a comment...

Nur Misnan

Shared publicly  - 
 
Tarikh penutupan Contest Petua dan Herba KongsiBersamaNora dilanjutkan lagi
Assalamualaikum. Alhamdulillah.. nampaknya masih ramai lagi yang tidak tahu akan contest petua dan herba kongsibersamanora sedang berlangsung. Ada yang hantar pesanan kepada saya untuk dilanjutkan tarikhnya, Ada juga yang kata susah nak join contest kak nor...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nur Misnan

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Best giler lagu ni..
terbaiklah muzik lirik and singernya.
OfCoz Ippo.. Macam EL plak yang nyanyi.. hahahah
 ·  Translate
9
Add a comment...
People
Have her in circles
1,827 people
Hazmanabdwahab manwahab (man)'s profile photo
Nur Hidayah's profile photo
Zainal Abidin Yahaya's profile photo
Hairul Nizam's profile photo
Kete Baru's profile photo
sahab khan's profile photo
Kuda Laut's profile photo
Joe WeNi's profile photo
Squadra Motos's profile photo
Work
Occupation
hse wife
Employment
  • shipping, present
Basic Information
Gender
Female
Birthday
May 15
Relationship
Married
Story
Tagline
norahshakir@gmail.com
Introduction
Sharing any tips, recipe, healthy food, personal, travel, herbs, cure cancer and more
Bragging rights
mother of 1 d, business woman,
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Kuala Lumpur
Previously
sabah
Nur Misnan's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
New Year Giveaway With Eversoft Skinz Youth Recall by AJ
www.ayuejean.com

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA Hari ni AJ dengan berbesar hati ingin melancarkan New Year Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall by

Proton Kena Kritik Kaw2 - Pensyarah UMS Seru Jangan Beli Proton - Mesti ...
sozcyili.blogspot.com

Proton Kena Kritik Kaw2 - Pensyarah UMS Seru Jangan Beli Proton - Mesti Baca !!!, Sozcyili, Proton Kena Kritik Kaw2 - Pensyarah UMS Seru Jan

Radiance Signature mencerah memutih melembap serta sihat luar dan dalaman
kongsibersamanora.blogspot.com

By: Nur Misnan on Rabu, Oktober 22, 2014 Share it Please Tweet Assalamualaikum. Radiance Signature mencerah memutih melembap serta sihat lua

AzuanRazi.com
www.azuanrazi.com

Blogging, Opinion, Personal, and SEO

Teh daun belalai gajah @ Sabah snake grass | KongsiBersamaNora | Kongsi ...
kongsibersamanora.blogspot.com

A blog sharing about lifesyle, Africa, Travel, Cure Cancer, healthy food, health care, tips, petua, kesihatan, daun belalai gajah,kecantikan

Mudah kurus dengan Vene Losyen | KongsiBersamaNora | Kongsi Lebih Sihat
kongsibersamanora.blogspot.com

A blog sharing about lifesyle, Africa, Travel, Cure Cancer, healthy food, health care, tips, petua, kesihatan, daun belalai gajah,kecantikan

Badam jus halia penawar sakit kepala | KongsiBersamaNora | Kongsi Lebih ...
kongsibersamanora.blogspot.com

A blog sharing about lifesyle, Africa, Travel, Cure Cancer, healthy food, health care, tips, petua, kesihatan, daun belalai gajah,kecantikan

Berina C Plus - makanan sunnah Rasulullah untuk minda dan kesihatan | Ko...
kongsibersamanora.blogspot.com

A blog sharing about lifesyle, Africa, Travel, Cure Cancer, healthy food, health care, tips, petua, kesihatan, daun belalai gajah,kecantikan

Buffet Ramadan Laman Kayangan bersama Denaihati bloggers | KongsiBersama...
kongsibersamanora.blogspot.com

A blog sharing about lifesyle, Africa, Travel, Cure Cancer, healthy food, health care, tips, petua, kesihatan, daun belalai gajah,kecantikan

Kelab Kebajikan Nur Insaniah Selangor menganjurkan Program Jalinan Ramad...
www.kongsibersamanora.blogspot.com

A blog sharing about lifesyle, Africa, Travel, Cure Cancer, healthy food, health care, tips, petua, kesihatan, daun belalai gajah,kecantikan

Kelab Kebajikan Nur Insaniah Selangor menganjurkan Program Jalinan Ramad...
kongsibersamanora.blogspot.com

A blog sharing about lifesyle, Africa, Travel, Cure Cancer, healthy food, health care, tips, petua, kesihatan, daun belalai gajah,kecantikan

Penawar Sesak Nafas | KongsiBersamaNora | Kongsi Lebih Sihat
kongsibersamanora.blogspot.com

A blog sharing about real life, Africa, Travel, Cure Cancer, healthy food, healthy fruits, tips, daun belalai gajah, gadget,

Penawar penyakti lelah dan semput | KongsiBersamaNora | Kongsi Lebih Sihat
kongsibersamanora.blogspot.com

A blog sharing about real life, Africa, Travel, Cure Cancer, healthy food, healthy fruits, tips, daun belalai gajah, gadget,

Mimpi bunuh kutu kepala | KongsiBersamaNora | Kongsi Lebih Sihat
www.kongsibersamanora.blogspot.com

A blog sharing about real life, Africa, Travel, Cure Cancer, healthy food, healthy fruits, tips, daun belalai gajah, gadget,

Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudindotcom | KongsiBersamaNora | Kon...
kongsibersamanora.blogspot.com

A blog sharing about real life, Africa, Travel, Cure Cancer, healthy food, healthy fruits, tips, daun belalai gajah, gadget,