Profile

Cover photo
Nur Misnan
Lives in Kuala Lumpur
1,735 followers|3,940,796 views
AboutPostsPhotosYouTube+1's

Stream

Nur Misnan

Shared publicly  - 
 
Karnival Tahun Baru Cina 2015 - Mydin Mall USJ
Assalamualaikum. Pada 27 februari 2015,  Mydin Mall USJ meneruskan kerjasama erat selama 3 tahun bersama SJ ECHO, akhbar tempatan komunitii Subang Jaya untuk menjayakan Karnival Tahu Baru Cina 2015. Begitu ramai pengunjung2 dan pelanggan2 Mydin USJ Subang J...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nur Misnan

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
Assalam. Kak nowa datang

Sebenarnya lebih bagus jika kita enable saja right click
Kalau disable susah juga kita nanti. Readers sometimes
suka copy perkataan yang penting2 dalam blog kita.

itu juga perkongsian namanya..
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nur Misnan

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
cuba fahamkan apa yg disampaikan. Arwah tidak bermaksud menghina Rasulullah. Maksud beliau selepas dilahirkan Rasulullah SAW sama seperti org biasa dikampung2.. masa dulu mana ada bandar mana ada kemodenan. jadi beliau terangkan situasi seperti Rasulullah seperti anak2 diperkampungan.. Jd tiada sindiran atau hinaan pd Rasulullah dlm hal ni.

Fahamkan betul2 baru buat tafsiran.. 
 ·  Translate
2
Add a comment...

Nur Misnan

Web dan Internet  - 
 
Ola guys. Jom join Contest Petua dan Herba KongsiBersamaNora
Wang tunai + hadiah2 menarik terkumpul melebihi RM2xxx untuk dimenangi.. Yang tiada blog boleh hantar penyertaan menggunakan accn FB dengan share status penyertaan anda.

3 awal pertama penyertaan contest akan mendapat satu bag TOT buatan tangan dari ByHawaOrked. 

All d best and gd luck
 ·  Translate
3
Add a comment...

Nur Misnan

Discussion  - 
 
Ola guys. Jom join Contest Petua dan Herba KongsiBersamaNora
Wang tunai + hadiah2 menarik terkumpul melebihi RM2xxx untuk dimenangi.. Apa lagi.. Start kumpul bahan2 untuk penyertaan anda..

3 awal pertama penyertaan contest akan mendapat satu bag TOT buatan tangan dari ByHawaOrked. 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nur Misnan

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
insyaAllah..
 ·  Translate
Ada yang nak cuba kontest SEO tak? Dulu aku dah ada buat satu entri untuk sertai satu kontest SEO anjuran Coretan Anuar ni -- baca sini. Contest SEO Jom Aktifkan MyKad ni simple je tapi nak menang kena ada strategi sebab kena...
2
Fadzi Razak's profile photoLEKO HATI's profile photo
2 comments
 
ok tu
Add a comment...
Have her in circles
1,735 people
El Sami's profile photo
lovera anne's profile photo
roslan abu kassim's profile photo
Waazin Aiman's profile photo
Zainal Abidin Yahaya's profile photo
mohd fazli Daud's profile photo
Nur Firdaus Danial Asyhraf's profile photo
donie firmansyah's profile photo
Ummi Hanie Fadzil (Nis Azmier)'s profile photo

Nur Misnan

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Best giler lagu ni..
terbaiklah muzik lirik and singernya.
OfCoz Ippo.. Macam EL plak yang nyanyi.. hahahah
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nur Misnan

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Nur Misnan

Shared publicly  - 
 
Doa pulih Koma
Assalamualaikum. Koma yang bermaksud tidur yang lama. Biasanya ini akan berlaku kepada mereka yang sakit dan tidak sedarkan diri pada masa yang lama. Ada yang koma untuk beberapa hari sahaja dan ada pula yang makan berbulan2 dan bertahun2. Namun apa sahaja ...
 ·  Translate
2
Add a comment...

Nur Misnan

Shared publicly  - 
 
Ola guys. Jom join Contest Petua dan Herba KongsiBersamaNora
Wang tunai + hadiah2 menarik terkumpul melebihi RM2xxx untuk dimenangi.. Apa lagi.. Start kumpul bahan2 untuk penyertaan anda..

3 awal pertama penyertaan contest akan mendapat satu bag TOT buatan tangan dari ByHawaOrked. 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nur Misnan

Shared publicly  - 
 
GA Kempen dibatalkan..
 ·  Translate
Assalamualaikum. Terlebih dahulu saya memohon kemaafan kepada semua tentang pembatalan GA kempen yang telah pun berlangsung 3 hari lepas atas sebab2 tertentu. Kepada semua yang telah menyertai GA Kempen ini diharapkan dapa...
1
KS Burn's profile photo
KS Burn
 
Lol
Add a comment...
 
Bantuan 4WD LORI dan doa banjir
Assalamualaikum. Doa banjir kita baca dan bantuan lori trak dan 4WD diperlukan untuk bantuan hantar barang2 ke mangsa banjir di pantai timur. Jika ada sesiapa yang ada ke deraan tinggi besar seperti yang disebutkan boleh terus hubungi beliau. lihat pada gam...
 ·  Translate
Assalamualaikum. Doa banjir kita baca dan bantuan lori trak dan 4WD diperlukan untuk bantuan hantar barang2 ke mangsa banjir di pantai timur. Jika ada sesiapa yang ada ke deraan tinggi besar seperti yang disebutkan boleh ter...
1
Add a comment...
People
Have her in circles
1,735 people
El Sami's profile photo
lovera anne's profile photo
roslan abu kassim's profile photo
Waazin Aiman's profile photo
Zainal Abidin Yahaya's profile photo
mohd fazli Daud's profile photo
Nur Firdaus Danial Asyhraf's profile photo
donie firmansyah's profile photo
Ummi Hanie Fadzil (Nis Azmier)'s profile photo
Work
Occupation
hse wife
Employment
  • shipping, present
Basic Information
Gender
Female
Birthday
May 15
Relationship
Married
Story
Tagline
norahshakir@gmail.com
Introduction
Sharing any tips, recipe, healthy food, personal, travel, herbs, cure cancer and more
Bragging rights
mother of 1 d, business woman,
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Kuala Lumpur
Previously
sabah
Nur Misnan's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
New Year Giveaway With Eversoft Skinz Youth Recall by AJ
www.ayuejean.com

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA Hari ni AJ dengan berbesar hati ingin melancarkan New Year Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall by

Proton Kena Kritik Kaw2 - Pensyarah UMS Seru Jangan Beli Proton - Mesti ...
sozcyili.blogspot.com

Proton Kena Kritik Kaw2 - Pensyarah UMS Seru Jangan Beli Proton - Mesti Baca !!!, Sozcyili, Proton Kena Kritik Kaw2 - Pensyarah UMS Seru Jan

Radiance Signature mencerah memutih melembap serta sihat luar dan dalaman
kongsibersamanora.blogspot.com

By: Nur Misnan on Rabu, Oktober 22, 2014 Share it Please Tweet Assalamualaikum. Radiance Signature mencerah memutih melembap serta sihat lua

AzuanRazi.com
www.azuanrazi.com

Blogging, Opinion, Personal, and SEO

Teh daun belalai gajah @ Sabah snake grass | KongsiBersamaNora | Kongsi ...
kongsibersamanora.blogspot.com

A blog sharing about lifesyle, Africa, Travel, Cure Cancer, healthy food, health care, tips, petua, kesihatan, daun belalai gajah,kecantikan

Mudah kurus dengan Vene Losyen | KongsiBersamaNora | Kongsi Lebih Sihat
kongsibersamanora.blogspot.com

A blog sharing about lifesyle, Africa, Travel, Cure Cancer, healthy food, health care, tips, petua, kesihatan, daun belalai gajah,kecantikan

Badam jus halia penawar sakit kepala | KongsiBersamaNora | Kongsi Lebih ...
kongsibersamanora.blogspot.com

A blog sharing about lifesyle, Africa, Travel, Cure Cancer, healthy food, health care, tips, petua, kesihatan, daun belalai gajah,kecantikan

Berina C Plus - makanan sunnah Rasulullah untuk minda dan kesihatan | Ko...
kongsibersamanora.blogspot.com

A blog sharing about lifesyle, Africa, Travel, Cure Cancer, healthy food, health care, tips, petua, kesihatan, daun belalai gajah,kecantikan

Buffet Ramadan Laman Kayangan bersama Denaihati bloggers | KongsiBersama...
kongsibersamanora.blogspot.com

A blog sharing about lifesyle, Africa, Travel, Cure Cancer, healthy food, health care, tips, petua, kesihatan, daun belalai gajah,kecantikan

Kelab Kebajikan Nur Insaniah Selangor menganjurkan Program Jalinan Ramad...
www.kongsibersamanora.blogspot.com

A blog sharing about lifesyle, Africa, Travel, Cure Cancer, healthy food, health care, tips, petua, kesihatan, daun belalai gajah,kecantikan

Kelab Kebajikan Nur Insaniah Selangor menganjurkan Program Jalinan Ramad...
kongsibersamanora.blogspot.com

A blog sharing about lifesyle, Africa, Travel, Cure Cancer, healthy food, health care, tips, petua, kesihatan, daun belalai gajah,kecantikan

Penawar Sesak Nafas | KongsiBersamaNora | Kongsi Lebih Sihat
kongsibersamanora.blogspot.com

A blog sharing about real life, Africa, Travel, Cure Cancer, healthy food, healthy fruits, tips, daun belalai gajah, gadget,

Penawar penyakti lelah dan semput | KongsiBersamaNora | Kongsi Lebih Sihat
kongsibersamanora.blogspot.com

A blog sharing about real life, Africa, Travel, Cure Cancer, healthy food, healthy fruits, tips, daun belalai gajah, gadget,

Mimpi bunuh kutu kepala | KongsiBersamaNora | Kongsi Lebih Sihat
www.kongsibersamanora.blogspot.com

A blog sharing about real life, Africa, Travel, Cure Cancer, healthy food, healthy fruits, tips, daun belalai gajah, gadget,

Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudindotcom | KongsiBersamaNora | Kon...
kongsibersamanora.blogspot.com

A blog sharing about real life, Africa, Travel, Cure Cancer, healthy food, healthy fruits, tips, daun belalai gajah, gadget,

Medina Nutri ShineWhite - Elemen Sunnah selepas 30 hari | KongsiBersamaN...
kongsibersamanora.blogspot.com

A blog sharing about real life, Africa, Travel, Cure Cancer, healthy food, healthy fruits, tips, daun belalai gajah, gadget,