Profile cover photo
Profile photo
B.N. Slotenservice
About
Posts

Post has attachment
Het kan wel eens voorkomen dat u de deur achter zich dicht trekt om vervolgens te beseffen dat uw sleutel nog binnen ligt. Als u zichzelf heeft buitengesloten is dit natuurlijk erg vervelend, zeker als er niemand met een reservesleutel in de buurt is. Ga in dit geval nooit proberen zelf uw slot te forceren om weer binnen te komen, dit richt vrijwel altijd onnodig schade aan uw slot aan. De beste optie is het inschakelen van de slotenmaker! Voor meer tips bij buitensluiting kunt u hier terecht: http://slotenmakersleeuwarden.nl/hoe-komt-woning-binnen-buitensluiting
Add a comment...

Post has attachment
Het aantal aanbieders van sloten voor ramen en deuren is in de afgelopen jaren sterk toegenomen. Dit heeft ervoor gezorgd dat sloten lang niet altijd meer te vertrouwen zijn! Zorg ervoor dat u de sloten op uw ramen en deuren regelmatig door onze slotenmaker laat controleren op hun betrouwbaarheid. Soms blijken woningen veel minder goed beschermd te zijn tegen inbrekers, dan de bewoners van de woning in eerste instantie dachten. U moet er toch niet aan denken dat u in de late avonduren opgeschrikt wordt door ongewenste bezoekers?
Add a comment...

Post has attachment
Ben jij al op de hoogte van de laatste trends op het gebied van hang- en sluitwerk voor woningdeuren en –ramen? In dit artikel geeft onze slotenmaker meer informatie over de voornaamste voor- en nadelen van moderne smartlocks.
Add a comment...

Post has attachment
Voor alles wat met sloten te maken heeft kunt u terecht bij een slotenmaker. De slotenmaker zal u helpen uw deur weer te openen wanneer u zich hebt buitengesloten of uw sleutels gestolen zijn. Wanneer uw slot kapot is zal de slotenmaker het voor u kunnen repareren. Bij oudere onveilige sloten kunt u ze desgewenst allemaal door een slotenmaker laten vervangen door nieuwe sloten die aan uw veiligheidseisen voldoen.
Add a comment...

Post has attachment
Zijn uw sloten bestand tegen kerntrekken? Er zijn veel verschillende methodes waar inbrekers gebruik van maken, kerntrekken is er hier een van. U kunt uw sloten hier tegen beveiligen met anti-kerntrek cilinders. Lees hierover in het nieuwe blogartikel.
Add a comment...

Post has attachment
Een slotenmaker kan u helpen uw woning weer veilig te maken na een inbraak. Vaak is het verstandig om al het hang- en sluitwerk te vervangen, inbrekers kunnen namelijk sleutels gekopieerd hebben. Daarnaast kan een slotenmaker u adviseren over inbraakpreventie. Klik op de link en lees verder. 
Add a comment...

Post has attachment
Huurt u een woning? Uit onderzoek is gebleken dat er vaker wordt ingebroken in wijken met huurhuizen dan in wijken met koophuizen, dit komt doordat huurhuizen vaak slechter zijn beveiligd. Laat daarom nu uw hang- en sluitwerk controleren en eventueel vervangen! Onze slotenmakers staan 24/7 voor u klaar. 
Add a comment...

Post has attachment
Maak een tracking device vast aan uw sleutelbos en raak ze nooit meer kwijt. Wilt u weten hoe een tracking device werkt? Lees dan het onderstaande bericht.  
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Veiligheid samen met design komt steeds vaker door. Daarom zijn er tegenwoordig meer designsloten.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded