Profile cover photo
Profile photo
Pingen TL
33 followers -
Det är så för att det är så...
Det är så för att det är så...

33 followers
About
Posts

Post has attachment
Först fixade jag till lister runt dörren i lilla källaren. Ska fylla ut i hålrummet byggskum imorgon. Efter det så borrade jag hålet ut i uterummet så jag kan få lite ljus där ute. Avslutade med att lägga in blått bergo golv där så det bli lite trevligare att gå där. Måste fixa till nån tröskel också, funderar på gjuta lite eller spackla.

#Huset

https://pingen.se/2018/08/lagt-golv-fixat-dorrlister-och-hal-for-el-i-lilla-kallaren/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Blev en tur på mtb:n nu på förmiddagen runt Drevviken. Tog dom vägarna som hade mest grus och stig men det blir mycket asfalt då det finns mycket hus längs med vattnet på många ställen framförallt på Tyresö sidan. Typ 53 km blev det, trodde på typ 4 mil runt sjön sen till och från hemmet så blir ju lite extra. La in lite extra backar i Farsta strand där jag klippte båda höjderna.

#cykling #långpass #mtb #träning

https://pingen.se/2018/08/drevviken-runt-pa-mtbn/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Som jag anlitat för att fälla träd hade idag varit och tagit ned 2 björkar som jag ville få bort. Delarna var upplagda i högar så nu har jag lite att göra ved av 😁 inte ens hunnit tagit reda på det efter tidigare träd som fällts. Bra när dom kan göra fast man inte är hemma, bara träden var markerade. Bästa var att få bort den dåliga som stod å snart trillade mot telefonledningen. Får ta och bygga ett till vedförråd till nu 😎

#Huset

https://pingen.se/2018/08/bjorkar-fallda/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Blev ett lätt pass på skogsfemman OH promenaden med Danne på eftermiddagen. Lugnt och skönt tempo och vi hann före regnet.

#lättdistans #trail #träning

https://pingen.se/2018/08/latt-distans-pa-skogsfemman/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Monterade ikväll dit innedörren i källaren. Kvarstår att justera in den och få dit lister mm.

#Huset

https://pingen.se/2018/08/innerdorr-monterad-i-kallaren/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Först 45 min HIIT intervaller på trainern innan 25 min styrka för benen.

#HIIT #intervaller #spinning #styrka #träning

https://pingen.se/2018/08/hiit-pa-trainern-styrka/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Började dagen med att måla en första gång sedan rev jag bort den gamla innedörren. Sen provade jag den nya innedörrskarmen och som det skulle vara då den är lite smalare så måste jag bygga på med lite distanser i trä typ 8 cm behövs det fyllas ut. Senare så målade jag en andra gång och det får räcka är ju bara en källare för förvaring och genomgång till uterummet. För att få ut hyllan jag inte fick ut igår så fick jag såga av den på höjden 1 dm å då gick det bra bärs ut den.

#Huset

https://pingen.se/2018/08/malat-2-ggr-och-tagit-bort-gamla-innedorren/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Kastade skräp idag som hade legat till sig ett bra tag hemma. Blev 3 fulla släp och bil innan allt skit var kastat. Trodde inte det var så mycket 😲 skällde av dammet från moppen och klippte gräset innan dess. Men tog typ 5 timmar att kasta skräpet.

#Huset

https://pingen.se/2018/08/blev-3-vandor-till-tippen-med-fullt-i-bil-och-slap-idag/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Efter hemfärden från landet så körde jag direkt ett lättdistanspass på vägarna i området. Riktigt härligt sommarnattsväder med typ 21 grader. Kändes bra i vaden också, dock väldigt lugnt tempo.

#lättdistans #Löpning #träning

https://pingen.se/2018/08/lattdistanspass-i-den-jumna-sommarnatten/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Dagen börjades med att grannen fällde vår stora gran som stod på framsidan, märks han kan det för den gick fort. Sen har carporten blivit målad en första gång så det ser mycket bättre ut nu. När jag byggde på trappan så gjorde dom andra en sten mur vid de övre landen. Tog mig även in i källaren och plockade fram min gamla moppe som jag tänkte ta hem å se om jag lyckas fixa till den. Blev även en kärra med jord köpt efter att vi varit på tippen.

#landet

https://pingen.se/2018/08/gran-falld-carport-malad-mur-trappa-och-moppe/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded