Profile cover photo
Profile photo
Finkraft Oy
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
Asfalttikallio Oy on suomalainen asfaltoinnin ja maanrakentamisen palveluja tarjoava yritys. Heidän ammattitaitoinen henkilökuntansa tuottaa asiakkailleen laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja kilpailukykyisiä palveluja modernilla kalustolla nykyisten vaatimusten mukaisesti. He toteuttavat päällysteet joka tarpeeseen ja pienistä kohteista suuren mittaluokan urakoihin. Heidän nykyaikaisella asfalttiasemallaan Tuusulassa käytetään Finkraft Oy:n ympäristöystävällistä sähköä.
Add a comment...

Post has attachment
Koko Suomen alueella toimiva KVP Group Oy on majoitustoiminnan ammattilainen ja he tarjoavat kalustettuja vuokra-asuntoja yritysten tarpeiden mukaan räätälöidysti. Heidän kokonaispakettinsa sisältää kaikki palvelut aina asunnonhankinnasta kalusteisiin sekä sopimuskohtaiseen siivouspalveluun, avaimet käteen periaatteella. KVP Group Oy käyttää majoituskohteissaan Finkraft Oy:n ympäristöystävällistä sähköä.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Etsimme nyt yritysmyynnin ammattilaisia kolmelle myyntialueelle:

1. Turku – Uusikaupunki – Naantali
2. Lahti- Heinola
3. Oulu
Add a comment...

Post has attachment
Yritysten yhteistyölle on hyvät edellytykset, sillä sekä Finkraft Oy:lle että Kiwatti Oy:lle keskeisiä tavoitteita ovat asiakkaiden hiilijalanjäljen ja sähkölaskun pienentäminen sekä korkealaatuisen asiakaspalvelun tarjoaminen.
Add a comment...

Post has attachment
Vi söker en person för moderskapsvikariat avseende tiden 29.10.2016 – 29.4.2018 med ev. förlängningsmöjlighet. Heltidsarbete.
Add a comment...

Post has attachment
Finkraft Oy:n vuonna 2014 hankkiman ja myymän sähkön tuotanto jakaantui eri energialähteiden kesken seuraavasti:

- Uusiutuvat energialähteet 100 %
- Ydinvoima 0 %
- Fossiiliset 0 %

Eri tavoin tuotettu sähkö sekoittuu sähköverkossa. Kaikki Finkraftin myymä sähkö on tuotettu uusiutuvila energialähteillä. Teemme sopimuksen vesi-, tuuli- tai aurinkosähköntuottajien kanssa. Asiakkaiden kulutusta vastaava uusiutuva energiamäärä rekisteröidään alkuperärekisteriin ja ulkopuolinen taho varmistaa vuosittain, että Finkraftin hankkima uusiutuva energiamäärä vastaa asiakkaiden käyttämää määrää vesi-, tuuli- tai aurinkosähköä.

Vesi on turvallinen luonnon tuote ja uusiutuva energianlähde. Vesivoiman tuotannosta ei synny suoria päästöjä eikä jätettä. Vaikka vesivoimaloiden rakentaminen tarkoittaa koskien valjastamista ja tekoaltaiden rakentamista, vesivoimaloiden käytön aikaiset kustannukset ovat pienet, ja sähkötehon säädettävyys on hyvä. Voimaloiden elinkaari on pitkä, sillä tekniikka on kestävää ja voimalaa voidaan käyttää vuosikymmeniä.

Yksittäisen asiakkaan ostopäätös on selvä kannanotto sähköntuottajille siitä, millaisella tuotantomuodolla on kysyntää.
Add a comment...

Post has attachment
"Ensimmäiset sertifikaatit saivat Kauppakeskus Jumbo, Finkraft Oy, DHL Businesspark, DB Schenker sekä Vantaan Kuntatekniikan keskus."
Add a comment...

Post has attachment
"Saavutettavan säästön arvioidaan olevan vuositasolla 50:stä 200 euroon. Suurimmat säästöt on löydettävissä niillä sähköasiakkailla, jotka myös lämmittävät sähköllä. Ja parhaiten kevennyksiä maksutaakkaansa löytänevät ne, jotka eivät ole sähköään vielä kertaakaan kilpailuttaneet."
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded