Profile cover photo
Profile photo
Travel Smart
174 followers -
Individuele betaalbare verre reizen met de vrijheid die je zoekt
Individuele betaalbare verre reizen met de vrijheid die je zoekt

174 followers
About
Posts

Duurzaam reizen wordt dé trend van 2017 en daarom hebben we vier praktische tips op een rijtje gezet hoe je dit kunt stimuleren: http://www.travelsmart.nl/reisblog/tips/4-praktische-tips-voor-een-duurzame-vakantie

Ook al is februari alweer in zicht, toch blikken we nog heel even terug op de laatste maand van 2016: december. Bekijk hier onze top vijf Instagramfoto's van die maand: http://www.travelsmart.nl/reisblog/reisinformatie/instagram-top-vijf-december

Eindelijk hebben we een webshop gevonden waar je leuke én betaalbare wereldkaarten vindt op verschillende materialen en in verschillende maten. Check het hier: http://www.travelsmart.nl/reisblog/tips/wereldkaart-kopen

Post has attachment
Onze collega Marilva werkte in het verleden bij een luchtvaartmaatschappij en daarom weet ze alles van het boeken van vliegtickets. In dit artikel geeft ze een aantal hele handige tips!

Post has attachment
Naar welk park moet je heen als je welke dieren wilt spotten? Wij hebben drie parken voor je op een rijtje gezet. En deze zijn ook nog eens leuker en goedkoper dan het Kruger!

Post has attachment
Het is tijd voor een nieuwe winactie. Letterlijk tijd, want deze keer geven we twee reishorloges weg. Klik op de link om te zien hoe je kans kunt maken en doe mee voor 20 januari!

Post has attachment
Twijfel je nog of je de excursies die je gaat doen tijdens je verre reis van te voren al vastlegt of dat je dat juist ter plekke doet? Wij geven in dit artikel een aantal voor- en nadelen!

Post has attachment
Het nieuwe jaar is ingegaan en dat betekent nieuwe kansen én nieuwe plannen! Ben je benieuwd naar onze plannen voor Smart en wat we voor onzelf op de agenda hebben staan? Klik dan op de link!

Post has attachment
Heb je het al gehoord? Wij hebben een nieuwe bestemming aan ons reisaanbod toegevoegd! Lees hier welke land dat is!

Post has attachment
Zoek jij nog een leuke last minute om Kerst in het buitenland te vieren? Mooi! Want wij lichten in ons nieuwste artikel zes bestemmingen uit waar je dit op een bijzondere wijze kan doen. Lees het hier!
Wait while more posts are being loaded