Profile cover photo
Profile photo
DanRobotics A/S
2 followers -
Din partner inden for svejsning, håndtering & service
Din partner inden for svejsning, håndtering & service

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Meet CompactWelder+ the smartest "To Go" robot cell that makes it easy to automate small welding tasks.
Add a comment...

Post has attachment
OPGRADERING GAV SVEJSEROBOT NYT LIV & ØGET EFFEKTIVITET

NMF Industries A/S oplevede meget svingende svejsekvaliteter med deres daværende svejseudstyr. Udfordringer såsom mange trækninger i det svejste emne og en del svejsesprøjt gav meget manuel efterbearbejdning. Desuden var den eksisterende opstilling blevet for lille i forhold til NMF Industries emner, som er ”vokset” med tiden.

NMF Industries havde derfor et stort ønske om at forbedre deres svejseproces for dermed at opnå en forbedret svejsekvalitet og samtidig få muligheden for at kunne svejse større aluminiums-emner i tyndere materiale med svejserobotten.

Vi opgraderede svejserobotten med en Fronius CMT strømkilde, optimerede robotanlægget layout og gav medarbejdere hos NMF Industries efteruddannelse således de bedre kunne udnytte alle robottens og procesudstyrets funktioner.

Med den nye CMT-svejser kan NMF Industries nu svejse hurtigere i alle processer samt svejse tyndere materiale i aluminium og stål uden svejsesprøjt.

Læs mere om casen på vores hjemmeside:
https://danrobotics.dk/2018/01/19/case-nmf-industries/

Eller se videoen her:
https://www.youtube.com/watch?v=dxLBfm0FrAg
Add a comment...

Post has attachment
The CompactWelder makes it easy to automate small welding tasks in your production.

Easy installation - Plug & Play and the robot is ready to start welding.
Add a comment...

Post has attachment
NMF Industries havde udfordringer med svingende svejsekvalitet og for meget svejsesprøjt. Vi opgraderede robotten med en CMT-svejser, som betyder at robotten nu svejser meget bedre og bl.a. kan svejse tyndere materiale i aluminium. Derudover fik deres medarbejdere en efteruddannelse på robot og svejseprocesser. Se mere her ...
Add a comment...

Post has attachment
Av av min ryg! Tunge løft, ensidige bevægelser, forskellige vrid og drejninger i hofte og skuldre i forbindelse med betjening af maskiner -og det hele gentagende gange.

Opslidende arbejdsgange og ensidigt gentagende arbejde kan med fordel automatiseres med robotter. På den måde aflastes medarbejderne og arbejdsskader undgås. Automatiseringen giver desuden den sidegevinst, at robotten klarer jobbet hurtigere og uden pauser, hvilket giver væsentlige besparelser og bedre økonomi i din produktion.
Hos Plus Pack i Odense er det nu en ABB IRB 2600 robot der tager de opslidende processer – Se mere her …
Add a comment...

Post has attachment
Ses vi på DIRA Roadshow i uge 46?? :)

Vi udstiller vores mobile svejsecelle - CompactWelder - og præsenterer EyeT+, et spritnyt Bin-Picking system fra +IT+Robotics SRL sammen med en industrirobot.
Add a comment...

Post has attachment
CompactWelder –kompakt, mobil & effektiv. Oplev CompactWelder live på Hi17 - stand L9210.
Add a comment...

Post has attachment
Vi gør klar til Hi17 😊
Oplev nye innovative robotløsninger live på vores stand L9210 👍 Vi glæder os til at se dig d. 3.-5. oktober i messecenter Herning!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
21/09/2017
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Kedelig onsdag? Ikke her hos os i Middelfart :D Vi tester Virtual Reality-briller til robotprogrammering for Syddansk Erhvervsskole. Vi synes det er ret cool!! #thefutureofrobotics #HTCVive #virtualreality

Se mere på vores Facebook ... https://www.facebook.com/DanRobotics/videos/1038282742941726/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Det er nu skønt med sommerferie ☀️... men vi glæder os faktisk allerede rigtig meget til årets Hi-messe i oktober. Masser af robotter og nye teknologier - det kan vi lide! 😀👍 #hiindustri #L9210
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded