Profile cover photo
Profile photo
Bruixeta (Núria Martinez)
53 followers -
Qui estima els llibres i ha de viure’n lluny, de mica en mica va perdent l’ànima” (Care Santos)
Qui estima els llibres i ha de viure’n lluny, de mica en mica va perdent l’ànima” (Care Santos)

53 followers
About
Bruixeta's posts

Post has attachment
Margarida Aritzeta es val de personatges reals i fets reals, per crear una ficció tan ben treballada i elaborada que més d'una vegada ens farà dubtar de si Nora Dorrego no va ser, també, un personatge real.

Post has attachment
«Una dolça cançó» comença amb una escena potent, d'aquelles que no deixen indiferent al lector. Tot el contrari, una escena que el sacseja de cap a peus per la seva brutalitat, donant-li un cop de puny a la boca de l'estómac que el deixa sense alè: l'assassinat de dos nens de poca edat en mans de la seva mainadera. Una escena que, encara que ja ens avança que és el que passa al final de la novel·la, fa que el lector vulgui seguir endavant, amb el cor encongit pels fets relatats, per esbrinar que ha portat a la cuidadora dels nens a cometre tal atrocitat.

Post has attachment
«Bettý» ens parla del poder de seducció d'algunes persones; d'una manipulació extrema, portada fins a les últimes conseqüències; planejada amb temps, anys de dedicació per aconseguir la fita proposada. 

Post has attachment
Una novel·la introspectiva, escrita de dins cap en fora, amb un final que és un cop de puny a la boca de l'estómac del lector, que et fa preguntar: cal? I la resposta és evident encara que demolidora: Sí, cal.Post has attachment
«Tan tuyo como tu muerte» és molt més que una novel·la policíaca. És una novel·la de dolor, de culpabilitat, de por, de tristesa, de relacions familiars complicades, de secrets amagats al llarg dels anys i que no acabaran de sortir a la llum; i tot això amanit amb el rere fons d’una història d’amor, un amor tòxic i malaltís. Una novel·la on víctimes i botxins s’intercalen els papers; on ningú és el que realment sembla.

Post has attachment
Graziela Moreno té una prosa senzilla, neta i entenedora, inclús pels profans amb matèria judicial, ja que ens explica els procediments d'una forma tan clara que no costa gens seguir-los, cosa que s'agraeix i molt. Agilitzada a través dels nombrosos, i ben construïts, diàlegs que trobem al llarg de tota la novel·la. Les descripcions són acurades, i amb poques paraules ens dóna un munt de detalls que ens ajuden a visualitzar les escenes com si és trobéssim al lloc dels fets.

http://magiadellibres.blogspot.com.es/2017/05/flor-seca.html

Post has attachment

Post has attachment
El recull conte quatre històries ben diferents; el concepte de terror, o de por, és molt ampli i cadascú el pot entendre d’una manera, tal com reflecteixen els quatre textos sorgits d’aquella trobada. Tots ells comparteixen escenari i se serveixen de la història real del castell i de la població de Torrebesses. Cadascun d’ells aporta el seu toc personal, irreconeixible intransferible per cuinar a foc lent un relat extraordinari.

Post has attachment
«Ciutat Fantasma», una història que comença i acaba en el mateix lloc: un portal del carrer Urgell de Barcelona, ens porta una barreja increïble de gèneres: negre, gòtic, thriller psicològic... Que fa d’ella una novel·la única e increïble.

Post has attachment
«Tocar el dos no és tan senzill» és una novel·la entretinguda, de lectura fàcil. I es quedaria només amb aquests qualificatius si no fos perquè té un rere fons de crítica social molt marcat, que és el que li dóna entitat pròpia; juntament amb el fet que no ens presenta una investigació a l'ús, ans al contrari se surt completament dels estereotips, endinsant-nos en el trencaclosques que haurem d'anar resolvent.
Wait while more posts are being loaded