Profile cover photo
Profile photo
korie hensem
169 followers -
saya hensem. itu sudah cukup unt kenal saya
saya hensem. itu sudah cukup unt kenal saya

169 followers
About
Posts

Post has attachment
Persediaan saya sebelum kelahiran my 1st baby .
Salam,  Finally ada jugak masuk terluang nak update ni, Ok kali ni aku nak share pengalaman aku beli brg untuk persediaan menyambut bayi . Untuk 1st time mommy mmg excitedlah mcm aku ni so sbb tu aku nak jugak buat jurnal pasai benda ni . Aku start beli brg...
Add a comment...

Post has attachment
[Galeri] Majlis Persandingan Amirah & Aizat
Add a comment...

Post has attachment
Persediaan saya sebelum kelahiran my 1st baby .
cvcxvzcz
Add a comment...

Post has attachment
Hari Pernikahan Amirah & Aizat
13.8.2017 Alhamdullilah , dengan sekali lafaz aku sudah menjadi isteri kepada Aizat . Semoga pernikahan ini berkekalan hingga akhir hayat .
Hari Pernikahan Amirah & Aizat
Hari Pernikahan Amirah & Aizat
pinkexia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Majlis bertunang Amirah X Aizat
Assalamualaikum , Alhamdullilah semuanya dah selesai dengan baik . masa aku menulis entri ini aku dah 18 hari menjadi isteri kepada aizat . dan baru sekarang aku ada masa nak story cita kahwin ni . ok, untuk pengetahuan majlis tunang aku buat sehari sebelum...
Majlis bertunang Amirah X Aizat
Majlis bertunang Amirah X Aizat
pinkexia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Prewedding Aizat X Amirah
Hi blog , Tiada kata ingin diungkap selain rasa bersyukur dan sujud kerana tuhan kurniakan rasa dan perasaan bahagia seperti ini . Perasaan yang aku sendiri tidak boleh nak tafsir dengan kata kata . Sebelum aku nak mulakan entri ini, termenung lama aku memi...
Prewedding Aizat X Amirah
Prewedding Aizat X Amirah
pinkexia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Prewedding Aizat X Amirah
Bismillahirahmanirahim. Assalamualaikum wbt,  Segala puji bagi Allah, Tuhan sekalian alam. Selawat dan salam kepada utusan yang mulia Rasulullah SAW dan para sahabat.  Dengan rasa rendah hati dan penuh syukur ke hadrat Allah SWT, kami ingin menjemput keluar...
Prewedding Aizat X Amirah
Prewedding Aizat X Amirah
pinkexia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Dilema
Assalamualaikum , Entri 1st aku di tahun 2017 , Perjalanan hidup aku untuk tahun 2017 ni agak mencabar , cabaran dari tekanan jiwa , perasaan , family ,kawan , kerja dan kekasih hati .Aku tak sangka perjalanan aku akan sampai ke tahap ini , tahap yang lebih...
Dilema
Dilema
pinkexia.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Kasih Penderma Organ
Assalamualaikum , Pada 15/10/2016 aku telah menghadiri satu program derma organ anjuran Pusat Transplan Nasional yang  diberi nama program 'Bicara Hati'  berlokasi di Maju Tower Kuala Lumpur . Sister wad aku mahu dedahkan aku kepada program -program derma o...
Kasih Penderma Organ
Kasih Penderma Organ
pinkexia.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded