Profile cover photo
Profile photo
Siti Nurain
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
#2016 : Life Struggle, Macamana nak Jimat ??
Tak tahulah korang perasan ke tak soal harga barang sekarang ni
macam mahal sangat je. Tak kiralah barang keperluan (beras, minyak, gula, garam
etc barang nak masak) atau kehendak (beli jam baru-padahal jam lama elok
lagikan? Heee) ada barang yang harga nya...
Add a comment...

Post has attachment
Senangnya Bayar PTPTN guna e-pengeluaran KWSP
Assalamualaikum semua, Aduhaii lamanya tak update blog ni..sorry πŸ™πŸ» Β Terlalu banyak perkara
yang berlaku lately ni.. life crisis, family, career and so on. So blog ni dah
jadi last priority update. Hew.hew. Posting kali ni ain nak share tentang cara
buat ...
Add a comment...

Post has attachment
Chocolate Ice cream Cake #Eiffeltower
Photo
Photo
29/10/2015
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Edamame Salad with Salmon skin 🐠
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Orange Mug Cake
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Favorite all the time 🍴 Sashimi #SakaeSushiMy πŸ‹
Photo
Wait while more posts are being loaded