Profile cover photo
Profile photo
Sarah Rostin
Weird, socially awkward. Extrovert i am not.
Weird, socially awkward. Extrovert i am not.
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment

Post has attachment
i'm mad.
i'm mad. i am a cooled down hot tempered. sometimes i feel like it's coming out. dear god, why do people common senses are loosing? i was in my blanket, trying to sleep because i almost got a fever, well, guess what, some people have the decency to bergelak...

Post has attachment
Welp. This blog is exposed now.
Welp welp welp. If it isn't you. You tu siapa pun I taktau. Tapi kalau asalmu dari twitter, hi. Pekabo? Sihat? Tengkiulah save link saya. Sebab saya tengah tutup twitter sekarang. It's either you remember it, save it or you just google it. Either way, hi. I...

Post has attachment
can I talk to you about death?
this post is going to be Bahasa Melayu and English. Assalamualaikum. hi :) Sebelum menulis, kita buat ritual dulu. Tiup habuk blog done! Hahaha. Hi.. Nak tanya, pernah lalu sebelah kubur tak? Rasa apa ek? Takut? Tetiba pocong melompat? I used to think the...

Post has attachment
Semangat itu sungguh fragile. ecewah.
ok. Assalamualaikum. :* IIH GEDIKS. Peristiwa 1. Aku punya sekolah buat lah bengkel menjawab sejarah. Belum apa-apa the peng-amenda-namayna-oh-yeah-cikgu. The teacher dah cakap, " Yea, saya tau, Sejarah ni bosan, mengantuk.... " Aku kat situ macam ternganga...

Post has attachment
Tak cool bruh. Annoying sehh part 1
HA HA RINDU SAMA SAYA TAK? Haha.. haha. bajet kau sarah. bajet. hape-hape jelah.  Ok. aku sebenarnya nak cerita pasal  Twitter karat-ian Twitter/facebook "husband and wives" Kanak-kanak ribena baru belajar menggunakan HuRUf beSAR di FaceBoOk Apa lagi lhaa s...

Post has attachment
Eye Contact.
Assalamualaikum :) Eye contact? Do you make eye contact when you speak? eceh ayat macam nak buat presentation. jap eh. 😀Komik from: Abam Apam Sebenarnyakan, nak cakap benda ni dah lama dah. Tapi tak rasa macam perlu because my blog is so smol* (small) and ...

Post has attachment
2018
Next year, I will tell you everything.

Post has attachment
.
hi awak. dah unfollow, tak malu lagi stalk kite? ngihi

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded