Profile cover photo
Profile photo
Környezetvédelem
68 followers
68 followers
About
Posts

Post has attachment
www.onergy.hu #energiamenedzsment Alíz tükörországban: Kína felavatta a világ legnagyobb üveghídját - A szenteste mindig is a csodákról volt ismert. 2017 december 24-én Kína még egy csodával gazdagította a Földet, azzal, hogy átadták a világ leghosszabb üveghídját. Turisták és helyiek tömege állt sorba, hogy még aznap kipróbálhassa az új hidat. A Alíz tükörországban: Kína felavatta a világ legnagyobb üveghídját bejegyzés először a Tisztajövő jelent meg.
Add a comment...

Post has attachment
www.onergy.hu #energiamenedzsment Olyan tengeri élőlényt fedeztek fel, ami képes nanoméretűvé emészteni a mikroműanyagot - Az Antarktisz környékén bukkantak a tudósok olyan sarki krillekre, amik nanoméretűvé – azaz 5 milliméternél is kisebbé – tudják alakítani az általuk megemésztett mikroműanyagokat. Ez az újonnan felfedezett képesség azonban még problémát jelenthet a jövőben. A Olyan tengeri élőlényt fedeztek fel, ami képes nanoméretűvé emészteni a mikroműanyagot bejegyzés először a Tiszt...
Add a comment...

Post has attachment
www.onergy.hu #energiamenedzsment Akár 1 000 kilométerre nőhet az elektromos autók hatótávolsága - Az elektromos autók egyik legnagyobb hátránya a benzines és dízeles társaikkal szemben a hatótávolság. Az utóbbi években robbanásszerű fejlődés történt ugyan, de úgy néz ki, a gyártók most ugrottak meg egy lélektani határt. A Akár 1 000 kilométerre nőhet az elektromos autók hatótávolsága bejegyzés először a Tisztajövő jelent meg.
Add a comment...

Post has attachment
www.onergy.hu #energiamenedzsment Veszélyben a halászlé és a fish & chips? - Ha nem teszünk semmit a klímaváltozás, pontosabban az óceánok felmelegedése ellen, rengeteg ember válhat munkanélkülivé, és lehet, hogy egy közkedvelt ételtől is el kell búcsúznunk. A Veszélyben a halászlé és a fish & chips? bejegyzés először a Tisztajövő jelent meg.
Add a comment...

Post has attachment
www.onergy.hu #energiamenedzsment Cukornádra vált a LEGO - A Lego elhatározta, hogy egy új kollekciót hoz létre, aminek elemei nádcukorból fognak készülni, ezzel beismerve, hogy a műanyag pazarlás ellen nekik is tenniük kell. A Cukornádra vált a LEGO bejegyzés először a Tisztajövő jelent meg.
Add a comment...

Post has attachment
www.onergy.hu #energiamenedzsment Meglepően sikeres a carsharing Budapesten - Még a figyelmetlenebb budapesti lakosoknak is feltűnhetett, hogy az utóbbi időben egyre több Volkswagen Up jelent meg az utakon, egészen pontosan olyanok, amelyen vagy egy zöld csík fut el az ablakok alatt, vagy amit zöldes pontok és egy MOL logó díszít. Ez pedig azt jelenti, hogy fővárosunkban is határozottan megvetette lábát a carsharing, vagyis a közösségi autózás rendszere. A Meglepően sikeres a carsharing Bud...
Add a comment...

Post has attachment
www.onergy.hu #energiamenedzsment ÖKO-Sziget negyedszer - Az általános iskolásoknak szóló egyik legnagyobb környezetvédelmi ismeretterjesztő rendezvény - az ÖKO-Sziget - fókuszában idén a fogyasztói szokások állnak. The post ÖKO-Sziget negyedszer appeared first on ReCity Magazin.
Add a comment...

Post has attachment
www.onergy.hu #energiamenedzsment Nyomtasd ki a városod! - A 3D nyomtató az egyik legizgalmasabb, legtöbb lehetőséggel kecsegtető új technológia. Gondolnátok, hogy műanyag hulladékból akár köztéri padok is készülhetnek? The post Nyomtasd ki a városod! appeared first on ReCity Magazin.
Add a comment...

Post has attachment
www.onergy.hu #energiamenedzsment Hogyan váljunk környezettudatos vásárlóvá? - Ahhoz, hogy környezettudatos vásárlóvá, fogyasztóvá válhassunk megfelelő információkkal kell rendelkeznünk a választási lehetőségekről, és felelősen kell választani ezek közül. A Humusz Szövetség létrehozott egy adatbázist a különböző termékjelzésekről, hogy könnyen tudjunk tájékozódni, ezáltal pedig jobban el tudjunk igazodni a termékek és szolgáltatások hatalmas kínálata között.   A tudatos vásárló onnan ismers...
Add a comment...

Post has attachment
www.onergy.hu #energiamenedzsment Öt tipp Energiahatékonysági Világnapra a professzionális szigeteléshez - A professzionálisan megtervezett és kivitelezett szigeteléssel nem csak a gázszámla közel 50%-át, de rengeteg időt és sok bosszúságot is megspórolhatunk. A március 6-i Energiahatékonysági Világnap alkalmából a Knauf Insulation szakemberei 5 pontban gyűjtötték össze, hogy mire érdemes odafigyelniük azoknak, akik új vagy meglévő családi házukat tervezik szigetelni. A szakértők tanácsaiva...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded