Profile cover photo
Profile photo
Zsanett Pirityi
15 followers
15 followers
About
Zsanett's posts

Post has attachment

Post has attachment
Egy szuper új vegán dokumentumfilmet szeretnénk megmutatni nektek. Etikai oldalról közelít, de nem hagyja figyelmen kívül az egészségügyi érveket sem.
Nincsenek benne véres képek, nem mutat állatkínzást.

Megszólal benne Peter Singer, G.L. Francione, Melanie Joy, dr Campbell, a Kína tanulmány szerzője, és még sok hétköznapi aktivista.

A kedvenc mondatom a filmből: "ha én, aki magam vágtam az állatokat az éttermem konyhájában, vegánná tudtam válni, akkor bárki!"

A filmről itt is olvashatsz:
http://www.letlivefilm.com/en/

Ha tudsz, hozz valami növényi harapnivalót (tej/tojás/méz/húsmentes, azaz vegán kaját)! A film után és a beszélgetés előtt jól fog esni egy pár falat finomság:)

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Chunky Monkey - nyers, vegán, diós, banános, csokis!

Post has attachment
Vegán Mangó, Kókusz fagylalt

Post has attachment

Post has attachment
"A Kína-tanulmány, a világ mindeddig legátfogóbb táplálkozástudományi felmérése világosan és közérthetően mutatja be, milyen összefüggés van a táplálkozás és a leggyakoribb betegségek – szívbetegség, elhízás, cukorbetegség, rák és autoimmun betegségek – között. Szerzője, Dr. T. Colin Campbell, a Cornell Egyetem professzora, miközben számtalan táplálkozással kapcsolatos tévhitet és mítoszt oszlat el, rengeteg hasznos és megszívlelendő tanáccsal szolgál. Nemcsak a szakembereknek, de főként és elsősorban a széles nagyközönségnek.

A táplálkozástudomány eredményei megcáfolhatatlanok. Aki változtat az étrendjén, az drasztikusan csökkentheti a rák, a szívbetegségek, az elhízás és a cukorbetegség kockázatát."
Wait while more posts are being loaded