Profile cover photo
Profile photo
Ádám Csillag
16 followers
16 followers
About
Ádám's posts

Post has attachment

Post has shared content
#MOSTakkorBizalmasan  : Egyszínű felületek nyomtatása

Sajnos kevés az olyan nyomtató ami gazdaságosan, nagy szélességben képes hibátlan minőség előállítására (talán nincs is). A leggyakoribb, hogy a nyomtatásban meglátszanak a nyomtató fej által húzott csíkok vagy #passok . Ez általában nem zavaró, és talán szőrszálhasogatásnak tűnik, de aki szeretné ezeket minimalizálni annak adnánk most ötletet. Sajnos ami a monitoron egységes gyönyörű színkitöltést ad, az nyomtatásban nem lesz az.

Érdemes megtörni a nagy felületű grafikát pici mintákkal, melyek elfedik a #nyomtatás  hibáit - így távolról ugyanúgy megmarad a kívánt hatás, de közelről sem látszanak a csíkok.

Egyébként a módszer most webdesign trendnek is nevezhető "subtle background pattern" néven lehet keresgetni textúrákat - melyek általában minden irányba végtelenül ismételhetőek, és vannak programok amik számolnak ilyeneket, (a jobb oldali például ilyennel készült) - a programmal készített textúra előnye hogy végtelenül nagyítható ismétlés nélkül.
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has shared content
LEGO Friends - Stephanie tengerparti háza (41037)

A nyárias hangulatú #LEGOFriends Stephanie tengerparti háza (41037) egy mediterrán stílusú, kétszintes nyaralóból a hozzá kapcsolódó molóból és egy igen vagány szörfből áll. A készlethez 2 mini-baba tartozik Stephanie és Kate. A ház hátulja nyitott, és a rengeteg átlátszó LEGO építőelem miatt a szobák világosak. A földszinten található a jól felszerelt konyha és étkező, az emeleten a mellékhelyiség és zuhanyzó meg a pihenő/TV szoba található. A teraszon távcső segítségével lehet fürkészni a csillagokat vagy a tengert. A LEGO Friends #StephanieTengerpartiHáza (41037) összesen 369 építőelemet tartalmaz, megvásárolható:
http://www.jatek-vilag.hu/lego/friends/stephanie-tengerparti-haza-41037.html
Photo
Wait while more posts are being loaded