Profile cover photo
Profile photo
Големите малки
4 followers -
Участвай в конкурса "Големите малки" и спечели награда - реклама за 10 000 лева в "24 часа" и "Труд"
Участвай в конкурса "Големите малки" и спечели награда - реклама за 10 000 лева в "24 часа" и "Труд"

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Това не е първоаприлска шега!

Вестниците "Труд" и "24 часа" подават ръка на малкия бизнес в България. В условията на икономическа криза и свито потребление, най-популярните български всекидневници ще подарят безплатна реклама на 15 успешни малки фирми...

ВИЖ ОЩЕ
Add a comment...

Post has attachment
Виж клипа на кампанията "Големите малки"
Add a comment...

Post has attachment
"Големите малки" е национален конкурс за успешен малък бизнес, организиран от най-влиятелните български всекидневници "24 часа" и "Труд".
През 2015 г. ние подаваме ръка на 15 малки фирми, като им подаряваме безплатен пакет от реклама в нашите издания и сайтове на стойност 10 000 лв.
Защо го правим?
Защото знаем, че малките и средните предприятия са гръбнакът на икономиката. Те са тези, които разкриват най-много работни места, плащат данъци и осигуряват просперитета на нацията.
Защото всеки малък бизнес може да е "голям" посвоему - с ниша, която е открил и разработил… Със специалното си отношение към клиентите, което го отличава от неговите конкуренти... Или с иновация, която е накарала другите в бизнеса да го копират.
Защото вярваме, че само съвместните усилия на медии и бизнес ще доведат до така желания ръст на икономиката. Рекламата осигурява на бизнеса достъп до повече клиенти. А новите клиенти носят повече продажби, повече поръчки, повече работни места, повече инвестиции в развитие на бизнеса… и повече данъци в хазната.
Защото искаме да покажем, че в България не всичко е "сиво". Че има бизнеси, които се преборват успешно с кризата. И които могат да служат за пример на останалите предприемачи в България.
Включи се в надпреварата и спечели безплатна реклама за 10 000 лв в изданията на "Медийна група България"

Разбери как: http://www.golemitemalki.bg/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded