Profile cover photo
Profile photo
Elmi Juliana
7 followers
7 followers
About
Posts

Post has attachment
Little Caliphs Meru Impian ~ Ihtifal 2017 ~ Muhammad Nadhif Zuhayr
Assalamualaikum... Masa 18.11.2017 tarikh abgngah ihtifal untuk kelas pra tahfiz di LC Meru... alhamdulillah segalanya berjalan lancar... abgngah berjaya konvo dengan jayanya... untuk persediaan ihtifal abgngah ni teacher abgngah dah siap2 pesan kat mak.. k...
Add a comment...

Post has attachment
From Taiping With Love ~ Hujung minggu santai... makan durian...
Assalamualaikum.... Lepas je kita balik dari Melaka masa family day belah abah tu... minggu depannya tu kita balik taiping pulak.. sebab ada kenduri kawin jiran opah tu... kawan opah tu kawinkan cucu dia... jadi opah memang nak sangat balik ke taiping... ma...
Add a comment...

Post has attachment
Tokiya Family Day 2017 ~ Ismah Beach Resort
Assalamualaikum... Apa khabar anak3 mak ni... sekarang tengah cuti sekolah.. amboi happy semua ye... cuti lama.. mengaji pun mak bagi cuti ni... hehehe.. kome cuti elok2 tau.. jangan bagi opah pening... hehehehe... mak target nak habiskan entry 2017 dalam t...
Add a comment...

Post has attachment
#HairulTashaFinally ~ Part 2
Assalamualaikum anak-anak mak..... Mulai sekarang mak nak buat blog ni macam diary kisah keluarga kita. Mak nak satu hari nanti bila anak3 mak dah besar... boleh google nama sendiri dan akan keluar blog ni... so anak3 mak boleh baca cerita pasal keluarga ki...
Add a comment...

Post has attachment
Teluk Senangin ~ Family Day ~ CSR KESUKAP JAN Perak
Assalamualaikum, Masa 30.9.2017 aritu... kelab KESUKAP JAN Perak buat family day kat Teluk Senangin. memang excited la kami nak pergi... tapi abah pulak ada main paintball kat penang.. si nak ke taknak ke kami terpaksa pergi kami je tanpa abah dan opah.. se...
Add a comment...

Post has attachment
#HairulTashaFinally ~ 1st Anak sedara menantu
Assalamualaikum... Hampir sebulan dah Mukhtar's family menerima kehadiran orang baru... tasha.. menantu kak nyah yang sulong dan seterusnya menjadi menantu pertama dalam keluarga kami... setelah 10 tahun last buat kenduri tahun 2007 iaitu perkahwinan saya t...
Add a comment...

Post has attachment
Salam Aidiladha 2017 ~ Kampung Piandang
Assalamualaikum, Tahun ni Aidiladha kita sambut kat Kampung Piandang.. kampung belah abah ye anak3... setiap tahunUntuk Aidiladha kami tak pernah ada ketetapan... kami tengok jatuh pada hari apa.. sebab cuti sehari je.. kalau sesuai boleh bersambung maka ki...
Add a comment...

Post has attachment
Random Photos ~ August 2017
Assalamualaikum, Alhamdulillah.. dah semakin on track dah blog ni... hehehe.... sampai dah tak tahu pulak nak update apa... hahahaha... so update main terus sebulan je... hehehe... Progress aathif bila dah mula LC ni sungguh memberangsangkan... dah boleh me...
Add a comment...

Post has attachment
Kisah Raya Kami ~ #FromTaipingWithLove
Assalamualaikum, #throwback #temarayatepen #fromtaipingwithlove Tahun 2017 giliran kami beraya di taiping... yehaaaa.... cumanya kalau balik taiping kami kena bertungkus lumus bersihkan rumah dulu... cumanya lega jugak sebab masa cuti sekolah 2 minggu bulan...
Add a comment...

Post has attachment
Santai Petang ~ Bulatan Amanjaya Ipoh
Assalamualaikum, Dekat ipah sekarang ni atau lebih tepat sekali dekat area meru ni dah happening la... sekarang ni dah bukak MAPS tu... sebenarnya bukan nak cerita itu.. hehehe... ini nak cerita dekat area situ jugak ada bulatan aman jaya... bulatan paling ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded