Profile cover photo
Profile photo
Tamás Geiger
883 followers -
AdWords, AdWords Scipts, PPC, Analytics, Tag Manager, web development
AdWords, AdWords Scipts, PPC, Analytics, Tag Manager, web development

883 followers
About
Posts

Post has attachment
Akik jönnek a holnapi Google Analytics haladó akadémiára: a Google a napokban nagy tömegben élesítette ki a frissített navigációs felületet.

A bemutatókat már ezzel fogom megoldani, de a prezentációban még a régi megjelenések találhatóak. Igyekszem ezt is hamar pótolni, de lehet majd némi eltérés aközött, amit mutatok és amit majd a preziben láttok.

Szerintem nem lesz vészes, de azért készüljön mindenki lelkileg :-)

https://analytics.googleblog.com/2016/10/improvements-coming-to-google-analytics.html

Post has attachment

Post has attachment

Is it possible to pass nested datalayer content to the noscript tag? I mean I know how to pass simple key-value pairs but what if the value part is a key-value list as well?

Have you ever had such implementations?

Is it possible that Google Tag Assistant can not track Analytics hits sent using POST? (aka. if payload is over 2k?)

In Chrome's console I can see that the corresponding /collect request has been sent with all the necessary parameters but in Google Tag Assistant there isn't any trace of that. Neither a false positive error message, nothing.

Sziasztok,

Egy nagyon kedves ismerősöm keres állást első sorban PPC területen szeptemberi kezdéssel. A jelenlegi ismeret szintje miatt nem tudok neki magam munkát ajánlani, de "jó kezekbe" szívesen ajánlom.

Annyit kell tudni róla, hogy előtte inkább PR vonalon mozgott, de megtetszett neki az AdWords, volt már search és display képzésen is a Grundon és besegített nekem 1-2 projektben, de ettől még erősen junior, kell mellé a szakértő, aki segíti, aki átnézi a munkáját.

Hölgyről van szó, most adja óvodába a második gyereket és többet nem is terveznek, így csak szeptembertől tud kezdeni, de ez szerintem a legtöbb ügynökségnél amúgy is erősebb időszak, ahová jól jön a plusz munkaerő. Szerintem első körben favágósabb feladatokkal bőven el lehetne látni.

Olyan embernek ismertem meg, aki nem fél a kihívásoktól, szeret kreatív lenni, szeret és nem fél tanulni, én azt gondolom, hogy jó alapanyag.

Nem volna gond neki a távmunka sem, de én nem javasoltam neki most még ezen a szinten, aztán majd kiderül.

Vecsésről fog majd valószínűleg bejárni, így első sorban olyan helyet keres, ami dél pesti, de szerintem ez már legyen az utolsó rosta, ami ha nem teljesül, szerintem lehet vele élni :-)

Post has attachment

Post has attachment
Ejnye Google, ez mégis hogy került elfogadásra?
Photo
Photo
2016. 03. 27.
2 Photos - View album

+Viktória Kis nem tudom, hol tudnám még jelezni: lécci lécci lécci bíráljátok felül az "ott" szó magyarországi védjegyoltalmát.

Kisebb nevetség tárgya lassan, hogy nem tudunk olyan szövegeket írni, amiben szerepel az "ott" szó, mert védjegyesnek tekinti a rendszer.

Remarketing based in imported dimensions

Does anyone have experience with this?

What happens when I create a GA remarketing list that includes a custom dimension which gets the value while a data import.

This means that users where the condition is being met can be only added later by the system, while importing data since at the time of visit it is not (every time) possible to add them because of the not yet uploaded data.

Example:
- user clicks a link
- the link has an ID that gets recorded into a dimension#1
- I import a CSV that contains 3 extra data to the link ID
- I would like to create a remarketing list that records users where the imported data has certain values
- The user can not be added to a remarketing list until I upload the custom data

Will this use be added after I uploaded a new CSV?
Wait while more posts are being loaded