Profile cover photo
Profile photo
Spywebshop.nl
178 followers -
Spyshop Spywebshop is de specialist op het gebied van spy- en beveiligingscameras en overige spy apparatuur
Spyshop Spywebshop is de specialist op het gebied van spy- en beveiligingscameras en overige spy apparatuur

178 followers
About
Spywebshop.nl's posts

Post has attachment
Voordelen GNSS tracker tov GPS trackers:
De GNSS trackers en track & trace systemen zullen door het gebruik van de verschillende satelliet ontvangst mogelijkheden nog nauwkeuriger worden en op meer plekken zijn te gebruiken. Zo komt er op meer plekken wel een geldige locatieberekening waar no de melding no GPS fix wordt gegeven. Doit omdat de signalen van de verschillende satellietsystemen samen kunnen worden gebruikt en dus kunnen worden gecombineerd. Ook de afhankelijkheid van het Amerikaanse GPS systeem zal hierdoor afnemen.

Post has attachment
Hoe werkt de GSM Telefoon GPS Tracking:
GSM telefoon GPS tracking software is op dit moment enkel beschikbaar voor Android gsm telefoons en tablets. Wanneer u de telefoon in uw bezit heeft gaat u via de browser van de GSM of tablet naar de door ons opgegeven website. Er zal nu automatisch een bestand op de telefoon worden geïnstalleerd welke na installatie niet meer voor de gebruiker zichtbaar is.
 

Post has attachment
De kleinste GPS tracker ter wereld heeft een simkaart slot en kan zowel via SMS als web uploading de gps locatie´s doorsturen. Door het kleine formaat van deze GPS tracker gebruiken mensen deze bijvoorbeeld voor het inbouwen in een jas, rugtas of knuffelbeer om zo bijvoorbeeld toezicht te houden op hun kinderen.

Post has attachment
Hoe werkt het benaderen van een bewakingscamera via de GSM?:
De bewakingscamera dient met een netwerkkabel of via de WiFi verbinding aan te worden gesloten op een netwerk. Dit kan bijvoorbeeld het netwerk zijn in uw woning of in uw kantoor. Via dit netwerk maakt de bewakingscamera verbinding met het internet waardoor de bewakingscamera via een gsm vanaf aan andere locatie kan worden benaderd. In de praktijk betekent dit dat u bijvoorbeeld op uw werk kunt kijken wat er thuis gebeurt.

Post has attachment
Draadloze camera set bestaande uit 1 tot 4 draadloze beveiligingscamera´s en een 7 inch LCD scherm met ingebouwde recorder is nu weer op voorraad. 

Post has attachment
Zelf schat zoeken is nu mogelijk met de nieuw aan ons assortiment toegevoegde metaaldetectors. Altijd al eens gouden of zilveren sieraden willen zoeken op het strand? Onze metaaldetectors detecteren allerlei soorten metaal tot wel 30 cm in de bodem.

Post has attachment
De eerste 2000P spy camera die kan filmen in een UltraHD resolutie van 2304 x 1295 pixels is spycam in de vorm van een iPhone hoesje. Hoewel deze spycamera op dit moment de eerste Ultra HD spycamera is zullen er waarschijnlijk spoedig meerdere modellen volgen.

Post has attachment
UltraHd resolutie nu voor het eerst toegepast in een spycamera. Bezoek onze website voor het complete overzicht HD spycams en cameras.

Post has attachment
De smurfenspray die in onze online shop wordt aangeboden als een alternatief voor pepperspray heeft zijn effectiviteit weer bewezen.

Post has attachment
Shop in 2014 voor spy- en beveiligingsproducten in onze nieuwe spyshop winkel in Amsterdam aan de Daalwijkdreef 41. Onze spy- en beveiligingswinkel is volledig ingericht als showroom waar u zowel beveiligingscamera's als spy apparatuur kunt bekijken. Graag demonstreren wij in onze spyshop Amsterdam de nieuwste spy gadgets en andere beveiliging- en afluisterapparatuur.
 
Spyshop Amsterdam
Daalwijkdreef 41
1103 AD Amsterdam
020-6000491
Wait while more posts are being loaded