Profile cover photo
Profile photo
NextSales
3 followers -
NextSales | Bridge your Business
NextSales | Bridge your Business

3 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
De start van het jaar brengt de NextSales Ambassadors meteen vaak bijeen! Ondanks 3 Ambassador workshops binnen een maand werd de JAM op 9 februari weer druk bezocht. Zo’n 30 Ambassadors waren aanwezig en kregen mede dankzij de prima door Catering Bollenstreek ( https://plus.google.com/109074094389622984571 ) verzorgde hapjes en drankjes een prima gelegenheid om met elkaar te netwerken.

https://www.nextsales.eu/ambassador-events/jam-9-february-2017/

Post has attachment
European legislation will require Companies to avoid real personal data during Application testing. EntrD has a solution

Post has attachment
EntrD: De nieuwe Europese privacywetgeving (GDPR) stelt dat privacy een integraal onderdeel moet zijn van het ontwikkelproces. Datamasking van EntrD biedt hiervoor een oplossing!

Post has attachment
EntrD: De nieuwe Europese privacywetgeving (GDPR) stelt dat privacy een integraal onderdeel moet zijn van het ontwikkelproces. Datamasking van EntrD biedt hiervoor een oplossing!

Post has attachment
Maak kennis met NExtSales

Post has attachment
Diensten aan bedrijven in het OOV-domein

Post has attachment
4 augustus 2016 – JAM
Als NextSales Ambassador breng je onze klanten in contact met jouw relaties. Tenminste…. Als je vindt dat de propositie van de klant past bij jouw relatie. Waarom doe je mee als Ambassador? Je vindt het leuk om met netwerken en interessante proposities bezig te zijn. Bovenal geldt voor veel van onze Ambassadors dat ze het vooral leuk vinden om met andere interessante mensen in contact te komen. Doel van de Joint Ambassador meetings is om met name in deze behoefte te voorzien.

Ondanks de vakantie periode is de bij BurgGolf in Zoetermeer gehouden Joint Ambassador Meeting druk bezocht. Zo’n 30 Ambassadors waren aanwezig en kregen een update over NextSales. Daarnaast was er mede dankzij de prima verzorgde hapjes en drankjes vooral tijd om met elkaar te netwerken.

Hieronder een paar sfeerimpressies:
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
05-08-16
9 Photos - View album

Post has attachment
Vorig jaar zijn we vanuit NextSales met een nieuw concept gestart; het “click en brick” op het gebied van leadgeneratie. We reanimeerden het oorspronkelijke idee van LinkedIn: een internet netwerk met mensen die je echt kent om ingangen en leads voor elkaar te creëren en gaan nog een stap verder. We geven je niet alleen een digitale introductie maar we geven je een introductie in de echte (fysieke) wereld. Anders gezegd; we gaan mee naar de afspraak.

Dat begon klein oftewel in het eigen netwerk maar groeide al snel uit naar een extended netwerk waarin onze rechtstreekse relaties aan het concept mee wilden doen. Dat werden onze NextSales Ambassadors. Nu 1 jaar na de introductie van het concept zijn we de mijlpaal van 75 Ambassadors gepasseerd en hebben we een gevarieerde en interessante lijst met klanten. Via ons concept zijn we in staat zowel kleine MKB-bedrijven als grote multi-nationals bij hun doelgroep binnen te brengen. Voordelen van een introductie in de “echte” wereld zijn onder andere een betere kwalificatie vooraf (iemand die je kent vertelt sneller hoe groot de interesse is) en een vliegende start van de relatie (je bent een vriend van een vriend dus krijgt sneller vertrouwen).

Wat ons betreft zijn we nog lang niet klaar met de groei. We hebben ondertussen een handjevol Ambassadors in België waardoor we straks ook daar bedrijven ons concept aan kunnen bieden en willen ons netwerk uiteindelijk over heel Europa doortrekken.

Wil je meer weten over het NextSales Ambassadors Netwerk of wil je helpen bij de uitbouw in binnen of buitenland laat het ons weten.

http://www.nextsales.eu/75-ambassadors/
Wait while more posts are being loaded