Profile cover photo
Profile photo
Hasny Abdul Jalil
163 followers
163 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Hari mengundi PRU14
Dah 13 hari berlalu, baru nak update pasal PRU14 kat dalam blog. Macam biasa aku dan suami dah laksanakan tanggungjawab sebagai rakyat Malaysia. Memandangkan kami sudah menetap di Negeri Sembilan, maka kitorang pun buat keputusan untuk daftar undi kawasan B...
Hari mengundi PRU14
Hari mengundi PRU14
hasnyjalil.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2017
Bila dapat APC untuk tahun 2017, rasa macam feeling akward je hua hua hua. Tapi itu yang dinamakan rezeki Allah bagi. Aku berkhidmat sebagai penjawat awam hampir 16 tahun. Tolak tiga tahun sebab cuti belajar sepenuh masa. Dah sepanjang tahun perkhidmatan ak...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Percutian ke Pulau Pangkor - Last day
Hari ketiga atau last day, lepas sarapan Helmy ajak ke pantai Pasir Bongak. Dia tertarik nak cuba permainan bouncing air kat situ, ternampak masa hari mula2 kami sampai sini. Jadi lepas sarapan, kitorang pergi ke pantai tu. Mak ayah dan Ilhan stay di resort...
Add a comment...

Post has attachment
Percutian ke Pulau Pangkor - Day 2
Yeah, gud morning everyone. Bangun pagi2, lepas solat dan mandi kejutkan Ilhan dan Qaireen. Budak2 tak payah mandi, pergi sarapan dulu. Lepas tu terus tukar baju kita nak pergi snorkeling kat Coral Island. Jarak dia pun dekat je dengan Teluk Nipah. Hahaha I...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Percutian ke Pulau Pangkor - Day 1
Dah plan awal dua bulan, cuti sekolah nanti, 19 sampai 21 Mac nak buat trip keluarga ke Pulau Pangkor. Jadi family aku, family Ady termasuk ayah, mak dan Helmy akan pergi saing sekali. Hotel semua dah tempat siap2 tempah kat Booking.com.  Keluarga aku berto...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded