Profile cover photo
Profile photo
Nora Hamsan
52 followers
52 followers
About
Nora's posts

Post has attachment
2015 Schedule for My Kasih Homestay At Paka
Alhamdulillah... 2015 dah sampai pun June... Our last tenant for long term rental  pun dah check-out so it's time we'll open our MyKasihHomestay at Paka for booking... As usual, our homestay is our family business & we threat each of our tenant as family.  ...

Post has attachment
Penang Business Trip
This time Penang... one of the place i love most!!! suka bukan apa... sebab variety of Food... asal sebut Penang jer kepala terus set Mee Udang...  Nasi Kandaq tu xpernah try walau almost every year ge sinun huhuhuhu a part of jumpa customer meeting & buat ...

Post has attachment
Penang Business Trip
This time Penang... one of the place i love most!!! suka bukan apa... sebab variety of Food... asal sebut Penang jer kepala terus set Mee Udang...  Nasi Kandaq tu xpernah try walau almost every year ge sinun huhuhuhu a part of jumpa customer meeting & buat ...

Post has attachment
School Holiday Story ~ Short gateway at Melaka
wowww rasa lama xupdate blog... kebizian yg amat... anyway, nak share dgn anda semua activity cuti sek yg dah basi... Ke mana? Melaka uolsss... ok biasa segala taman-taman, muzium and off course bandar hilir kan yg kita dok ziarah... So this time kita tukar...

Post has attachment
School Holiday Story ~ Short gateway at Melaka
wowww rasa lama xupdate blog... kebizian yg amat... anyway, nak share dgn anda semua activity cuti sek yg dah basi... Ke mana? Melaka uolsss... ok biasa segala taman-taman, muzium and off course bandar hilir kan yg kita dok ziarah... So this time kita tukar...

Post has attachment
BioSeleza... Feminine Pad wif BioVelocity Energy... 

Post has attachment
BioSeleza... yang perlu kita tahu & ambil tahu
BIO SELEZA Apa itu BioSeleza ?  Berapa Harga BioSeleza  Feminine Pad ?  Anda tahu pembunuh no. 2 kaum wanita di malaysia ialah kanser servik?   Sejak syarikat mengeluarkan pad wanita atau tuala wanita Bio-Seleza Feminine Pad serta dari pembacaan research th...

Post has attachment

Post has attachment
Ranaco Convo... Another Good Experience !!
Hello readers, Bila kebizian melanda memang xdpt nak hadap blog... gambar dah upload but cerita belum tulis... so here is my update !! Event nie berlaku on 25 May 2014 at TATI College at Kemaman Terengganu... We'll di beri kesempatan utk buka booth at Ranac...

Post has attachment
Biovelocity & Premium Beautiful promo !!! grab it fast !!!
Wait while more posts are being loaded