Profile cover photo
Profile photo
Dierenkliniek Dierzorg
9 followers
9 followers
About
Posts

Post has attachment
Endoscopische inseminatie:
Vanaf heden beschikken wij over de mogelijkheid om endoscopische inseminatie uit te voeren. U kunt nu naast KI natuurlijk ook bij ons terecht voor opwerking van de cyclus met behulp van progesteron bepalingen, sperma onderzoek, echo en opwerking van onvruchtbaarheid. Heeft u interesse? Kom dan naar onze lezing 4 April 2017 ( aanmelden is noodzakelijk )
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ook dit jaar houden we weer onze konijnen vaccinatie dag. Tijdens deze middag kunt u tussen 14-17.00 uur binnen lopen op onze locatie in Heinkenszand voor het vaccineren van uw konijn(en). Een vaccinatie voor RHD 1 en Myxomatose kost die dag € 18.50 per konijn ipv € 24,00. Indien u uw konijn ook tegen RHD 2 wilt laten vaccineren kost de RHD 2 vaccinatie die dag € 17,00 extra per konijn ipv € 19,00.
Uw konijn wordt nagekeken en nageltjes worden indien nodig geknipt.
Voor deze dag hoeft u niet te bespreken. U kunt gewoon binnen lopen op onze locatie aan de Guldenroedestraat 12 in Heinkenszand.
Add a comment...

Post has attachment
Tijdens deze GRATIS lezing zal onze dierenarts Justyna Karolewska uitleg geven over fokbegeleiding. Onder anderen zullen opvolging progesteron, endoscopie, KI, opwerking van falende dekkingen, sperma onderzoek aan de orde komen. Heeft u interesse? Dan kunt u zich inschrijven via informatie@dierenkliniekdierzorg.nl of telefonisch via 0113-568558.
Add a comment...

Post has attachment
Deze workshop wordt gegeven door Helen Verburg - Wiering van Dierfysiotherapie Goes.
Tijdens de workshop gaan we aan de slag met verschillende massagetechnieken. Aan bod komen strijkingen, wrijvingen en roltechnieken.
Er zijn verschillende vormen van massage. Tijdens deze workshop ligt de nadruk op algehele ontspanning.
Het masseren van je hond geeft de hond algehele ontspanning, versterkt de band met je hond en heeft medisch gezien positief effect.

De workshop is geschikt voor honden die sociaal zijn naar andere honden. We gaan aan de slag in een ruimte met alle honden tegelijk. Er is plek voor maximaal 6 honden. Neem een lekker warm kleed mee voor je hond om op te liggen en wat te drinken.
Werkhonden of drukke/nerveuze honden mogen best een flinke wandeling hebben gemaakt voor de workshop. Het is niet erg als ze wat moe zijn. Ook sporthonden mogen overdag gewoon getraind hebben.
Sommige honden vinden het moeilijk om te ontspannen tijdens een workshop met andere honden en mensen om zich heen. We gaan dan de technieken goed aanleren zodat je er thuis ook mee aan de slag kan. Deze honden kunnen dan vaak thuis wel ontspannen.

Kosten: 18,75 euro per combinatie

Locatie: Dierenkliniek Dierzorg, Guldenroedestraat 12, Heinkenszand
Add a comment...

Post has attachment
Tijdens de puppy avond zal dierenarts Yvette Boonman-Prins en Silke Heddema van de Martin Gaus hondenschool beide een lezing houden. Ook zijn er leuke activiteiten voor de eigenaren en pups. Het belooft een gezellige en leerzame avond te worden.
Locatie: Dier en Verblijf, Weihoek 16, Kruiningen
Tijd: start 18.30 uur
Add a comment...

Post has attachment
Tijdens deze dag kunt u uw hond laten chippen voor € 25,00. Deze prijs is inclusief de registratiekosten van de chip. 
Wij raden u niet aan om uw kat mee te nemen!
Voor de katten is er deze dag een goodiebag te krijgen, hierin vind u een tegoedbon voor het plaatsen van een chip en voor de vaccinatie, zodat u uw kat in alle rust in onze locaties in Heinkenszand en Kruiningen te laten vaccineren/chippen.
Locatie: Dier en Verblijf, Weihoek 16, Kruiningen
Tijd: 10.00 uur - 15.00 uur
Add a comment...

Post has attachment
Op deze dag organiseren wij een honden vaccinatie dag. U kunt voor € 24,50 uw hond laten vaccineren. Elke vaccin kost per dier € 24,50. Indien u bijvoorbeeld de jaarlijkse vaccinatie laat geven + de neusdruppel tegen de kennelhoest + de hondsdolheid, dan zijn de kosten € 73,50. Uiteraard krijgt uw hond ook een gezondheidscontrole. 
Wij raden u niet aan om uw kat mee te nemen naar deze dag!(voor de katten zal er tijdens de jaarlijkse kattendag (25 juni 2016) aandacht aan de vaccinatie worden gegeven met een tegoedbon)
Locatie: Dier en Verblijf, Weihoek 16, Kruiningen
Tijd: 10.00 uur - 15.00 uur
Add a comment...

Post has attachment
Heeft u nog geen gelegenheid gehad om in onze nieuwe kliniek in Heinkenszand rond te kijken? Dan kunt u via deze video een kijkje nemen.
Add a comment...

Post has attachment
Wist u, dat wij elke zaterdag tussen 10-12.00 uur een inloopspreekuur hebben op onze locatie in Heinkenszand?
U betaald dan het normale tarief. Voor dit spreekuur hoeft u geen afspraak te maken.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vraagt u zich af hoe u uw kat gelukkiger kunt maken door de manier waarop u uw kat voert? Vraag u zich af wat de behoeften van uw kat zijn op dit gebied? Dan is deze lezing zeker iets voor u.
Deze lezing wordt verzorgd door Els Peeters. Zij is docente aan de Odisee Hogeschool, vice voorzitter van de Feline Welfare Foundation en eigenaar van Comme Chez Chat.

Kosten: € 15,00 ( inclusief koffie/thee en lekkers)

Lokatie: Dierenkliniek Dierzorg, Stenevate 1, 4451 KB Heinkenszand, Tel: 0113-568558

Ontvangst : 13.30 uur. Start van de lezing: 14.00 uur

Inschrijving is noodzakelijk via: informatie@dierenkliniekdierzorg.nl, of telefonisch via: 0113-568558
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded