Profile cover photo
Profile photo
mirza syazwina
About
mirza syazwina's posts

Post has attachment
senarai peserta mini giveaway stationery by mirzasyazwina
assalamualaikum  seperti yang dijanjikan,ini adalah peserta giveaway yang miza anjurkan, boleh lah blogwalking sambil berkenalan ❤ 1)  http://www.munirahizzan.com/2017/07/mini-stationery-giveaway-by.html 2)  http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/07/mini-...

Post has attachment
bergambar di bendang
assalamualaikum ❤ salah satu benda yang miza suka pasal blog ni adalah bila kita update pasal sesuatu tu dia tak hilang atau kekal la sampai bila-bila.sampai masa bila kita teringat atau rindu moment tu kita boleh search je dan tengok balik entry atau gamba...

Post has attachment
mini stationery giveaway by mirzasyazwina
assalamualaikum 💕 alhamdulillah malam ni dapat update entry giveaway yang dah lama tertangguh. hari tu baru cari hadiah-hadiah untuk giveaway ni.tadi snap pic,editing sikit maka terhasillah giveaway ini.ini adalah giveaway yang ketiga miza buat selepas giv...

Post has attachment
masalah wanita bermisai
assalamualaikum ❤ salah satu masalah perempuan adalah apabila ada bulu-bulu halus atas bibir atau orang panggil MISAI!baca pun dah seram kan.lagi-lagi bila kita ni kena jumpa orang ramai dan orang tu pulak kena menatap muka kita ni haa.macam mana nak jumpa ...

Post has attachment
Mini Giveaway : Duit Raya
assalamualaikum :) klik banner untuk join siapa nak menang duit raya kena join mini giveaway ni okay ! have a nice day :)

Post has attachment
eid mubarak 2017
assalamualaikum :) dah lama dah nak update blog tapi asyik tertanguh-tangguh je so hari ni kena gak update.kang lambat-lambat pulak basi jadi nya cerita raya ni..hihii.untuk tahun ni miza beraya dekat perak dulu iaitu dekat kuala kangsar.seronok beraya kat ...

Post has attachment
Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Cikzacom
assalamualaikum :) klik banner untuk join rajin pulak join giveaway sekarang ni.mana lah taw kot-kot rezeki kita kan.ternampak giveaway ni tadi dan hadiah dia best pulak tu.kalau tak join rugi!hihii.nak taw apa hadiahnya?kena tengok sendiri dekat blog busyr...

Post has attachment
cara senang tempah hotel dan tiket flight!
assalaimualaikum :) percutian yang teratur dan berjalan dengan lancar tanpa ada sebarang masalah menjadi idaman bagi setiap traveler. bukannya apa, bila kita dah seronok excited nak pergi bercuti, tiba-tiba ada macam-macam masalah pula yang timbul, mestilah...

Post has attachment
'GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU'
assalamualaikum :) klik banner untuk join hari ni kita nak join giveaway dari adila nih!hadiah pun misteri tu,agak-agaknya apa la aek.syarat pun senang je.jadi jom ramai-ramai kita meriahkan giveaway dari adila :) have a nice day!

Post has attachment
rezeki
assalamualaikum :) apa yang penting adalah sabar kerana rezeki Allah sentiasa ada.jangan mengeluh dengan rezeki yang Allah bagi.yang penting usaha , tawakan dan doa.semoga kita sama-sama sentiasa dimurahkan rezeki dan sentiasa mendapat rezeki yang halal.ami...
Wait while more posts are being loaded