Profile cover photo
Profile photo
mirza syazwina
About
Posts

Post has attachment
Selamat hari raya LOVE
Assalamualaikum ❤ salam hujung minggu korang dan selamat hari raya maaf zahir dan batin!hehee,baru sempat nak update blog,sebelum ni asyik tertangguh aje.entry kali ni cuma nak mengabdikan kenangan hari raya kedua miza.bila teringat senangla bukak blog jeka...
Selamat hari raya LOVE
Selamat hari raya LOVE
dorayakino.blogspot.com

Post has attachment
Kek batik leleh RAMADHAN SALE!
assalamualaikum dan salam ramadhan al-mubarak alhamdulillah masih rajin untuk menulis blog dan insya'Allah akan sentiasa rajin untuk menulis blog.hihii.okay entry sebelum ni miza ada bagitaw yang lepas je habis practical miza buat online business.antara sal...
Kek batik leleh RAMADHAN SALE!
Kek batik leleh RAMADHAN SALE!
dorayakino.blogspot.com

Post has attachment
Entry pertama di tahun 2018
Assalamualaikum 💕 kenapa tajuknya seperti itu?sebab memang ini adalah entry pertama miza pada tahun 2018!menangis kejap bila mengenangkannya,huhuu.bukan tak ingat pasal blog ni,susah payah buat blog ni lebih kurang lima tahun dulu tak kan nak lupakan macam...
Entry pertama di tahun 2018
Entry pertama di tahun 2018
dorayakino.blogspot.com

Post has attachment
hadiah beauty box dah sampai..banyak gilerr hadiah!
assalamualaikum :) pertama sekali minta maaf kepada sponsor sebab lambat untuk update entry mengenai hadiah yang miza dapat ni sebab hadiah pos ke rumah dan miza ada dekat kl so miza balik barulah boleh buat entry so hari ni miza nak buat entry untuk ucapka...

Post has attachment
2nd GIVEAWAY ATIEHILMI.COM ft. 1ST DENTAL CLINIC
assalamualaikum :) okay terjumpa giveaway ni saat-saat akhir dah terus decide untuk join sebab hadiah dia best! dapat rm50 siapa tak nak kan.sebelum tamat baik join cepat-cepat, mana lah taw ada rezeki dalam giveaway ni ke ^_^ klik banner untuk join okay ❤ ...

Post has attachment
First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤
assalamualaikum ❤ ouch!nasib baik la sempat nak join giveaway ni sebab baru cuti.kalau tak..tak dan kite nak join.menangis la tepi bucu katil nanti.sebab apa hati berkobar-kobar nak join?sebab hadiah dia la deii..best gila kot.dah la kita memang suka benda-...

Post has attachment
kita dah 23!
assalamualaikum ❤ sebenarnya blog ni adalah satu medium yang bagus untuk kita tengok balik gambar-gambar dan kenangan-kenangan lama so sebab tula nak update entry besday kali ni supaya nanti boleh tengok balik dan boleh senyum sorang-sorang..hehee jadi tahu...
kita dah 23!
kita dah 23!
dorayakino.blogspot.com

Post has attachment
medina desire tea detox
assalamualaikum :) apa itu detox?okay detox ni sebenarnya adalah proses penyingkiran bahan toksik atau buangan dari tubuh badan manusia.detox juga merupakan suatu proses pembersihan dari segala kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tanpa ki...
medina desire tea detox
medina desire tea detox
dorayakino.blogspot.com

Post has attachment
mee bodo
assalamualaikum :) aeh,jangan tekejut pulak bila baca title entry ni.okay nak dijadikan cerita hari khmis hari tu dari perak singgah kl dulu sebab ada hal sikit,then baru pergi melaka.okay pegi melaka sebab mama kita kena stay sana lima hari untuk tanda ker...
mee bodo
mee bodo
dorayakino.blogspot.com

Post has attachment
menjemput rezeki dengan berzikir
assalamualaikum ❤ Abu Darda' meriwayatkan bahawa Rasulullah saw bertanya kepada para sahabat, mahukah aku khabarkan kepada kamu mengenai amalan yang paling baik dan yang paling suci di sisi Allah dan yang meninggikan darjat kamu dan yang lebih baik daripada...
menjemput rezeki dengan berzikir
menjemput rezeki dengan berzikir
dorayakino.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded