Profile cover photo
Profile photo
Miss Kirokuza
20 followers -
www.mrshamdan.blogspot
www.mrshamdan.blogspot

20 followers
About
Miss Kirokuza's posts

Post has attachment

Post has attachment
2017
hahahahahaha lame x mencoret kat sini..kalu nk ikot kan hari2 aku jalan2 bace blog kawan2 tp nk menaip cukop la malas xtau la mne g saka rajin aku hadooiii ape pon moga x terlambat untuk aku ucapkan selamat menyambut tahun baru 2017

Post has attachment
alhamdulillah!
alhamdulillah pagi jumaat 26022016 : 4.54am aku selamat melahirkan seorang puteri 3.45kg di hospital serdang selangor syukur alhamdulillah...akhirnya :) setelah 6thn bergelar suami isteri kau hadir dalam rahimku hari ini kau menyinari hidup umi & baba terim...

Post has attachment
masih bersiaran
yeeeaahhh masih lg bersiaran lom ade lagi tanda2 baby nak keluar x pe lom ms nye lagi baru 39 minggu...hahahahha ayat sedapkan hati sendiri salah satu usaha ku sekarang hari2 adalah hari tanpa lif naik turun je la tangga pelan2...ofis akukat tingkat 5 je po...

Post has attachment
checkup 38weeks :)
harini 12 feb 2016 aku checkup 38weeks kat hkl :)  kalau ikot due ujung feb ni insyaallah :) genap 40weeks rasa sakit da mula ada sikit2 2 3 ari kebelakangan ni..mcm sakit pinggang bawak ke peha berat sgt rs kat bhg bawah...kat tut tu pon huhuuhumcm ade yan...

Post has attachment
salam jumaat

Post has attachment
salam jumaat

Post has attachment
batik fun walk 2015
entry basi lagi :) sbb lambat update hehehehheh xpe la update untuk kenang-kenangan bulan 12 aritu kami join batik fun walk utk kali kedua! yeeeaahhh saje suke2 tapi sambutan kali ni agak kurang, penyertaan jugak agak kurang berbanding tahun lepas. mungkin ...
Wait while more posts are being loaded