Profile cover photo
Profile photo
ZQ Batik
100 followers
100 followers
About
ZQ's posts

Post has attachment
Jom usha batik cantik2 utk hari raya di www.zqbatik.blogspot.com. Harga sgt2 berpatutan.
Harga termasuk penghantaran!
Jangan tunggu lagi!!!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
ZQ Batik (Kepuasan Anda Inspirasi Kami)
268 Photos - View album

Post has attachment
Kemeja Batik
Assalamualaikum, Jom usha koleksi terkini kemeja batik dari kami.  Kali ini ZQ post koleksi black & white untuk anda. Jom cuci mata!!! Sape cepat dia dapat. Boleh usha kat ZQ Batik facebook juga ye! Hubungi kami 013-2877995 (Rahmat) @ 014-5053504 (Kimi) unt...

Post has attachment
Jom usha2 batik sutera cantik2 dengan harga rendah. Harga dah termasuk kos postage ye!

Post has attachment

Post has attachment
Sales yang masih available. Jom usha kot ada yang berkenan. 
0132877995 (Rahmat) @ 0145053504 (Kimi)
Kami juga terima tempahan baju kurung, Jangan tunggu lagi!!!

Post has attachment
Selamat Hari Raya Aidil Adha
Selamat Hari Raya Aidil Adha buat semua... Raikan dengan penuh kesyukuran; Hati2 dalam perjalanan; Semoga sentiasa selamat dgn penuh keberkatan; InsyaAllah...

Post has attachment
Sedikit info utk dikongsi...

Post has attachment
Tips Berbelanja
Assalamualaikum, Selamat Hari Ahad you all, ari santai2, ari shopping, ari beriadah... Ari ni ZQ nak citer pasal tips berbelanja... Akhir-akhir ini ramai yang pening kepala bila subsidi minyak dikurangkan kan... ye lah, petrol kan salah satu kos wajib untuk...

Post has attachment
Jom usha batik chiffon pulak kali ni.
Harga murah2 mmg nak clearkan stok.
Sape cepat dia dapat!
Jom soppink!

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded