Profile cover photo
Profile photo
Xhesika Banushi
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
A precious gem
Ladies and Gentlemen, Let me introduce you to my home country drum rolls  Taaa-daaaa...  This is Albania, located in Southeastern Europe's Balkan Peninsula. Beyond vague recollections of its Communist past, few travellers know much about Albania. Its ripp...
A precious gem
A precious gem
xhesikasworld.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
You Deserve to Be Inspired
“I am participating in the Writing Contest:  You Deserve to be Inspired . Hosted by  Positive Writer .” I can proudly say that I have the most amazing family ever. Two loving parents who are head over heels in love with each other and a younger sister who a...
Add a comment...

Post has attachment
Monday Morning
Good morning from sunny Tirana :) I hope that all of you have a wonderful week ahead full of opportunities and inspiring things. Don't forget to be awesome all day long and let this new Monday be the sign of setting new goals. Love, Xhesika <3
Monday Morning
Monday Morning
xhesikasworld.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
I CAN DO IT!
‘How I did it’ books give me a sinking feeling The poolside is twice as pleasurable this year because swimming is so much more enjoyable. The credit goes to pioneers of new methods of swimming instruction, Steven Shaw and Terry Laughlin. In my experience, m...
I CAN DO IT!
I CAN DO IT!
xhesikasworld.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ç'është dashuria? - Orhan Pamuk
1 – Më dhemb barku, por jo nga ndonjë e keqe që kam ngrënë 2 – Pres 3 – Nuk mund të lexoj libër 4 – Në kinema, kur të gjithë fillojnë e qeshin, mua më duket vetja si një “i shkretë” dhe rri aty brenda jo për të parë filmin, por për të kaluar kohën 5 – Kam s...
Ç'është dashuria? - Orhan Pamuk
Ç'është dashuria? - Orhan Pamuk
xhesikasworld.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Të ngrihesh nga dashuria - Frymëzuar nga Osho
Jam e sigurt që kur ishe adoleshente, ke rënë në dashuri. Po pastaj çfarë ndodhi? Jetove me dashurinë e lumtur në jetë të jetëve? Me shumë mundësi jeni ndarë. E kështu sërish e sërish. Ti njiheshe me dikë, mendoje se e dashuroje dhe përfundoje me një zemër ...
Add a comment...

Post has attachment
Të uroj - Victor Hugo
Pikë së pari, të uroj dashuri. Dhe duke dashur, uroj të të duan. Por nëse kjo nuk ndodh, atëherë tregohu i shkathët për të harruar. Dhe pasi të kesh harruar, uroj të mos pendohesh. Uroj vërtetë që kjo mos të të ndodhë, por nëse ndodh dhe ti harron, shpresoj...
Të uroj - Victor Hugo
Të uroj - Victor Hugo
xhesikasworld.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Si fillim...
Kur të jesh mërzitur...
Kur të jesh mërzitur...
xhesikasworld.blogspot.be
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded