Profile cover photo
Profile photo
Genti piele
1 follower
1 follower
About
Genti piele's posts

Post has attachment
Lanterna walther, de 130 lumeni. Lanterna tactica, walther este ideala pentru activitati outdoor, vanatoare, pescuit chiar si pentru unitati speciale din politie. Lanterna are led luxeon. Se comercializeaza cu pouch tactic pentru centura.

Post has attachment
Ochelari BOLLE model SWAT. Extrem de usor 28g. Lentile protectie UV, tratate antiaburire, anti zgariere, protectie balistica (STANG 2920 EN172 ).

Post has attachment
Geanta tote negru cu bej
Geanta tote XXL din piele eco culoare neagra cu bej , cu sistem de inchidere metalica
prin rasucire. O geanta deosebit de frumoasa, captusita cu material
textil impermeabil cu un singur compartiment foarte mare. In interior este
prevazuta cu 2 buzunare: ...

Post has attachment
Geanta tote din piele eco culoare neagra, cu sistem de inchidere metalica prin rasucire. O geanta deosebit de frumoasa, captusita cu material textil impermeabil cu un singur compartiment foarte mare. In interior este prevazuta cu 2 buzunare: unul pentru telefon, iar celalalt pentru acte. Se poate purta pe umar sau in mana fiind potrivita pentru iesirile in oras sau la serviciu. Pe mijloc geanta este accesorizata cu o curea din piele groasa oferindui o tinuta aparte. Aceasta inconjoara geanta asigurandu-i si inchiderea.La exterior este prevazuta cu doua buzunare laterale care se inchid cu o capsa magnet ascuns, si pot gazdui diverse lucruri marunte pe care le puteti avea tot timpul la indemana. Toate accesoriile sunt metalice si de calitate.
Dimensiuni : 44x43x18 cm
Pret:180 Lei

Post has attachment
Geanta tote din piele eco culoare bej, cu sistem de inchidere metalica prin rasucire. O geanta deosebit de frumoasa, captusita cu material textil impermeabil cu un singur compartiment foarte mare. In interior este prevazuta cu 2 buzunare: unul pentru telefon, iar celalalt pentru acte. Se poate purta pe umar sau in mana fiind potrivita pentru iesirile in oras sau la serviciu. Pe mijloc geanta este accesorizata cu o curea din piele groasa oferindui o tinuta aparte. Aceasta inconjoara geanta asigurandu-i si inchiderea.La exterior este prevazuta cu doua buzunare laterale care se inchid cu o capsa magnet ascuns, si pot gazdui diverse lucruri marunte pe care le puteti avea tot timpul la indemana. Toate accesoriile sunt metalice si de calitate.
Dimensiuni : 44x43x18 cm
Pret:180 Lei
Suntem producatori
contact gentidinpiele@gmail.com
Wait while more posts are being loaded